KOMPAR

KOMPAR

4.5 reviewscore • 2 reviews
M

Zakelijke leningen vergelijken

Bij Kompar kun je zakelijke leningen vergelijken bij tientallen kredietverstrekkers. Erg handig als je het mij vraagt. Ik heb al een aanvraag gedaan bij Kompar maar nog geen beslissing genomen. Je weet wel direct wat er mogelijk is voor jou en dat maakt Kompar zeker een aanwinst. Het is altijd goed om eerst te vergelijken voordat je met een bepaald bedrijf in zee gaat. Kompar maakt dit mogelijk. Ik ga er nog eens goed over nadenken. Na corona heb ik namelijk wel een zakelijke lening nodig om mijn bedrijf min of meer te redden.

Je moet goed begrijpen dat Kompar zelf geen krediet verstrekt, maar slechts een vergelijkingstool is. Ik heb hele goede verhalen gehoord over CapitalBox en die zit ook in de vergelijktool van Kompar. Maar ook bijvoorbeeld SwishFund en OPR Bedrijfskrediet. Het is in ieder geval goed om meerdere rentepercentages e.d. met elkaar te vergelijken, voordat je een lening afsluit.

Michael 21 jun 2022
Reageer
L

Geld besparen zonder gedoe

Dankzij KOMPAR was mijn zakelijke lening zo geregeld. Je kunt je gewenste leenbedrag en looptijd kiezen, vervolgens moet je wat gegevens over je onderneming invullen en dan is je aanvraag ingediend. Binnen 24 uur krijg je een lijst van banken waar je een zakelijke lening kunt afsluiten. Op deze manier kun je heel goed kijken wat er voor jou mogelijk is en waar je het beste een zakelijke lening kunt afsluiten. Bedrijven als KOMPAR zijn heel belangrijk, want om dit zelf allemaal uit te zoeken is bijna niet te doen. Je kunt ook contact met ze opnemen en dan geven ze je gratis advies. Als je een zakelijke lening wilt aanvragen, zou ik zeker eerst een vergelijking laten maken door KOMPAR. Dit heb ik wel gedaan en dit heeft mij uiteindelijk veel geld en gedoe bespaard.

Luuk 6 jul 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2023.

Over KOMPAR

Kompar is een online vergelijkingsplatform voor producten en diensten in de consumentenmarkt. Het doel van het bedrijf is om consumenten te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes door middel van objectief vergelijkingsmateriaal en advies. Het platform vergelijkt een breed scala aan producten en diensten, waaronder verzekeringen, energiecontracten, kredietkaarten en telecomabonnementen. Het bedrijf heeft een gebruiksvriendelijke website en werkt samen met een groot aantal bekende merken. Het team van experts van Kompar is continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening. Kompar heeft een groot scala aan vergelijkingsopties, die aansluiten bij allerlei situaties, om de beste resultaten voor iedereen te vinden.