Keukencoach

Keukencoach

4.5 reviewscore • 11 reviews
T

Boven verwachting goed

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe keuken, kwam ik in contact met de vestiging van Keukencoach in Amersfoort. Ik had niet verwacht dat een keukenwinkel zoveel zou meedenken over de totale inrichting van mijn huis. Ze namen uitgebreid de tijd om mijn wensen te bespreken, gaven suggesties over de indeling en kwamen zelfs met advies voor bijpassende vloertegels. Mustapha's persoonlijke betrokkenheid was opmerkelijk; hij maakte zelf een huisbezoek om de installatie te bekijken. Het eindresultaat was precies zoals besproken.

Tim 13 sep 2023
Reageer
M

Tevreden met onze nieuwe keuken

Voor ons gloednieuwe huis waren we op zoek naar een keuken die bij onze stijl en behoeften paste. Bij Keukencoach Rotterdam werden we met open armen ontvangen. Ze namen alle tijd om te luisteren naar onze wensen en voorkeuren. Hun professionele aanpak en uitgebreide productkennis waren doorslaggevend. We zijn dan ook erg blij met de keuze die we gemaakt hebben en raden iedereen aan om hierheen te gaan voor een nieuwe keuken.

Mireille 2 sep 2023
Reageer
T

Topbedrijf in amersfoort

Onze zoektocht naar een nieuwe keuken begon met een advertentie op Facebook. Wat begon als een nieuwsgierige klik, resulteerde in de aankoop van een keuken die perfect past bij onze wensen. De service bij KeukenCoach in Amersfoort was ongeëvenaard. Vanaf het eerste gesprek met Mustapha voelden we ons begrepen. Hij gaf ons meerdere opties binnen ons budget. Vakman Guido zorgde voor een vlekkeloze installatie. We zijn meer dan tevreden.

Theo 23 aug 2023
Reageer
E

Fantastische service in amsterdam

Na vele winkels te hebben bezocht zonder resultaat, stapten we met enige twijfel Keukencoach binnen. Maar wat een verademing! Dankzij de persoonlijke benadering en deskundig advies van Noureddine voelden we ons op ons gemak. Hij dacht actief met ons mee en wist onze wensen te vertalen naar een concreet keukenontwerp. De hele ervaring was positief en we zouden het iedereen aanraden.

Eva 27 jul 2023
Reageer
D

Geweldige begeleiding

Vanaf het moment dat we de showroom binnenliepen, wisten we dat we in goede handen waren. Walid was uiterst deskundig en liet ons verschillende opties zien, afgestemd op onze wensen en budget. Zijn 3D-ontwerp was een fantastisch hulpmiddel om ons te helpen visualiseren hoe onze nieuwe bijkeuken eruit zou zien. De levering en montage waren snel en zonder problemen. We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat.

Daan 13 jun 2023
Reageer
R

Topervaring in amersfoort

Na ons eerste verkoopgesprek had ik wat twijfels, voornamelijk door eerdere ervaringen met keukenwinkels. Maar Keukencoach Amersfoort bewees het tegendeel. Elk onderdeel van het proces, van de planning tot de daadwerkelijke levering, verliep vlekkeloos. Het meest indrukwekkend was dat ze kwaliteitswerk leverden, zelfs met ons beperkte budget. Echt een coach voor droomkeukens.

Rosa 8 jun 2023
Reageer
M

Visie kwam tot leven

Een keuken kiezen is niet eenvoudig. Maar met de hulp van het team van Keukencoach is het gelukt om onze visie tot leven te brengen. Ze waren geduldig, luisterden echt naar onze wensen, en hielpen ons elke stap van de weg. Het resultaat is een keuken die zowel functioneel als esthetisch is.

Maarten 18 mei 2023
Reageer
S

Uitstekende service van a tot z

Van begin tot eind waren we onder de indruk van de service van KeukenCoach. Ze waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en problemen snel op te lossen. Toen we een klein defect ontdekten, namen ze direct verantwoordelijkheid en losten het probleem zonder aarzeling op. We zijn absoluut tevreden met onze nieuwe keuken en de klantenservice.

Sophie 2 mei 2023
Reageer
M

na enkele hobbels, tevreden

Het plaatsen van een nieuwe keuken gaat niet altijd zonder uitdagingen, en dat was ook bij ons het geval. We werden echter aangenaam verrast door hoe Keukencoach Amsterdam, met name Erick, snel en efficiënt handelde om de problemen op te lossen. Uiteindelijk zijn we tevreden met onze aankoop en zijn blij dat we hebben gekozen voor een bedrijf dat zijn klanten op de eerste plaats zet.

Max 26 apr 2023
Reageer
N

Zeer te spreken over de service

Het kiezen van een nieuwe keuken kan een ontmoedigende taak zijn, maar Keukencoach Amsterdam maakte het proces een stuk eenvoudiger. Ze dachten met ons mee over elk klein detail, zoals een speciaal ontworpen lade voor ons koffiezetapparaat. We voelden ons gewaardeerd als klanten en zijn extreem tevreden over het eindresultaat en de uitstekende klantenservice.

Nina 24 feb 2023
Reageer
J

Droomkeuken van Keukencoach

Wij hebben onze droomkeuken helemaal op maat laten maken door Keukencoach. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende stijlen. Deze stijlen zijn vernoemd naar grote steden. Wij hebben voor Wenen gekozen. Dit vonden wij echt een prachtige keuken dus hier was de keus op gevallen. Samen met Keukencoach hebben wij de keuken helemaal ontworpen zodat die in onze situatie past. De keuken is inclusief luxe Miele apparatuur. Wij zijn er zo blij mee, de keuken is echt schitterend en de apparatuur is goed. De garantie die je bij de keuken krijgt is ook goed. Allemaal top geregeld dus!

Johan 24 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Keukencoach

Er zijn 11 reviews geschreven over Keukencoach op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://keukencoach.nl
  • info@keukencoach.nl