Kings of Indigo

Kings of Indigo

2.7 reviewscore • 3 reviews
L

Ruime pasvorm van jeans

De jeans hebben een ruime pasvorm, maar het denim materiaal vertoonde al na enkele maanden gebreken en begon zich los te maken van de naden. De klantenservice reageerde traag en was weinig behulpzaam; het heeft meer dan 3 maanden geduurd voordat ze enige vorm van vergoeding aanboden, hoewel dit niet het volledige bedrag dekte dat ik had betaald, zelfs gezien de onherstelbare staat van de jeans.

Laura 31 jul 2023
Reageer
P

Slechte ervaring met klantenservice

Mijn vermoeden is dat DPD mijn bestelling niet heeft afgeleverd, hoewel hun tracking aangeeft dat het pakket is bezorgd. Gedurende meerdere maanden ontving ik geen enkele hulp van Kings of Indigo, zelfs niet na herhaalde klachten. Ik vind communicatie nummer een prioriteit en dat was hier totaal niet het geval. Ik zou niemand aanraden hier te bestellen.

Philip 22 mei 2023
Reageer
R

Duurzame mode

Kings of Indigo is over het algemeen een uitstekend merk voor wie op zoek is naar kwalitatieve en duurzame kleding. Het bedrijf legt sterk de nadruk op verantwoordelijkheid en duurzaamheid, en ze zetten zich duidelijk in om de mode-industrie te veranderen met hun ethische en milieuvriendelijke productieprocessen. Ik shop hier met een gerust hart!

Ronnie 17 apr 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Kings of Indigo

Kings of Indigo is een merk dat zichzelf positioneert als een pionier in de wereld van duurzame mode. Met een duidelijk doel voor ogen, namelijk het leiden van de industrie naar verandering en een schonere toekomst, heeft dit merk de koers van de mode weten te vormen en te veranderen. Door constant te innoveren met materialen en duurzame productiemethoden, blijft Kings of Indigo altijd twee stappen voor op de rest. Ze zijn voortdurend bezig met het onderzoeken van manieren om de impact op de planeet en de mensen te verminderen. Het merk hanteert de Vijf Pijlers van Duurzaamheid als fundament en draagt bij aan een betere en meer verantwoorde mode-industrie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kingsofindigo.com
  • support@kingsofindigo.com