investID

investID

4.3 reviewscore • 3 reviews
H

Overzicht van al je beleggingen

Ik heb voor InvestID gekozen omdat ik bij verschillende platformen beleg. Ik beleg onder andere bij DEGIRO, BUX Zero en Bitvavo. Het probleem wat ik ondervond, is dat ik het overzicht kwijt raakte. Dankzij InvestID heb ik dat overzicht nu terug. De kosten vallen erg mee. Ik betaal nog geen 2 euro per maand. Het dashboard van InvestID is heel overzichtelijk en duidelijk. Alles is in één oogopslag te zien.

Hugo 3 jul 2022
investID

Beste Hugo, dank voor je review. Wat fijn om te horen. We blijven werken aan verbeteringen om je van je nog meer waarde te kunnen voorzien! Groet, Jeroen

investID 10 aug 2022
M

Welke platformen

Heel goed initiatief maar waarom zie ik nergens een lijst met alle platformen. Ik zie wel wat logo's op de homepagina staan, maar ik weet niet of dit ook echt alle platformen zijn die investID ondersteunen. Ik ben alleen geïnteresseerd als ze alle platformen ondersteunen waar ik bij beleg. Ik zie bijvoorbeeld nergens eToro staan. Ook vind ik de prijsstelling een beetje verkeerd. Waarom een abonnementsvorm? Ik wil niet aan nog een abonnement vastzitten.

Mijn tips zijn om duidelijker aan te geven welke platformen jullie ondersteunen, zonder daarvoor ingelogd te moeten zijn. Bij twijfel ga ik namelijk geen account aanmaken. En een gratis account voor kleinere beleggers of een eenmalig bedrag. Dan trekken jullie mij zeker over de streep, want het is wel een hele handige dienst.

Morris 18 mei 2022
investID

Beste Morris, dank voor je reactie. Goed te lezen dat we dus iets moeten doen aan de informatievoorziening op onze landingspagina. Registreren en importeren is gratis. Pas als je zult ervaren dat we al je investeringen identificeren kunnen je ervoor kiezen een (klein) bedrag te betalen om al je statistieken in te zien. Etoro is inmiddels toegevoegd. Groet, Jeroen

investID 10 aug 2022
D

Fijne service

Na een lange zoektocht terecht gekomen bij Investid. Wat ik al een lange tijd niet kon vinden, vond ik gelukkig EINDELIJK bij deze partij.
Uiteindelijk al een tijdje gebruik makende van dit platform & bewaar nu het complete overzicht en wat mij ook weer de rust brengt.
Onlangs ook gebruik gemaakt van hun klantenservice, en ook dit werkt uitstekend! Dus zeker een partij om aan te bevelen.

D.A. 29 apr 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over investID

Op het platform van Invest ID kun je gemakkelijk en snel beleggen vanuit huis. De website laat je beleggingen doen in aandelen, crowdfunding, crypto, vastgoed en meer, op één simpel dashboard. Het aanvragen van een account en het aanmelden om te beginnen met beleggen kan heel gemakkelijk via de website. InvestID is opgericht door twee heren met samen meer dan 20 jaar professionele ervaring in de financiële markten. Het platform kan gebruikt worden door gebruikers van de meeste Nederlandse banken zoals SNS, RegioBank, Rabobank, ING, maar ook kleinere banken als Bunq en Knab worden ondersteund. Het platform bestaat al sinds 2015 en heeft dus al een waardevol bestaansrecht opgebouwd.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • http://www.investid.io
  • jeroen@investid.io