Jaybird

Jaybird

4.7 reviewscore • 10 reviews
N

Ik zou 10 sterren willen geven

Mijn ervaring met de klantenservice van Jaybird was uitzonderlijk, vooral dankzij de medewerker Baylie. De communicatie was duidelijk, snel en effectief, wat resulteerde in een snelle vervanging van mijn Tarah Pro oordopjes. Baylie's updates gedurende het proces waren bijzonder nuttig. De manier waarop Jaybird omgaat met klantenservice zou een voorbeeld moeten zijn voor andere bedrijven.

Naomi 27 jul 2023
Reageer
J

Uitstekende service

Ik ben al drie jaar in het bezit van een paar sportoortelefoons van dit merk en heb nog nooit problemen ondervonden. Onlangs had ik behoefte aan vervangende onderdelen, en tot mijn verbazing bood Jaybird een uitzonderlijke klantenservice. Hun hulpvaardigheid en efficiëntie overtroffen mijn verwachtingen. Ik beveel dit merk sterk aan voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en klantgerichtheid.

Jasper 11 okt 2021
Reageer
F

Uitstekende service

Tegen de achtergrond van gemengde online beoordelingen, was mijn eigen ervaring met dit merk uitzonderlijk positief. Ik verloor een oortelefoon en was onder de indruk van de efficiënte manier waarop mijn probleem werd aangepakt. Na het verstrekken van de nodige bewijsstukken, ontving ik snel een nieuw paar oortelefoons. De klantenservice was proactief, behulpzaam en begripvol. Deze ervaring was bijzonder waardevol, vooral omdat het mijn eerste en kostbare aankoop bij hen betrof.

Femke 30 sep 2021
Reageer
L

Verlengde garantie

Mijn Tarah Pro oordopjes stopten met werken net buiten de garantieperiode van één jaar. Jaybird's reactie was bewonderenswaardig; ze boden aan mijn oordopjes te vervangen ondanks de verlopen garantie. Deze geste van klantvriendelijkheid en begrip maakte indruk op mij. Het is zeldzaam om een bedrijf te vinden dat zo toegewijd is aan klanttevredenheid.

Lotte 30 jan 2021
Reageer
M

Jaybird vista is perfect

Mijn ervaring met de Jaybird Vista oordopjes is ronduit fantastisch. Ze zijn ideaal voor al mijn activiteiten, van studeren tot sporten. Het comfort gedurende langere perioden is ongeëvenaard vergeleken met andere oordopjes die ik heb gebruikt. Ik draag ze dagelijks en ben erg tevreden met de kwaliteit en duurzaamheid. Een dikke 5 sterren recensie waard!

Milan 7 jan 2021
Reageer
K

Korte garantie, defect

Aanvankelijk was ik enthousiast over mijn Jaybird oordopjes, maar ik ondervond problemen met de pasvorm en het ontwerp. Mijn haar raakte verstrikt en ze bleven niet goed zitten. Na twee jaar stopte een oortje zonder reden. De klantenservice was moeilijk bereikbaar en uiteindelijk bood hun hulp geen oplossing. De korte garantieperiode betekende dat ik geen vervanging kreeg. Ik ben teleurgesteld in het product en de service.

Kevin 30 mrt 2020
Reageer
R

Uitstekende klantenservice

Mijn ervaring met Jaybird's klantenservice was indrukwekkend. Hun oortelefoons zijn comfortabel, betrouwbaar en van hoge geluidskwaliteit. De klantenservice medewerkers tonen echte zorg voor de klantbeleving en hun beleid is zowel eerlijk als genereus. Sinds 2017 gebruik ik Jaybird oortelefoons en ze hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik zou nergens anders meer oordopjes kopen en raad het anderen ook aan.

Rick 17 feb 2020
Reageer
T

Beste klantenservice die beschikbaar is

De klantenservice van Jaybird is de beste die ik ooit heb meegemaakt. Toen mijn Jaybird Vista oordopjes problemen ondervonden, onder andere wat problemen met de verbinding en de geluidskwaliteit, hielp een uitzonderlijk vriendelijke medewerker, Breeanna, mij met een snelle oplossing. Haar deskundigheid en efficiëntie maakten mijn koptelefoon weer als nieuw. Een perfecte combinatie van geweldige producten en uitstekend personeel.

Tim 23 jan 2020
Reageer
B

Goede ondersteuning, maar inconsistente service

Mijn ervaring met de klantenservice van Jaybird was gemengd. In eerste instantie was de ondersteuning aangenaam, maar de opvolging viel tegen. Het duurde lang voordat mijn probleem met defecte oortelefoons werd opgelost. Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe set, maar de inconsistentie in de procedures was frustrerend. Ik geef daarom maar 4 sterren, en misschien zou ik er zelfs 3 van maken..

Bas 17 sep 2019
Reageer
A

Super support vijf sterren

De klantenservice van Logitech heeft mijn verwachtingen overtroffen. Onlangs verloor ik enkele onderdelen van mijn Jaybird X3. Na contact opgenomen te hebben met hun ondersteuningsteam, was ik onder de indruk van hun snelle en efficiënte reactie. Zonder enige complicatie stuurden ze de benodigde onderdelen op, en dat geheel kosteloos. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in zowel hun klantenservice als de kwaliteit van hun producten sterk bevestigd. Ik waardeer hun inzet voor klanttevredenheid en hun bereidheid om problemen op een vlotte en klantvriendelijke manier op te lossen.

Alex 17 jun 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Jaybird

Jaybird is een gerenommeerd merk voor draadloze sportoordopjes. Met een focus op comfort, duurzaamheid en geluidskwaliteit biedt Jaybird de perfecte audio-oplossing voor sporters en actieve individuen. Hun oordopjes zijn ontworpen om een ​​uitstekende pasvorm te bieden, zodat ze tijdens het sporten niet uitvallen en blijven zitten, zelfs tijdens de meest intense trainingen. De Jaybird-app biedt daarnaast aanpasbare EQ-instellingen om het geluid naar wens aan te passen. Jaybird heeft ook een aantal waterbestendige oordopjes voor zwemmers en andere watersporters. Kortom, Jaybird is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar draadloze sportoordopjes van hoge kwaliteit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.jaybirdsport.com
  • social@jaybirdsport.com