investID

investID

4.0 reviewscore • 2 reviews
H

Overzicht van al je beleggingen

Ik heb voor InvestID gekozen omdat ik bij verschillende platformen beleg. Ik beleg onder andere bij DEGIRO, BUX Zero en Bitvavo. Het probleem wat ik ondervond, is dat ik het overzicht kwijt raakte. Dankzij InvestID heb ik dat overzicht nu terug. De kosten vallen erg mee. Ik betaal nog geen 2 euro per maand. Het dashboard van InvestID is heel overzichtelijk en duidelijk. Alles is in één oogopslag te zien.

Hugo 3 jul 2022
investID

Beste Hugo, dank voor je review. Wat fijn om te horen. We blijven werken aan verbeteringen om je van je nog meer waarde te kunnen voorzien! Groet, Jeroen

investID 10 aug 2022
M

Welke platformen

Heel goed initiatief maar waarom zie ik nergens een lijst met alle platformen. Ik zie wel wat logo's op de homepagina staan, maar ik weet niet of dit ook echt alle platformen zijn die investID ondersteunen. Ik ben alleen geïnteresseerd als ze alle platformen ondersteunen waar ik bij beleg. Ik zie bijvoorbeeld nergens eToro staan. Ook vind ik de prijsstelling een beetje verkeerd. Waarom een abonnementsvorm? Ik wil niet aan nog een abonnement vastzitten.

Mijn tips zijn om duidelijker aan te geven welke platformen jullie ondersteunen, zonder daarvoor ingelogd te moeten zijn. Bij twijfel ga ik namelijk geen account aanmaken. En een gratis account voor kleinere beleggers of een eenmalig bedrag. Dan trekken jullie mij zeker over de streep, want het is wel een hele handige dienst.

Morris 18 mei 2022
investID

Beste Morris, dank voor je reactie. Goed te lezen dat we dus iets moeten doen aan de informatievoorziening op onze landingspagina. Registreren en importeren is gratis. Pas als je zult ervaren dat we al je investeringen identificeren kunnen je ervoor kiezen een (klein) bedrag te betalen om al je statistieken in te zien. Etoro is inmiddels toegevoegd. Groet, Jeroen

investID 10 aug 2022
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over investID

Er zijn 2 reviews geschreven over investID op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • http://www.investid.io
  • jeroen@investid.io