JBL

JBL

3.8 reviewscore • 12 reviews
M

Geweldige klantenservice!

In mei 2023 kocht ik JBL draadloze oordopjes, maar helaas begaven ze het al in september 2023. Een van de oordopjes barstte tijdens het luisteren naar muziek, zelfs zonder dat ik het volume te hoog had staan. Dit was vreemd en onverklaarbaar. Ik had ze via Bol.com gekocht en nadat ik contact met hen had opgenomen voor garantieherstel, zeiden ze dat het niet onder de garantie viel. JBL werd vervolgens gecontacteerd, en zij regelden het repareren zonder enige moeilijkheden. Ze vonden het zelfs vervelend dat dit was gebeurd. De oordopjes werden teruggestuurd naar JBL, en binnen 2 weken ontving ik al nieuwe exemplaren. Reparatie was waarschijnlijk niet meer mogelijk, dus ik kreeg gratis nieuwe oordopjes. Ik ben zeer tevreden over de JBL-oordopjes en de service van JBL!

Mila 20 sep 2023
Reageer
F

Uitstekende garantieservice

Mijn draadloze oordopjes begaven het na een jaar, maar gelukkig viel dit nog binnen de 2-jarige garantieperiode van JBL. Ik kon mijn oordopjes kosteloos opsturen en kreeg binnen enkele dagen nieuwe exemplaren retourgestuurd, zelfs een nieuwer model dan mijn oude oordopjes! De klantenservice van JBL is uiterst vriendelijk, reageert snel en komt hun beloftes na. Ik ben ontzettend tevreden!

Finn 27 okt 2023
Reageer
N

Problemen met de pasvorm van JBL Vibe Beam

De pasvorm van de JBL Vibe Beam is echt WAARDELOOS! Het linker oortje blijft redelijk zitten, maar het rechter oortje blijft nog geen 10 seconden fatsoenlijk in mijn oor zitten. Koop liever AirPods! Die zitten veel beter. Het enige pluspunt van de JBL-oordopjes is de bas, maar dat heeft geen zin als ze niet goed blijven zitten.

Noa 12 sep 2023
Reageer
L

Teleurstellende ervaring met de klantenservice

Helaas had ik een slechte ervaring met de klantenservice van JBL. We wilden een partybox met draadloze microfoon kopen voor een karaoke-avond, maar op andere websites zagen we dat je een draadloze microfoon kon gebruiken met de partybox Encore. Op de JBL-website stond echter geen duidelijke lijst met welke modellen wel met de draadloze microfoon konden worden gecombineerd. Er stond alleen dat het met de partybox kon worden verbonden. Uiteindelijk bleek dat het niet werkte met de Partybox Encore. We hebben op dezelfde dag als ontvangst meteen om retournering gevraagd, maar JBL was nergens te bereiken. Uiteindelijk werd het retourproces gestart, maar er ontstond verwarring omdat ze twee items hadden vermeld als retour, terwijl ik er maar één had teruggestuurd. Dit zorgde voor vertraging, maar uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug. Het is jammer dat de klantenservice onjuiste informatie verstrekte, waardoor ik als klant in de war raakte. De website zelf vond ik ook niet duidelijk; het zou niet veel moeite kosten om een lijst met compatibele modellen te maken.

Lotte 12 sep 2023
Reageer
S

Problemen met mijn JBL-koptelefoon

Vorig jaar kreeg ik van mijn zus een mooie roze JBL Live-koptelefoon met Bluetooth-verbinding en een kabel voor als ik geen Bluetooth wilde gebruiken. Allemaal heel leuk, maar sinds een maand of een paar weken valt mijn Bluetooth-verbinding zomaar weg als ik aan het gamen ben op mijn Lenovo-laptop. Ik hoor dan dat de verbinding opnieuw tot stand moet worden gebracht, en dat is erg vervelend. Vooral als ik games speel zoals Fortnite, is dat heel storend. Ik heb al geprobeerd mijn laptop opnieuw op te starten, maar zelfs dat helpt niet. Ook de knoppen op mijn koptelefoon zijn niet meer bruikbaar; ik kan ze niet meer indrukken. Ik heb zelfs de JBL-app geprobeerd om de koptelefoon te resetten, maar die app werkt niet eens. Als ik op mijn koptelefoon klik, gebeurt er helemaal niets. Ik zou graag willen dat de Bluetooth-verbinding niet zomaar wordt verbroken zonder enige reden.

Sophia 14 jul 2023
Reageer
D

De negatieve beoordelingen verrassen me

De negatieve beoordelingen verbazen me. Ik heb niets dan positieve ervaringen. Ik kocht oordopjes en gebruikte ze goed. Na ongeveer een jaar wilden ze niet meer opladen, wat gezien de gebruiksomstandigheden misschien niet eens zo vreemd is. Ik nam contact op met de klantenservice en legde het probleem uit. Ik stuurde ze op voor reparatie en ontving binnen 2 weken een nieuwe set. Prima geregeld!

Daan 4 jun 2023
Reageer
F

Goede producten en klantenservice

Tot nu toe zijn de producten van JBL altijd goed bevallen! Ik had op 19 mei een JBL Partybox 310 besteld met gratis oordopjes... De levering duurde wat langer dan verwacht, maar dat was voor mij geen probleem. Uiteindelijk ontving ik het op 25 mei. Dus als je het snel nodig hebt, raad ik aan om elders te kijken. Verder ben ik helemaal tevreden over alles. Ook heeft de klantenservice me goed op de hoogte gehouden! Al met al een prima winkel.

Fleur 26 mei 2023
Reageer
B

Altijd kapot na een jaar of 3

Wat je ook koopt bij Harman en JBL, het begint goed, producten naar tevredenheid, maar na een jaar of 2,3, is het klaar. Knopjes van de koptelefoon raken vast en plastic oorschelpen raken los. Het geluid is nog steeds oké. Bij de JBL extreme speakers geldt hetzelfde, het geluid is er nog, maar de knopjes werken niet meer. Sennheiser-koptelefoons ook hetzelfde. Mijn Bose noise-cancelling koptelefoon werkt nog, maar is altijd erg moeilijk te koppelen.

Ben 8 mei 2023
Reageer
M

Uitstekende service

Voor de tweede keer goed geholpen door de klantenservice, ze spraken me netjes toe👍 Mijn koptelefoon deed het niet meer, bijna een jaar oud. Ik stuurde hem kosteloos terug via UPS. Precies na 14 dagen kreeg ik hem terug, net met post.nl. Tot mijn verbazing kreeg ik een geheel nieuwe koptelefoon :) en ook nog eens 20% korting op een volgende aankoop. Bedankt JBL klantenservice voor de uitstekende service

Max 22 apr 2023
Reageer
E

Mijn zoonhad voor het eerst zelf iets besteld

Mijn zoon (11 jaar) had voor het eerst zelf iets besteld en betaald met zijn verjaardagsgeld via iDeal. Maar nadat hij het had besteld, bekeek ik de recensies, en die waren niet positief. Toen begon ik me af te vragen of mijn zoon het niet beter gewoon via bol.com had moeten bestellen. Straks is 70 euro weg en hebben we geen product ontvangen. Maar niets bleek minder waar; het product werd precies binnen 2 dagen keurig bezorgd via dpd, en mijn zoon is er erg blij mee. Volgens hem werkt het product (oordopjes) heel goed.

Emma 17 mrt 2023
Reageer
T

Op 25/12 koptelefoons besteld

Ik had op 25/12 koptelefoons besteld. Ondertussen had ik veel contact met de klantenservice omdat de koptelefoons niet meer op voorraad waren. Dit had beter aangegeven kunnen worden op de website. Ik had mijn eerste bestelling gemakkelijk kunnen annuleren en een andere koptelefoon kunnen bestellen die al de volgende dag werd geleverd. De klantenservice heeft me goed geholpen, en uiteindelijk ben ik erg tevreden met mijn nieuwe koptelefoon.

Tim 10 jan 2023
Reageer
D

Goede klantenservice

Ik heb een prettige ervaring met de klantenservice van JBL gehad. Een half jaar geleden heb ik een bluetooth speaker van JBL gekocht. Ik was er tevreden mee, maar toch ging die spontaan kapot. Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice en de speaker opgestuurd. Binnen 1 week heb ik een nieuwe speaker gekregen. Ze deden niet moeilijk en ik was super opgelucht dat ik een nieuwe speaker had gekregen. De nieuwe bluetooth speaker werkt tot de dag van vandaag goed. JBL is een kwalitatief goed merk, dus ik vond het wel vreemd dat die zomaar kapot ging. Desondanks wel tevreden met de nieuwe speaker. Het geluid is prachtig.

Danny 3 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over JBL

JBL is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige luidsprekers, koptelefoons en gaming-accessoires. Of je nu op zoek bent naar een krachtig geluidssysteem voor thuis, een comfortabele koptelefoon voor onderweg, of een gaming-headset voor een meeslepende ervaring, JBL heeft het allemaal. Een ander groot voordeel van JBL is de Outlet en Refurbished secties op hun website, waar klanten korting kunnen krijgen op producten die zijn geretourneerd of gereviseerd. Dit is een geweldige optie voor klanten die kwaliteitsproducten willen kopen tegen lagere prijzen. JBL staat bekend om zijn uitstekende geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bovendien biedt het bedrijf ook een uitstekende klantenservice en garantie op al zijn producten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.jbl.nl
  • customer.support@harman.com