Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland

4.1 reviewscore • 10 reviews
J

Prima ervaring

Ik heb mijn lening overgesloten bij Krediet Groep Nederland en was heel tevreden over de procedure. Het uploaden van documenten was heel makkelijk en na akkoord was de overschrijving naar onze oude lening meteen gedaan en zichtbaar in het overzicht. Het geleende restant stond al binnen een paar dagen op onze bankrekening. We hebben geen gedoe achteraf gehad en alles was mooi geregeld. Na 1 telefoontje hadden we binnen het uur een offerte binnen en ondanks alle tussenliggende feestdagen was alles binnen een week geregeld. Het enige minpuntje was dat er geen digitale handtekening gebruikt mocht worden op alle papieren en formulieren die aangeleverd moesten worden. Dit stond nergens aangegeven, dus toen moest het nog opnieuw. Dat was jammer, maar voor de rest was alles prima verlopen!

Janny Doorn-Koog 11 jun 2022
Reageer
O

Geweldig voorstel

Ik heb een schitterend aanbod ontvangen met een scherpe rente van 4,4% en een standaard levensverzekering. Helaas boden andere partijen mij rentepercentages aan die aanzienlijk hoger waren, soms zelfs wel 6%. Het was spijtig dat ik de allerlaagste rente van 4,1% niet bij hen kon krijgen, maar in vergelijking met de rest was dit toch het allerbeste voorstel dat ik kon krijgen.

Ozan O 12 nov 2022
Reageer
D

Zeer strenge voorwaarden

Hoewel dit bedrijf op zichzelf goed is, ben ik geneigd het geen 5-sterrenbeoordeling te geven vanwege de zeer strenge goedkeuringsvoorwaarden voor leningen. Hoewel dit op zichzelf als een positieve eigenschap kan worden gezien, kan het voor potentiële klanten zeer lastig zijn om een lening goedgekeurd te krijgen. Ik zou mensen alleen aanraden om een lening bij Krediet Groep Nederland aan te vragen als zij aan ALLE voorwaarden voldoen. Als u niet aan alle vereisten voldoet, heeft het geen zin om een aanvraag in te dienen, aangezien uw lening gegarandeerd zal worden afgewezen. Het is dan beter om uzelf de tijd en moeite te besparen. Maar afgezien van dit punt, is het over het algemeen een prima bedrijf.

Denise Jeroen 29 aug 2022
Reageer
Y

Zeer scherpe rente

Krediet Groep Nederland onderscheidt zich van andere grote banken door hun extreem scherpe rentetarieven en unieke functies, zoals het kunnen aanpassen van je incassodatum. Bij andere banken zoals ING of ABN is dit niet mogelijk. Bovendien is de afhandeling van hun diensten bijzonder snel, met binnen nog geen 3 dagen het geld op je rekening. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid tot boetevrij extra aflossen, wat zeker aantrekkelijk is voor klanten die versneld willen aflossen. Al met al is Krediet Groep Nederland een mooi bedrijf met een zeer klantvriendelijke aanpak. Het lijkt erop dat zij in de toekomst een zeer grote speler zullen worden.

Yu Wang 17 aug 2022
Reageer
J

Onzeker gevoel

In het begin van de deal kreeg ik een onzeker gevoel. Ik vond het vervelend dat ik e-mails ontving van twee verschillende personen, wat voor verwarring zorgde. Soms kreeg ik een reactie van de een en dan weer van de ander. Hierdoor begon ik te twijfelen of alles wel correct verliep. Wanneer ik bijlagen had verzonden, hoorde ik een tijdje niets meer, en dan vroeg ik me af of alles goed was ontvangen en of er verdere actie nodig was.

Joost K 7 aug 2022
Reageer
G

Snelle service

Afgelopen zaterdag heb ik een aanvraag ingediend bij Krediet Groep Nederland en de benodigde documenten aangeleverd. Tot mijn verbazing stond het bedrag woensdag al op mijn rekening! De afhandeling was niet alleen snel, maar het telefonische contact met de medewerkers van KGN was ook uitstekend. Ze waren deskundig, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik zou KGN zeker aanbevelen. Toppers!

Gideon 2 aug 2022
Reageer
T

Tweemaal afgekeurd zonder uitleg

Ik heb recentelijk geprobeerd om een lening aan te vragen bij Krediet Groep Nederland vanwege hun lage rentetarieven. Helaas was mijn ervaring niet zo positief. Aan het begin van dit jaar heb ik twee keer een leningsaanvraag ingediend, maar beide keren werd mijn aanvraag afgewezen. Wat nog erger was, is dat ik niet eens een duidelijke uitleg kreeg over waarom mijn aanvraag werd afgewezen toen ik ze belde om meer informatie te krijgen. Ik had graag meer transparantie en inzicht gekregen in het afwijzingsproces om te begrijpen wat er misging en wat ik eventueel kan verbeteren voor de toekomst.

Tabouni 1 jun 2022
Reageer
T

Zeker aan te bevelen

Enkele maanden geleden had ik dringend financiële middelen nodig om de verbouwing van mijn veranda te kunnen financieren. Ondanks dat ik een flinke som geld nodig had, had ik niet veel extra ruimte om een duur krediet aan te gaan. Ik had een afspraak gemaakt voor een telefonisch gesprek met Krediet Groep Nederland om te bespreken welke oplossingen we samen konden overeenkomen. Gelukkig hebben de medewerkers van Krediet Groep Nederland mij uitstekend begeleid en hebben we uiteindelijk een mooie regeling kunnen treffen die goed bij mijn situatie past.

T. Berendse 12 mei 2022
Reageer
M

Volledige helderheid

Een aantal maanden geleden besloot ik om een kredietaanvraag in te dienen bij Krediet Groep. Tot mijn grote blijdschap werd mijn aanvraag binnen slechts drie dagen goedgekeurd, waardoor ik direct kon starten met de verbouwingen. Ik was aangenaam verrast door de snelle afhandeling van mijn aanvraag en de efficiënte werkwijze van Krediet Groep. Sindsdien ontvang ik elke maand een duidelijke factuur zonder verrassingen, waardoor ik mijn financiën goed in de gaten kan houden.

Martin Lams 4 apr 2022
Reageer
J

Top service gehad

Nadat ik alle positieve ervaringen van Krediet Groep Nederland had gelezen, heb ik besloten om een aanvraag in te dienen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik absoluut geen spijt heb van deze beslissing. Het hele proces was duidelijk en gemakkelijk te doorlopen, wat zorgde voor een uitstekende kwaliteit van service. Ik was ook in staat om eerder terug te betalen vanwege een onverwachte meevaller, en ik ben zeer tevreden dat dit zonder enige problemen of kosten mogelijk was.

JK 25 feb 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2023.

Over Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van financiële diensten, waaronder leningen en hypotheken, aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft sindsdien een grote naam opgebouwd in de branche. Krediet Groep Nederland biedt een breed scala aan financieringsproducten en diensten, waaronder persoonlijke leningen, doorlopend krediet en hypotheken. Het bedrijf verstrekte leningen van 1 tot 100.000 euro, met verschillende looptijden. Krediet Groep Nederland streeft ernaar om haar klanten te voorzien van professionele en betrouwbare financieringsoplossingen die aansluiten bij hun behoeften en doelen. Om dit te doen, geeft KGN ook een lijst met kredietbedragen, termijnen, rentes en de totale kosten, om een duidelijk beeld te schetsen van de type leningen die het aanbiedt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.kredietgroepnederland.nl
  • info@kredietgroepnederland.nl