KOMPAR

KOMPAR

4.5 reviewscore • 8 reviews
K

Professioneel bedrijf

Dit is werkelijk een uiterst professioneel bedrijf dat de klant met een scherp oog voor detail behandelt. Ze nemen de tijd om de perfecte lening te vinden die past bij de financiële situatie van de klant. Wat dit bedrijf echt onderscheidt, is het feit dat het personeel proactief meedenkt om oplossingen op maat te bieden. Lennart, in het bijzonder, heeft uitstekend werk geleverd en heeft mijn kind enorm blij gemaakt. Ik kan Kompar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele service

Kim 28 aug 2023
Reageer
A

Uitstekend bedrijf

Dit is een uitstekend bedrijf voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering zonder gedoe met ingewikkelde papierwerk. Ze werken transparant en nemen de tijd om samen met de klant te kijken naar de beste opties. Alles verloopt digitaal, wat perfect past bij deze tijd. Het is een bedrijf dat begrijpt wat moderne ondernemers nodig hebben en biedt een geweldige service

Arthur 26 aug 2023
Reageer
M

Geweldige service

De service die ik heb ervaren is gewoonweg geweldig! Ze reageren snel en nog belangrijker, ze houden zich aan hun beloften. Dit is een verfrissende verandering in vergelijking met andere kredietverstrekkers die vaak teleurstellen. Bij KOMPAR kun je erop vertrouwen dat ze eerlijk en betrouwbaar zijn. Ik kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar financiële diensten.

Merel 25 aug 2023
Reageer
J

Uitstekend advies

Hoewel ik op dit moment niet in aanmerking kwam voor een lening, namen ze de tijd om me waardevol advies te geven over alternatieve opties en waar ik terecht kon. Dit toont hun toewijding aan klantenservice en ik zal dit contact zeker in gedachten houden voor toekomstige zakelijke behoeften. Kompar is echt geweldig.

Jan 24 aug 2023
Reageer
A

Prettige ervaring

Mijn ervaring met Kompar was uiterst prettig. Ze reageerden snel op mijn aanvraag en beantwoordden vriendelijk al mijn vragen tijdens een telefoongesprek. Na deskundig advies besloot ik met hen in zee te gaan. De lening was binnen no-time beschikbaar, waardoor ik mijn investering kon doen. Hun service is van topkwaliteit en ik zal graag weer met Kompar samenwerken voor toekomstige financiële behoeften.

Anouk 20 aug 2023
Reageer
S

Geweldige ondersteuning

Ik ben enorm geholpen door Kompar. Ze vonden snel een financierder met een aantrekkelijk aanbod dat echt bij mijn situatie pastte. Het team is fantastisch en staat altijd klaar om te ondersteunen. Ze denken actief met je mee en reageren snel op vragen. Al met al een geweldige ervaring en zeker het aanraden waard.

Sanne 12 aug 2023
Reageer
L

Geld besparen zonder gedoe

Dankzij KOMPAR was mijn zakelijke lening zo geregeld. Je kunt je gewenste leenbedrag en looptijd kiezen, vervolgens moet je wat gegevens over je onderneming invullen en dan is je aanvraag ingediend. Binnen 24 uur krijg je een lijst van banken waar je een zakelijke lening kunt afsluiten. Op deze manier kun je heel goed kijken wat er voor jou mogelijk is en waar je het beste een zakelijke lening kunt afsluiten. Bedrijven als KOMPAR zijn heel belangrijk, want om dit zelf allemaal uit te zoeken is bijna niet te doen. Je kunt ook contact met ze opnemen en dan geven ze je gratis advies. Als je een zakelijke lening wilt aanvragen, zou ik zeker eerst een vergelijking laten maken door KOMPAR. Dit heb ik wel gedaan en dit heeft mij uiteindelijk veel geld en gedoe bespaard.

Luuk 6 jul 2022
Reageer
M

Zakelijke leningen vergelijken

Bij Kompar kun je zakelijke leningen vergelijken bij tientallen kredietverstrekkers. Erg handig als je het mij vraagt. Ik heb al een aanvraag gedaan bij Kompar maar nog geen beslissing genomen. Je weet wel direct wat er mogelijk is voor jou en dat maakt Kompar zeker een aanwinst. Het is altijd goed om eerst te vergelijken voordat je met een bepaald bedrijf in zee gaat. Kompar maakt dit mogelijk. Ik ga er nog eens goed over nadenken. Na corona heb ik namelijk wel een zakelijke lening nodig om mijn bedrijf min of meer te redden.

Je moet goed begrijpen dat Kompar zelf geen krediet verstrekt, maar slechts een vergelijkingstool is. Ik heb hele goede verhalen gehoord over CapitalBox en die zit ook in de vergelijktool van Kompar. Maar ook bijvoorbeeld SwishFund en OPR Bedrijfskrediet. Het is in ieder geval goed om meerdere rentepercentages e.d. met elkaar te vergelijken, voordat je een lening afsluit.

Michael 21 jun 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over KOMPAR

Kompar is een online vergelijkingsplatform voor producten en diensten in de consumentenmarkt. Het doel van het bedrijf is om consumenten te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes door middel van objectief vergelijkingsmateriaal en advies. Het platform vergelijkt een breed scala aan producten en diensten, waaronder verzekeringen, energiecontracten, kredietkaarten en telecomabonnementen. Het bedrijf heeft een gebruiksvriendelijke website en werkt samen met een groot aantal bekende merken. Het team van experts van Kompar is continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening. Kompar heeft een groot scala aan vergelijkingsopties, die aansluiten bij allerlei situaties, om de beste resultaten voor iedereen te vinden.