J&H licht en geluid

J&H licht en geluid

4.5 reviewscore • 10 reviews
P

Aankoop van showtec node-1

Onlangs heb ik de Showtec Node-1 aangeschaft, en ik was onder de indruk van de uiterst snelle levering. Binnen één dag had ik het product in huis. Toen ik enkele problemen ondervond bij de installatie van de Node-1, heeft J&H contact opgenomen met Highlight (Showtec) om mijn vragen te beantwoorden. Binnen één dag ontving ik een duidelijk antwoord, en het product werkt nu perfect. Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor J&H en Highlight voor hun inzet.

Pieter 2 okt 2023
Reageer
J

Goede kwaliteit apparaat om te trainen

Het monteren van de crosstrainer bleek een uitdaging te zijn, voornamelijk omdat het een demomodel betrof. Dit betekende dat bepaalde onderdelen al eerder gebruikt of gemonteerd waren, wat het proces enigszins complexer maakte dan bij een nieuw product. Echter, eenmaal in elkaar gezet, bleek de crosstrainer van uitstekende kwaliteit te zijn. Het apparaat voelt stevig en duurzaam aan, en biedt een soepele en stabiele trainingservaring.

Joost 28 nov 2023
Reageer
M

Betrouwbare service, snelle antwoorden en vlotte l

Ik ben ten zeerste content met de betrouwbare service van J&H. Toen ik problemen ondervond met mijn DAP AMM-401 mixer, heb ik contact opgenomen met J&H voor advies. Zij hebben mijn vraag voorgelegd aan de leverancier en stuurden zelfs alvast een nieuw apparaat vooruit vanwege mijn optredens. Dit getuigt van hun professionaliteit op het gebied van licht en geluid. De snelle en vriendelijke communicatie heeft mijn vertrouwen in J&H alleen maar versterkt.

Marieke 19 nov 2023
Reageer
E

Geweldige geluidsoplossing voor onze kantine

Wij hadden behoefte aan geluidsapparatuur voor onze kantine, inclusief de mogelijkheid voor een microfoon. We hebben zelf een oplossing samengesteld en geïnstalleerd. Het resultaat is nu een perfect geluid, en dat alles binnen ons budget. Zelfs wanneer we met de microfoon door de ruimte lopen, blijft de geluidskwaliteit uitstekend zonder enige storingen. We zijn uitermate tevreden met onze geluidsoplossing.

Erwin 18 jan 2023
Reageer
L

Uitstekende service na eigen fout

Door een fout van onze eigen medewerkers werd het pakket niet in ontvangst genomen. Nadat we contact hadden opgenomen met J&H, hebben ze het pakket op dezelfde dag opnieuw verstuurd. De volgende dag hadden we de "laser" in huis. Het product was goed verpakt, en we zijn er uitermate content mee. We willen J&H bedanken voor hun voortreffelijke service en het goede product.

Linda 11 okt 2022
Reageer
M

Teleurstellende ervaring met deze webwinkel

Het lijkt erop dat dit bedrijf moeite heeft met het beantwoorden van e-mails binnen een redelijke termijn. Onlangs heb ik 2 Powercon-koppelbussen besteld die op voorraad waren. Na enkele dagen had ik nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen. Ik heb hierover 3 keer gemaild, maar kreeg geen reactie. Dit is zeer teleurstellend en getuigt niet van goede klantenservice.

Marcel 24 jan 2022
Reageer
B

Probleem met ontbrekend artikel opgelost

Ik had 2 artikelen besteld en betaald bij J&H Licht en Geluid, maar helaas ontving ik slechts 1 artikel. Na meerdere e-mails en telefoongesprekken werd uiteindelijk besloten om een nieuw artikel te sturen zodra deze weer op voorraad was. Hoewel het even duurde, is het uiteindelijk goed opgelost, en ik waardeer dat ze hun belofte hebben waargemaakt. Fouten kunnen altijd gebeuren bij bestellingen, maar ik zou toch overwegen om in de toekomst weer bij hen te bestellen.

Bas 5 sep 2021
Reageer
M

Uitstekende service bij kapot apparaat

Uitstekende service van J&H Licht en Geluid! Mijn Entec usb pro MKII ging kapot (de usb-connector brak af), en ik kreeg direct een nieuwe! Ik ging ervan uit dat het eerst bekeken moest worden en dan teruggestuurd moest worden naar de fabriek, en dat ik mijn apparaat nooit op tijd zou hebben voor mijn optreden. Bijna direct was het antwoord: "We hebben een nieuwe naar je verstuurd," en die kwam net binnen. Geen lastige vragen of ingewikkelde formulieren. Ik stuurde mijn kapotte apparaat op, en zodra ze het ontvingen, stuurden ze direct een nieuwe. Dit zijn dingen die je bijblijven en waarmee je tevreden klanten maakt :)

Snel, betrouwbaar en vaak goedkoper dan de concurrentie. Ze bieden een onderscheidend assortiment. Ga zo door! Ik ben fan. 5 sterren.

Mark 13 apr 2021
Reageer
J

Snelle antwoorden en vlotte levering

Ik ben erg tevreden over de betrouwbare service van J&H. Toen ik problemen ondervond met mijn DAP AMM-401 mixer, heb ik contact opgenomen met J&H voor advies. Zij hebben mijn vraag voorgelegd aan de leverancier en stuurden zelfs alvast een nieuw apparaat vooruit vanwege mijn optredens. Dit getuigt van hun professionaliteit op het gebied van licht en geluid. De snelle en vriendelijke communicatie heeft mijn vertrouwen in J&H alleen maar versterkt.

Jasper 29 mrt 2021
Reageer
P

Vlotte levering van blacklights voor feest

Voor een feest hadden we dringend blacklights nodig. Nadat ik contact had opgenomen met de uitstekende klantenservice, bevestigden ze dat ik ze de volgende dag in huis zou hebben. Dit klopte helemaal! Ze waren goed verpakt en goedkoper dan elders! Ik zou zeker weer bij hen kopen als ik snel en voordelig spullen nodig heb voor een feest!

Pim 3 mrt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over J&H licht en geluid

J&H licht en geluid biedt een uitgebreid assortiment aan professionele licht- en geluidsapparatuur voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een horecagelegenheid, discotheek, DJ, band, theater, muzikant of school, bij J&H licht en geluid vinden zij alle benodigdheden voor een geslaagd evenement. Het aanbod is zeer uitgebreid en er wordt enkel gewerkt met gerenommeerde merken, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Naast de verkoop van de apparatuur biedt J&H ook de mogelijkheid tot verhuur en installatie van de apparatuur. De deskundige en professionele medewerkers van J&H licht en geluid staan altijd klaar om advies te geven en de juiste oplossingen te bieden voor iedere situatie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://licht-geluid.nl
  • info@licht-geluid.nl