Informer

Informer

4.5 reviewscore ÔÇó 11 reviews
D

Absolute aanrader

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn overstap naar dit nieuwe systeem een absolute aanrader is. Het is altijd een uitdaging om van het ene naar het andere systeem over te stappen, vooral als je al gewend bent aan een ander systeem. Maar mijn ervaring was ronduit fantastisch.

De ondersteuning die ik kreeg tijdens het overstapproces was uitzonderlijk. Het is geruststellend om te weten dat er een team van experts is die klaarstaan om je te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden. Zelfs mijn veeleisendheid werd niet genegeerd, en dat waardeer ik enorm. Het is belangrijk om je als klant gehoord en gewaardeerd te voelen, en dat was precies wat ik hier heb ervaren.

Daan 29 aug 2023
Reageer
A

Ryan assistentie was perfect

Recentelijk hadden we een interactie via de chat met Informer, waarbij Ryan ons bijstond. Zijn assistentie was prompt en hij identificeerde snel de oorzaak van ons probleem tijdens het gebruik van Informer. Hierdoor konden we snel het probleem oplossen. We zijn erg tevreden over de snelle en doeltreffende service van Informer en de software is ook gewoon top!

Anne 14 nov 2023
Reageer
L

Gewoonweg uitstekende klantenservice

De klantenservice is gewoonweg uitstekend! Ik heb ervaring met meerdere boekhoudprogramma's, maar deze klantenservice steekt er met kop en schouders bovenuit. Ze reageren altijd binnen een half uur en hun expertise is van onschatbare waarde. Dit is wat mij betreft een absolute must bij het gebruik van dergelijke software. Bovendien merk ik dat ze voortdurend bezig zijn met het verbeteren van de software. Ga zo door! ­čĹŹ Groeten van Lindsay

Lindsay 20 okt 2023
Reageer
P

Anderhalf jaar tevreden

Ik werk nu ongeveer anderhalf jaar met Informer en ben uitermate tevreden over het gebruiksgemak, de interface en vooral de uitstekende ondersteuning wanneer ik iets niet begrijp. Ik heb verschillende boekhoudprogramma's uitgeprobeerd, maar Informer steekt er echt bovenuit. Het programma werkt voor ons snel, gemakkelijk en we kunnen mensen er snel mee inwerken. Ideaal voor MKB!

Pieter 16 okt 2023
Reageer
M

Moeiteloos werken

Zonder enige voorkennis kan ik moeiteloos met dit programma werken. Ik heb absoluut geen ervaring met boekhouden, maar dit programma is zo gebruiksvriendelijk dat ik er graag mee werk. En wanneer ik toch vastloop of vragen heb, weet ik dat de helpdesk beschikbaar is. Ze hebben me altijd snel, vriendelijk en nauwkeurig geholpen. Heel erg betrouwbaar.

Marieke 8 sep 2023
Reageer
J

Over het algemeen prettig, maar..

Over het algemeen is het programma prettig, maar ik loop af en toe tegen enkele zaken aan die intuïtiever zouden kunnen zijn. De ondersteuning vanuit Informer is echter uitstekend. Ze pakken zaken snel op en proberen te helpen via telefonische gesprekken of TeamViewer-sessies. Dit maakt het gemakkelijker om dingen te begrijpen. Bovendien ontvang je regelmatig updates over nieuwe ontwikkelingen binnen het programma, wat handig is. De helpdesk is uitgebreid en biedt ook video-instructies die goed te volgen zijn.

Joris 6 sep 2023
Reageer
M

Uitbreiding voor handel is een drama

Het boekhoudprogramma zelf is prima, maar de uitbreiding voor handel is ronduit dramatisch. Inkopen worden niet bij de voorraad opgeteld, en er is geen ondersteuning. Ik wacht al weken op een antwoord en er is geen mogelijkheid om te bellen. Ze blijven echter elke maand kosten in rekening brengen, terwijl ze weten dat deze module niet werkt.

Maarten 14 jul 2023
Reageer
R

Chat lost snel problemen op

Toen ik vastliep bij het opmaken van een factuur, besloot ik contact op te nemen via de chat voor hulp. Tot mijn aangename verrassing kreeg ik binnen 5 minuten een kort en zeer duidelijk antwoord op mijn vraag. Dit stelde me in staat om mijn werkzaamheden meteen te hervatten, zonder verdere vertraging. Ik wil graag Peter in het bijzonder bedanken; zijn hulp en snelle reactie waren absoluut geweldig. Het is altijd een geruststelling om te weten dat er deskundige en attente mensen beschikbaar zijn om te helpen wanneer je dat het meest nodig hebt. Nogmaals bedankt, Peter, je bent GE-WEL-DIG :)

Rutger 23 mei 2023
Reageer
J

Allerbeste boekhoudprogramma

Met trots kunnen we zeggen dat het Informer-team het allerbeste online boekhoudprogramma levert van alles wat wij geprobeerd hebben, compleet met indrukwekkende functionaliteit. Telkens wanneer we vragen hebben, staan ze klaar om ons snel en doeltreffend te helpen. Onze oprechte dank gaat uit naar het fantastische Informer-team voor alle moeite en inspanningen die ze doen voor ons!

Jurgen 17 mei 2023
Reageer
P

Een fijn programma

Ik gebruik dit programma met veel plezier. Het kost wat moeite om te beginnen, maar dankzij de rondleidingen, helpfuncties, chats en TeamViewer-ondersteuning lukt alles prima. De medewerkers hebben aandacht en geduld om alles uit te leggen. Het programma biedt tal van mogelijkheden die ik gaandeweg steeds beter leer kennen. Kortom: een fijn programma met genoeg opties.

Petra 2 mei 2023
Reageer
A

Gebruiksvriendelijke met goede prijskwaliteit

Ik heb de afgelopen zes maanden met Informer gewerkt en heb goede ervaringen. Ook de helpdesk is via de chat goed toegankelijk en pakt de problemen netjes en voortvarend aan. Het programma is gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou het zeker aanbevelen aan startende ondernemers die zich niet willen bezighouden met boekhouding. Informer kan worden gedeeld met een accountant, en voor de gebruiker wordt de boekhouding in begrijpelijke taal weergegeven, zodat de focus op het bedrijf kan liggen en niet op de administratie. De helpdesk biedt uitgebreide ondersteuning met filmpjes en instructies. Ik ben fan!

Arjen 24 apr 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Informer

Informer is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van geavanceerde boekhoudsoftware. Het product is ontworpen om bedrijven te voorzien van een gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk online boekhoudsysteem. Informer biedt gebruikers de mogelijkheid om hun financiële administratie snel en eenvoudig te beheren en om real-time inzicht te krijgen in hun bedrijfsresultaten. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de werklast voor gebruikers te verminderen en om de nauwkeurigheid van de boekhouding te verhogen. streeft ernaar om haar klanten te voorzien van professionele en betrouwbare boekhoudoplossingen om aan hun zakelijke behoeften te voldoen. Met de slimme robots kun je online factureren, BTW aangifte doen, urenregistratie bijhouden, rittenregistratie doen en meer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.informer.nl
  • info@informer.nl