Keukenglas

Keukenglas

4.5 reviewscore • 4 reviews
M

Vakkundige afwerking

Onlangs hebben we een prachtige glaswand laten installeren in onze keuken. Gijs gaf ons deskundig advies en nam alle tijd voor ons, waarna Ruud en Kevin het glas vakkundig plaatsten en nauwkeurig afwerkten. De kitafwerking was bijzonder netjes. We zijn uitermate tevreden met het eindresultaat van deze klus en raden het aan iedereen aan!

Marijke 30 mei 2023
Reageer
J

Unieke wensen gerealiseerd

Mijn ervaring met Twan was ronduit fantastisch. Ik zocht naar iets vrij unieks, en Twan heeft werkelijk alles in het werk gesteld om dit te realiseren. Hij toonde een proactieve houding door verschillende leveranciers te benaderen, de juiste technische tekeningen te verkrijgen en de installatie naadloos te coördineren. Mijn oprechte dank voor de voortreffelijke hulp!

Joris 18 dec 2022
Reageer
H

Geweldig meegewerkt met onze wensen

Wij kozen voor een glazen achterwand in onze keuken. In de showroom werden we vriendelijk geholpen, afspraken werden keurig nagekomen, en er werd professioneel advies gegeven over de kleurkeuze. Het glas werd zorgvuldig geïnstalleerd en afgekit. Na een uithardingstijd van 24 uur wilden we het schoonmaken, maar tot onze teleurstelling ontdekten we kitvlekken die moeilijk te verwijderen waren. Na een klacht volgde begripvolle reactie en werd er zelfs een bloemetje als goedmakertje gestuurd. De recensie die ik eerst plaatste, kreeg geen 5 sterren en werd aanvankelijk niet op hun website gepubliceerd, maar later toch wel. De glazen wand is absoluut prachtig, maar de ervaring had beter gekund.

Hanneke 15 jul 2020
Reageer
P

Dit is jouw glaszetter!

Als je overweegt om je keukenwand af te werken met glas, ben je bij deze leverancier aan het juiste adres. Ze leveren goede kwaliteit en klantgerichte service, met vriendelijke medewerkers die graag helpen. Het is wel belangrijk om vooraf goed te bepalen welke afwerking het beste bij je past. Elke keuze heeft zijn voor- en nadelen, en jouw persoonlijke voorkeur speelt hierbij een grote rol. Voor ons bleek glas de beste optie te zijn. Het is weliswaar niet goedkoop, maar wel verkrijgbaar in diverse kleuren en eenvoudig schoon te houden. In vergelijking is RVS altijd een uitdaging om schoon te houden en gevoelig voor krassen. Het enige nadeel van glas is dat het niet krasbestendig is, ondanks het geharde karakter en de hittebestendigheid. Geen enkele glasleverancier biedt echter garantie op krasvastheid. Een verbeterpunt zou de mogelijkheid zijn om met een creditcard te betalen, vanwege de extra garantie die sommige creditcardmaatschappijen bieden bij aankopen. Al met al is mijn ervaring met deze leverancier positief. Dank je wel, Twan!

Peter 18 mei 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Keukenglas

Keukenglas is een gerenommeerd glasbedrijf gevestigd in Eindhoven en staat bekend als marktleider op het gebied van glazen keuken achterwanden. Met hun uitgebreide ervaring plaatsen ze glazen keuken achterwanden door heel Nederland en België. Ze hebben een nauwe samenwerking met diverse keukenbedrijven voor de levering en installatie van deze hoogwaardige glazen achterwanden. Naast de samenwerking met keukenbedrijven, biedt Keukenglas ook de mogelijkheid om rechtstreeks bij hen een glazen keuken achterwand te bestellen. Hun professionele service en vakmanschap maken hen de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en duurzame oplossing voor hun keuken. Keukenglas levert kwaliteit en expertise, en voldoet aan de verwachtingen van hun klanten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.keukenglas.nl
  • info@keukenglas.nl