Kings of Indigo

Kings of Indigo

2.8 reviewscore • 10 reviews
R

Duurzame mode

Kings of Indigo is over het algemeen een uitstekend merk voor wie op zoek is naar kwalitatieve en duurzame kleding. Het bedrijf legt sterk de nadruk op verantwoordelijkheid en duurzaamheid, en ze zetten zich duidelijk in om de mode-industrie te veranderen met hun ethische en milieuvriendelijke productieprocessen. Ik shop hier met een gerust hart!

Ronnie 17 apr 2023
Reageer
L

Ruime pasvorm van jeans

De jeans hebben een ruime pasvorm, maar het denim materiaal vertoonde al na enkele maanden gebreken en begon zich los te maken van de naden. De klantenservice reageerde traag en was weinig behulpzaam; het heeft meer dan 3 maanden geduurd voordat ze enige vorm van vergoeding aanboden, hoewel dit niet het volledige bedrag dekte dat ik had betaald, zelfs gezien de onherstelbare staat van de jeans.

Laura 31 jul 2023
Reageer
P

Slechte ervaring met klantenservice

Mijn vermoeden is dat DPD mijn bestelling niet heeft afgeleverd, hoewel hun tracking aangeeft dat het pakket is bezorgd. Gedurende meerdere maanden ontving ik geen enkele hulp van Kings of Indigo, zelfs niet na herhaalde klachten. Ik vind communicatie nummer een prioriteit en dat was hier totaal niet het geval. Ik zou niemand aanraden hier te bestellen.

Philip 22 mei 2023
Reageer
E

Ik ben een tevreden klant

Ik heb al drie keer besteld. Alles werd razendsnel geleverd en het retourneren en omruilen van artikelen die niet pasten verliep eenvoudig. Nadat ik enkele items had teruggestuurd, kreeg ik onmiddellijk bevestiging en binnen enkele dagen mijn geld terug. De klantenservice was ook uiterst vriendelijk. Ondanks enige aarzeling om te bestellen vanwege de negatieve beoordelingen, heb ik gebeld voor meer informatie, waarbij een medewerker van de financiële afdeling mijn vragen beantwoordde en uitleg gaf over de werking van het bedrijf. De kwaliteit van de kleding is eveneens zeer goed. Kortom, een tevreden klant :)

Ellis 1 okt 2022
Reageer
M

Snelle terugbetaling voor jurk

Onlangs heb ik een jurk teruggestuurd omdat deze niet paste. Ik wil graag benadrukken dat het geld voor de geretourneerde jurk zeer snel werd teruggestort. Dit snelle terugbetalingsproces heeft me aangenaam verrast en ik wil mijn waardering uitspreken voor de efficiëntie van dit bedrijf op dit gebied.

Het is niet ongebruikelijk om kleding online te bestellen en soms kan het voorkomen dat een item niet goed past of aan de verwachtingen voldoet. In dergelijke gevallen is het retourproces van groot belang. Het feit dat het bedrijf mijn geld zo snel heeft teruggestort, getuigt van hun professionaliteit en klantgerichtheid.

Marieke 2 jun 2022
Reageer
P

Ronduit teleurstellend

De klantenservice is ronduit teleurstellend. Telefonisch onbereikbaar en slechts gedeeltelijke vergoeding voor geretourneerde items. Tientallen e-mails hebben geen duidelijke oplossing opgeleverd, telkens weer een ander vaag verhaal. Hoewel de kleding ecologisch verantwoord is en over het algemeen goed past, weegt dit niet op tegen de service en zal ik hier nooit meer online bestellen!

Pieter 15 mei 2021
Reageer
P

Goed besteld is geen probleem

De kleding is prachtig, van uitstekende kwaliteit en duurzaam, maar de klantenservice... momenteel onbereikbaar via telefoon en geen respons op e-mails... teleurstellend. Als je bij Kings of Indigo online winkelt, zorg er dan voor dat je de juiste maat kiest, want bij retourzendingen moet je geduld hebben en hopen dat het goed opgelost wordt..

Patrick 1 mrt 2021
Reageer
S

Slechte terugbetalingsservice

Het proces om iets terug te sturen is tijdrovend en frustrerend. Wekenlang aanhouden voor een terugbetaling, met steeds dezelfde excuses van "drukte dan normaal." Maar dit is al jaren aan de gang. Zeer teleurstellend. Elke keer neem ik me voor hier nooit meer iets te bestellen en kom ik om de een of andere reden weer terug.. Hun marketing is dus wel goed, helaas.

Saskia 8 okt 2020
Reageer
T

Retourkosten zijn echt hoog

Ik had een jurk besteld, vertrouwend op de foto en de maataanduiding van het model. Helaas was de werkelijkheid helemaal anders en paste de jurk totaal niet. Het retourneren is omslachtig; geen retourlabel inbegrepen, via een Engelstalige website en retourformulier zelf afdrukken. Bovendien zijn de retourkosten hoog vanwege de verzending naar Nederland, wat me 14 euro kost. Dit was absoluut mijn eerste en laatste bestelling hier.

Thomas 5 mei 2020
Reageer
F

Onverwachte tegenvaller

Snelle levering maar dure verzendkosten. Slechte klantenservice, onaangenaam en reageert niet. Het pakket werd geleverd zoals besteld, maar was niet adequaat verpakt, wat gezien het internationale transportrisico wel had gemoeten. Begrip voor het milieu is prima, maar er zijn andere manieren om verantwoord te verpakken. Zeer ontevreden. Een duurzaam bedrijf beschermt ook zijn klanten, niet alleen hun geld. Het lijkt erop dat ze zijn afgestapt van hun kernwaarden en meer gefocust zijn op winst. Misschien zijn ze ontgroeid wat ze ooit waren, maar dat is te merken aan de betrokkenheid en inzet van hun medewerkers.

Fleur 5 mrt 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Kings of Indigo

Kings of Indigo is een merk dat zichzelf positioneert als een pionier in de wereld van duurzame mode. Met een duidelijk doel voor ogen, namelijk het leiden van de industrie naar verandering en een schonere toekomst, heeft dit merk de koers van de mode weten te vormen en te veranderen. Door constant te innoveren met materialen en duurzame productiemethoden, blijft Kings of Indigo altijd twee stappen voor op de rest. Ze zijn voortdurend bezig met het onderzoeken van manieren om de impact op de planeet en de mensen te verminderen. Het merk hanteert de Vijf Pijlers van Duurzaamheid als fundament en draagt bij aan een betere en meer verantwoorde mode-industrie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kingsofindigo.com
  • support@kingsofindigo.com