Jawel.nl

Jawel.nl

3.8 reviewscore • 4 reviews
C

Sparen bij Jawel.nl

In een tijd waar de prijzen overal steeds duurder worden en mensen steeds minder te besteden hebben is het best lastig om te sparen. Dit ervaren wij ook.

Toch probeer ik dit wel zo goed mogelijk te doen en dat doen we bij jawel.nl Bij mij is het zo dat hoe minder ik te besteden heb, hoe keer en hoe beter ik op mijn uitgaven. Juist zodat ik geen gekke dingen koop en voldoende kan sparen. Eerder wilde ik nog wel eens een impuls aankoop doen, maar nu doe ik dat niet meer.

Bij jawel.nl zijn de voorwaarden van het sparen erg goed vind ik. Dus hopelijk wordt dat bedrag van onze rekening in de loop der tijd steeds hoger en hoger.

Crista 20 sep 2020
Reageer
I

Belang van sparen

Heel veel mensen zien het belang van sparen tegenwoordig niet meer in, vroeger was dit zo veel belangrijker dan dat het nu is.
En bij jawel.nl wordt dit heel goed gepromoot en dat vind ik een heel groot pluspunt hier aan.
En als je nu spaart zoveel als je kan, hoewel je ook moet genieten natuurlijk, dan ben je daar later zo blij mee.
Dat zou ik mensen echt mee willen geven, maak nu niet alles al op, maar save Some money for later.
Ik zit hier op mijn plek en ben er erg tevreden over.

Inge 2 aug 2020
Reageer
C

Extra spaargeld

In deze tijd vind ik het heel erg belangrijk om extra spaargeld achter de hand te hebben. Niemand weet in wat voor recessie we terecht zullen komen en hoe lang dit zal gaan duren en hoe hard de klap ons zal raken, dus ik doe er op dit moment alles aan om zo veel mogelijk geld opzij te zetten voor later, mocht ik het dan nodig hebben.

Chris 14 jun 2020
Reageer
J

Veel vraag naar sparen

We leven nu in een tijd waar er vast veel is naar lenen, maar ook naar sparen. Mensen kunnen hun huis niet uit en geven zo ook veel minder geld uit. Wat doe je dan met dit geld? Juist ja, sparen. Wij hebben hier ook voor gekozen en na wat wikken en wegen zijn wij bij jawel.nl terecht gekomen om hier ons geld op een spaarrekening te zetten voor de kinderen en voor andere dingen. Dit hebben we pas net gedaan dus ik heb nog niet heel veel ervaringen hiermee, maar tot nu toe doen ze het erg goed.

Jan 13 apr 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juli 2024.

Over Jawel.nl

Er zijn 4 reviews geschreven over Jawel.nl op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.