J&H licht en geluid

J&H licht en geluid

5.0 reviewscore • 4 reviews
P

Aankoop van showtec node-1

Onlangs heb ik de Showtec Node-1 aangeschaft, en ik was onder de indruk van de uiterst snelle levering. Binnen één dag had ik het product in huis. Toen ik enkele problemen ondervond bij de installatie van de Node-1, heeft J&H contact opgenomen met Highlight (Showtec) om mijn vragen te beantwoorden. Binnen één dag ontving ik een duidelijk antwoord, en het product werkt nu perfect. Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor J&H en Highlight voor hun inzet.

Pieter 2 okt 2023
Reageer
J

Goede kwaliteit apparaat om te trainen

Het monteren van de crosstrainer bleek een uitdaging te zijn, voornamelijk omdat het een demomodel betrof. Dit betekende dat bepaalde onderdelen al eerder gebruikt of gemonteerd waren, wat het proces enigszins complexer maakte dan bij een nieuw product. Echter, eenmaal in elkaar gezet, bleek de crosstrainer van uitstekende kwaliteit te zijn. Het apparaat voelt stevig en duurzaam aan, en biedt een soepele en stabiele trainingservaring.

Joost 28 nov 2023
Reageer
M

Betrouwbare service, snelle antwoorden en vlotte l

Ik ben ten zeerste content met de betrouwbare service van J&H. Toen ik problemen ondervond met mijn DAP AMM-401 mixer, heb ik contact opgenomen met J&H voor advies. Zij hebben mijn vraag voorgelegd aan de leverancier en stuurden zelfs alvast een nieuw apparaat vooruit vanwege mijn optredens. Dit getuigt van hun professionaliteit op het gebied van licht en geluid. De snelle en vriendelijke communicatie heeft mijn vertrouwen in J&H alleen maar versterkt.

Marieke 19 nov 2023
Reageer
E

Geweldige geluidsoplossing voor onze kantine

Wij hadden behoefte aan geluidsapparatuur voor onze kantine, inclusief de mogelijkheid voor een microfoon. We hebben zelf een oplossing samengesteld en geïnstalleerd. Het resultaat is nu een perfect geluid, en dat alles binnen ons budget. Zelfs wanneer we met de microfoon door de ruimte lopen, blijft de geluidskwaliteit uitstekend zonder enige storingen. We zijn uitermate tevreden met onze geluidsoplossing.

Erwin 18 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over J&H licht en geluid

Er zijn 4 reviews geschreven over J&H licht en geluid op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://licht-geluid.nl
  • info@licht-geluid.nl