Kenteken Check

Kenteken Check

3.3 reviewscore • 11 reviews
F

snel geholpen en schaderapport..

had een controle gedaan op een kenteken toen ik aan het zoekenw as op Marktplaats. Melding dat er schades gevonden waren en dat ik daar een rapport over zou ontvangen. Dit duurde even maar heb toen wel alle schades kunnen inzien. Ik kreeg na een uur al reactie via de mail, maar wat bleek was dat het rapport in de ongewenste inbox was gekomen. Verder top site

Frederid 12 dec 2023
Reageer
M

Snelle reactie op klacht

Onlangs heb ik een rapport gekocht met een VIN-code, vol verwachting om belangrijke informatie te ontvangen. Helaas was mijn enthousiasme snel getemperd toen bleek dat de VIN-code niet beschikbaar was. Dit was zonder twijfel een teleurstelling, vooral omdat ik hoopte op nuttige gegevens over het voertuig in kwestie.

Wat de situatie echter enigszins goedmaakte, was de manier waarop het bedrijf omging met mijn klacht. Ze reageerden snel op mijn verzoek om een terugbetaling en het proces verliep buitengewoon soepel. Dit was het enige positieve aspect van mijn ervaring met dit bedrijf.

Marion 2 mrt 2023
Reageer
J

Uitgebreid kenteken rapport

Ik had mijn ogen al een tijdje op een leuke occasion. Er stond alleen weinig informatie bij deze tweedehands auto en de vorige eigenaar wist ook niet alles. Daarom heb ik op kentekencheck.nl een uitgebreid kenteken rapport besteld voor deze auto. Na het invullen van het kenteken zie je al allerlei informatie, maar ik wou alles weten zodat ik precies wist waar ik aan toe was. Voor nog geen 25 euro krijg je het meest uitgebreide rapport met onder andere een RDW KM controle, schaderapport, eigenarenhistorie, importcheck, waarderapport en voertuigopties. Heel handig dus als je een occasion wilt kopen! Een paar tips van mij zijn om te controleren of de auto een WOK status heeft en of het een importvoertuig is. Natuurlijk is het ook handig om te kijken wanneer de auto voor de volgende APK keuring moet en of de auto niet gestolen is. De tweedehands auto moet geen Wachten op Keuren (WOK) status hebben, want dan mag je er niet in rijden. Met een importvoertuig hoeft niks mis te zijn en soms heeft het zelfs zijn voordelen, maar hier moet de verkoper natuurlijk wel eerlijk over zijn. Zolang de auto maar tijdig zijn onderhoudsbeurten heeft gehad. Dit waren dingen waar ik op lette bij het kopen van de occasion. Als je ook een occasion wilt kopen, kan ik je zeker aanraden om het uitgebreide kenteken rapport van kentekencheck.nl te downloaden. Hierin staat veel meer informatie dan wat je gratis kunt zien en het kan zeker het verschil maken of je een goede of slechte auto koopt! Dat is die 25 euro meer dan waard lijkt mij. Daarnaast is het ook gewoon leuk om al die informatie in te zien van je toekomstig nieuwe auto. Dan weet je tenminste wat er in de loop van de jaren mee is gebeurd.

Jorrit 28 sep 2021
Reageer
S

Serieuze vragen

De informatie die je krijgt na betaling blijkt vaak onjuist te zijn. Zo werd er beweerd dat een auto €3000,00 schade had, terwijl deze in werkelijkheid total loss was geweest. Dit roept serieuze vragen op over de betrouwbaarheid van deze service. Ik weet niet wat ik moet vinden van deze website en vraag me echt af waar ze hun informatie vandaan halen.

Saskia 7 jun 2021
Reageer
I

Premium rapport voor 20 euro

Op de nacht van 12 oktober 2020 betaalde ik €19,95 in de hoop op een hoogwaardig premium rapport over een voertuig. Helaas was de werkelijkheid ver verwijderd van mijn verwachtingen. In plaats van het beloofde premium rapport ontving ik een leeg rapport dat beweerde dat het betreffende voertuig bijna 50 jaar oud was. Dit was verre van wat ik had verwacht, en het was een bittere teleurstelling.

Ingrid 12 okt 2020
Reageer
B

Uiterst teleurstellend rapport gekregen

Mijn recente verzoek om een premium rapport voor €19,95 resulteerde in een uiterst teleurstellend rapport. Het rapport toonde geen informatie over mijn auto, zoals kilometers, APK of zelfs zijn ware leeftijd. Het feit dat dit bedrijf in Nieuw-Zeeland is gevestigd met een financiële holding in Malta wekt argwaan en doet me twijfelen aan de betrouwbaarheid van mijn financiële transactie.

Bob 2 okt 2020
Reageer
H

Blanco rapport ontvangen, heel jammer

Mijn recente ervaring met het aanschaffen van een rapport met betrekking tot mijn voertuig was allesbehalve bevredigend. Ondanks dat ik correct had betaald en alle vereiste gegevens had verstrekt, ontving ik na mijn betaling slechts een blanco rapport. Deze ontgoocheling werd alleen maar groter toen ik het blanco rapport opende en merkte dat het de leeftijd van mijn auto aangaf als 49 jaar en 6 maanden. Deze informatie was ronduit absurd en verre van nauwkeurig.

Henk 26 sep 2020
Reageer
N

10 minuten wachten maar niks ontvangen

Mijn recente ervaring met deze website was ronduit frustrerend en teleurstellend. Na het betalen verwachtte ik binnen een redelijke tijd informatie te ontvangen, maar helaas heb ik bijna 10 minuten gewacht en ontving uiteindelijk helemaal geen rapport. Dit voelde als een complete verspilling van zowel mijn geld als mijn tijd.

Deze site heeft zichzelf bewezen als onbetrouwbaar en onprofessioneel. Het is onaanvaardbaar dat klanten moeten betalen voor een dienst die vervolgens niet wordt geleverd. Dit soort ervaringen schaadt niet alleen het vertrouwen van klanten, maar geeft ook een slechte naam aan online dienstverlening in het algemeen.

Niels 20 sep 2020
Reageer
M

Frustrerend en misleidend

Het is altijd frustrerend als je veel tijd hebt geïnvesteerd en dan pas wordt geïnformeerd over de aanzienlijke kosten. Het basisrapport kost €10 en voor het uitgebreide rapport moet je €20 betalen. Deze kosten worden pas duidelijk nadat je de nodige stappen hebt doorlopen, wat ik als misleidend heb ervaren. Ik ben daarom ook niet doorgegaan met de aankoop.

Moniek 13 aug 2020
Reageer
F

Uiterst waardevolle website

Het raadplegen van deze website voordat ik mijn auto kocht, bleek een uiterst waardevolle stap te zijn. Hiermee kreeg ik de mogelijkheid om de volledige geschiedenis van de auto te bekijken, wat me aanzienlijk heeft geholpen bij het nemen van de juiste beslissing tijdens het aankoopproces.

Het kennen van de volledige geschiedenis van een auto is van onschatbare waarde bij de aankoop van een voertuig. Het stelde me in staat om potentiële problemen of verborgen gebreken op te sporen en zorgvuldig af te wegen of de auto aan mijn verwachtingen voldeed. Dankzij de informatie die ik via deze website kon verkrijgen, kon ik met vertrouwen de aankoop doen, wetende dat ik goed geïnformeerd was over de achtergrond van de auto.

Frans 4 feb 2019
Reageer
P

Handige tool

Deze website biedt een handige tool om de volledige geschiedenis van een auto te achterhalen voordat je tot aankoop overgaat. Het bleek van onschatbare waarde, omdat ik ontdekte dat de auto die ik op het oog had, schade had gehad. Hierdoor heb ik mijn koopbeslissing kunnen heroverwegen en geen kat in de zak hoeven kopen.

Petra 1 feb 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Kenteken Check

Kenteken Check is een handige online tool voor autokopers en -verkopers. Met deze website kan je snel en gemakkelijk informatie over een voertuig opzoeken door middel van het invoeren van het kentekennummer. De website biedt informatie over het merk, het model, het bouwjaar, de brandstof, de transmissie en de kilometerstand van het voertuig. Bovendien kan Kenteken Check ook informatie bieden over de APK-keuring, de fiscale waarde, de motorrijtuigenbelasting en de schadehistorie van een voertuig. De website is gemakkelijk te gebruiken en biedt een schat aan informatie. Als u op zoek bent naar een eenvoudige en betrouwbare manier om informatie over een voertuig op te zoeken, dan is Kenteken Check een uitstekende keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kentekencheck.nl
  • info@kentekencheck.nl