Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland

4.5 reviewscore • 2 reviews
O

Geweldig voorstel

Ik heb een schitterend aanbod ontvangen met een scherpe rente van 4,4% en een standaard levensverzekering. Helaas boden andere partijen mij rentepercentages aan die aanzienlijk hoger waren, soms zelfs wel 6%.

Ozan O 12 nov 2022
Reageer
J

Prima ervaring

Het uploaden van documenten voor KGN was heel makkelijk en na akkoord was de overschrijving naar onze oude lening meteen gedaan en zichtbaar in het overzicht. Het geleende restant stond al binnen een paar dagen op onze bankrekening. We hebben geen gedoe achteraf gehad en alles was mooi geregeld. Na 1 telefoontje hadden we binnen het uur een offerte binnen en ondanks alle tussenliggende feestdagen was alles binnen een week geregeld. Het enige minpuntje was dat er geen digitale handtekening gebruikt mocht worden op alle papieren en formulieren die aangeleverd moesten worden. Dit stond nergens aangegeven, dus toen moest het nog opnieuw. Dat was jammer, maar voor de rest was alles prima verlopen!

Janny Doorn-Koog 11 jun 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van financiële diensten, waaronder leningen en hypotheken, aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft sindsdien een grote naam opgebouwd in de branche. Krediet Groep Nederland biedt een breed scala aan financieringsproducten en diensten, waaronder persoonlijke leningen, doorlopend krediet en hypotheken. Het bedrijf verstrekte leningen van 1 tot 100.000 euro, met verschillende looptijden. Krediet Groep Nederland streeft ernaar om haar klanten te voorzien van professionele en betrouwbare financieringsoplossingen die aansluiten bij hun behoeften en doelen. Om dit te doen, geeft KGN ook een lijst met kredietbedragen, termijnen, rentes en de totale kosten, om een duidelijk beeld te schetsen van de type leningen die het aanbiedt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.kredietgroepnederland.nl
  • info@kredietgroepnederland.nl