Iparking

Iparking

4.8 reviewscore • 9 reviews
E

Voortreffelijke service zonder gedoe

In het verleden stuitte ik op een systeem dat parkeren combineerde met een pendelbus, wat behoorlijk omslachtig bleek. Dit keer was de ervaring compleet anders. Een behulpzame medewerker wachtte ons op met een kar voor onze bagage en was er bij elke stap om te helpen. Met drie kinderen op sleeptouw was dit een zegen. Na de formaliteiten konden we gelijk wegrijden. Hoewel bijna alles perfect was, vond ik het enigszins teleurstellend dat er extra kosten waren voor het gebruik van Bancontact.

Elise 19 jul 2023
Reageer
J

Ongeevenaarde hulp bij een persoonlijke fout

Een recente trip bracht een klein dilemma met zich mee toen ik de verkeerde terugkeerdatum invoerde. Bij aankomst in Nederland nam ik direct contact op. Tot mijn verrassing was de respons van het team niets minder dan fenomenaal. Ondanks hun strakke schema en mijn vergissing hebben ze de auto snel voor mij klaargezet. Een speciale vermelding is op zijn plaats voor Willem, die uitblonk in klantenservice.

Jeroen 22 okt 2023
Reageer
S

Betrouwbare service voor de frequente reiziger

Voor iedereen die naadloos wil reizen zonder onnodige vertragingen of problemen, biedt deze service een uitstekende oplossing. De traditionele worsteling van het zoeken naar je auto of het wachten op een transfer behoort tot het verleden. Dankzij i parking kan ik nu genieten van een vlotte reiservaring. Ik kijk al uit naar mijn volgende reis waarbij ik weer gebruik zal maken van hun diensten.

Sophie 3 jun 2023
Reageer
B

Parkeerzorgen verdwenen

De ervaring met deze service was echt vlekkeloos. De stress en het gedoe van het vinden van een parkeerplek op een druk vliegveld is nu verleden tijd. Een bijzonder attente medewerker zorgde ervoor dat alles soepel verliep. Na een kort belletje voor onze aankomst op Schiphol, stond alles al klaar. Ook bij terugkomst was de ervaring even positief. Iparking zal nu zeker mijn eerste keuze zijn voor toekomstige reizen.

Bram 17 sep 2022
Reageer
P

Consistente service ondanks omstandigheden

Ondanks externe complicaties zoals een NS-staking en chaos op de luchthaven, stond IParking stevig in hun belofte van kwaliteitsdienstverlening. Ze bleven efficiënt en vriendelijk, ongeacht de drukte en problemen. Zo'n niveau van betrouwbaarheid is zeldzaam en ik ben dan ook van plan in de toekomst opnieuw gebruik te maken van hun diensten. Super oplossing voor mij!

Pieter 13 sep 2022
Reageer
S

Eerste keer, indrukwekkende service

Nieuwe ervaringen kunnen intimiderend zijn. Na een reeks teleurstellende ervaringen met taxi's, besloten we deze nieuwe service uit te proberen. Het resultaat? Een verademing. De communicatie was helder en de instructies waren duidelijk. Het gehele proces, van het ophalen tot het terugbrengen van de auto, was gestroomlijnd en efficiënt en verslaat met gemak mijn taxiervaringen.

Stefan 10 mei 2022
Reageer
D

Soepele online boeking en tijdige service

Het boeken via de website was kinderspel. De proactieve communicatie van het team, waarbij ze een dag voor de vlucht belden, was een aangename verrassing. Wat me het meest bijbleef, was hun punctualiteit en de zorg waarmee ze de staat van mijn auto controleerden. Het geheel was zeer professioneel en de prijs was in lijn met de geleverde kwaliteit.

Daan 1 mei 2022
Reageer
L

Twijfels weggenomen door uitstekende service

In het verleden had ik altijd mijn twijfels over valet-parking diensten. Deze scepsis werd voornamelijk gevoed door enkele negatieve recensies die ik had gelezen. Maar na mijn recente ervaring met iparking ben ik volledig van gedachten veranderd. De service die zij boden was van het begin tot het einde uitmuntend. Wat echt opviel, waren de medewerkers: hun benadering was professioneel, hartelijk en altijd met een glimlach. Bovendien waren alle procedures helder uitgelegd, wat zorgde voor een soepele en stressvrije ervaring. De transparantie waarmee ze te werk gingen, gaf me het vertrouwen dat mijn auto in goede handen was. Kortom, iparking heeft mijn kijk op valet-parking diensten positief getransformeerd.

Lars 14 sep 2021
Reageer
M

Zorgeloze reiservaring van begin tot eind

Het begin en het einde van een reis zijn cruciaal voor de algehele ervaring. Zelfs na het maken van een fout in de boeking, stelde de service van dit bedrijf niet teleur. De efficiëntie waarmee ze reageerden op mijn last-minute oproep en de bereidheid om te zorgen dat alles klaar was voor ons vertrek was bewonderenswaardig.

Mirjam 24 aug 2021
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van april 2024.

Over Iparking

iParking Schiphol biedt een valet service waar reizigers die op zoek zijn naar gemak en tijdsbesparing op kunnen vertrouwen, 24/7. Ze houden er niet van om klanten te laten wachten en zijn ervan overtuigd dat ze met hun tijdige en vriendelijke service een positieve bijdrage leveren aan de reiservaring. iParking helpt graag met het dragen van koffers en het beantwoorden van vragen, zodat klanten tevreden op weg kunnen gaan. Gemak staat voorop bij iParking en ze streven ernaar om hun klanten optimaal comfort te bieden. Naast het parkeren bieden ze ook extra services aan, zoals een grondige autowasbeurt, tanken, APK-checks, bandenwissels en kleine onderhoudsbeurten. Ze nemen dit werk graag uit handen, zodat klanten zorgeloos kunnen genieten van hun reis.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://iparkingschiphol.eu
  • info@iparkingschiphol.nl