JustFashionNow

JustFashionNow

4.1 reviewscore • 10 reviews
I

Meerdere keren gebruikt

Ik heb jullie site al meerdere keren gebruikt. De jurken op de modellen geven niet altijd een goed beeld van hoe ze er bij iemand zullen uitzien. De meeste van jullie kleding wordt gemodelleerd door zeer elegante en slanke mensen. Tot nu toe ben ik redelijk tevreden. Een duidelijkere beschrijving van de gebruikte stoffen in de kleding zou erg behulpzaam zijn. Sommige kledingstukken heb ik aan andere mensen geschonken of aan goede doelen gegeven als ze niet goed bij mijn figuur pasten.

Ingrid 5 nov 2023
Reageer
L

Zoekmachines werken niet bij de website

Het lijkt erop dat de zoekmachine en zoekwoorden moeten worden verbeterd om de rommel die aan zoekresultaten wordt getoond te verminderen. Het is vervelend om door honderden irrelevante hits te moeten bladeren bij het winkelen. Een uitgebreidere zoekervaring zou de winkelervaring aanzienlijk verbeteren en mijn recensie ook meer sterren doen geven. Verder aan de winkel en producten niets te klagen.

Liesje 28 nov 2023
Reageer
A

Tweede bestelling snel en probleemloos geleverd

Dit was mijn tweede bestelling, en ik hoop dat deze net zo snel en probleemloos wordt geleverd als mijn eerste bestelling een paar maanden geleden. De kwaliteit was goed, de pasvorm was perfect (ik maakte me een beetje zorgen voordat ik het ontving) en het hele bestelproces verliep soepel en vriendelijk. Ik kan JFN zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteitskleding met een eenvoudig bestelproces.

Anne 21 nov 2023
Reageer
L

Betere informatie dan koppige ik wilde geloven

Over het algemeen was ik tevreden met de kwaliteit van de items die ik had besteld. Ik had echter beter moeten luisteren toen jullie site zei dat de kleding "normaal qua maat" viel, want nu zijn alle items die ik heb besteld te groot. Zou ik twee items mogen retourneren voor de juiste maat? Het zou handig zijn als het retourproces soepeler verliep.

Laura 20 nov 2023
Reageer
M

Het assortiment kleding is fantastisch

Het assortiment kleding is fantastisch. De stijl is heel elegant. Dit is mijn vierde aankoop bij JFN, en mijn zomeroutfits zijn onderweg naar huis, ruim op tijd voor Kerstmis. Ik hoop dat JFN deze geweldige kledingkeuze blijft aanbieden, want ze laten vrouwen zich heel vrouwelijk voelen. Het is altijd een plezier om bij JFN te winkelen.

Maria 18 nov 2023
Reageer
M

Comfortabel uitziende kleding gevonden

Ik heb echt schattige en comfortabel uitziende kleding gevonden, de meeste daarvan vind ik niet in warenhuizen. Het was eenvoudig om online te bestellen. Het was handig om de metingen die betrekking hebben op elke maat te vermelden, zoals lengte, enz. Het zou handig zijn als bij elk item zou worden vermeld waarvan het is gemaakt. Nu heb ik mijn twee outfits ontvangen, en ze zijn perfect!!! Heel zacht en comfortabel en passen perfect. Ik ben er erg blij mee.

Marloes 13 nov 2023
Reageer
F

Het bestellen en afrekenen verliep soepel

Het bestellen en afrekenen verliep soepel. Ik geef mijn ervaring vier sterren omdat ik mijn gratis geschenk niet kon wijzigen naar een andere keuze. Nergens kon ik het oorspronkelijke gratis geschenk verwijderen of vervangen door een ander. Een beetje meer flexibiliteit bij het kiezen van geschenken zou de winkelervaring verbeteren. Over het algemeen toch een dikke voldoende.

Femke 11 nov 2023
Reageer
E

De producten zijn van zeer goede kwaliteit

De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ben blij met alles wat ik heb ontvangen. Het is altijd een geweldige ervaring om zulke kwaliteitsproducten te ontvangen in vergelijking met sommige andere sites. Ik ga proberen een item te retourneren, dus we zullen zien hoe dat verloopt. Een soepel retourproces zou het winkelen nog aangenamer maken.

Eline 10 nov 2023
Reageer
S

De bestelling was soepel en goed

Ik kan pas meer zeggen wanneer ik mijn items heb ontvangen. Ik denk dat ik goede keuzes heb gemaakt, maar het was wel een verrassing om het laatste item (een roze jurk) in mijn tas te vinden, omdat ik me daar niets van herinner, aangezien het in de no-count-expeditie staat. Is het mogelijk om dit te verwijderen? Een duidelijkere weergave van de inhoud van mijn bestelling zou handig zijn geweest.

Saskia 9 nov 2023
Reageer
I

Meteen aanrader voor de familie

Ik ontving veel complimenten over mijn outfit toen ik een van mijn nieuwe outfits droeg naar een familiediner. Ik vertelde hen dat ik het bij Just Fashion Now had besteld. Een van de dames zei: "Goed, nu ik weet dat het echt is, kan ik ook bij hen bestellen." Mijn jongste dochter vindt het materiaal van het shirt dat ik voor haar heb gekocht erg prettig. Ze vindt het fijn dat het dun genoeg is voor hele warme dagen!

Inge 8 nov 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over JustFashionNow

JustFashionNow.com is een online winkel die stijlvolle en trendy kleding aanbiedt voor vrouwen. Met een breed assortiment van jurken, tops, broeken en accessoires, is er voor elke fashionista iets te vinden. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt gedetailleerde productinformatie en maatinformatie om de juiste keuze te maken. De kwaliteit van de kleding is over het algemeen goed en de prijzen zijn betaalbaar. De levering is snel en de klantenservice is responsief en behulpzaam. JustFashionNow.com is een betrouwbare bestemming voor vrouwen die op zoek zijn naar betaalbare en modieuze kleding van goede kwaliteit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.justfashionnow.com
  • support@justfashionnow.com