IKRIJ.nl

IKRIJ.nl

4.8 reviewscore • 12 reviews
E

Volkswagen Up lease

Was altijd wel sceptisch over het leasen van een auto omdat het eigenlijk gewoon geld lenen is. Maar nu de 2e hands auto's zo enorm in prijs stijgen en ik toch wel vrij veel moet rijden voor mijn werk, heb ik een auto geleased bij Ikrij.nl. Een simpele Volkswagen up! Voor mij een super leuke auto en zeker fijn met inparkeren. Voor ongeveer 400 euro ben ik klaar, houdt wel in dat ik ook het hoogste aantal kilometers heb aangeklikt, want rij veel, daarom heb je immers een auto. Anders zal je rond de 280 kwijt zijn dacht ik dus dat is nog wel een verschilletje. Gewoon fijn dat je niet met onderhoudskosten zit en ook de wegenbelasting hoef je geen rekening mee te houden. Rij nu paar maandjes met de Up en ben er super blij mee!

Eefje 20 feb 2024
Reageer
N

Allemaal helder

Onlangs ben ik overgestapt op een Peugeot 2008 leasecontract via IKRIJ.nl en ik moet zeggen dat ik vanaf het allereerste contact met Bram de Waard een zeer aangename en zorgeloze ervaring heb gehad. Er werden duidelijke en heldere afspraken gemaakt en ik ontving een eerlijke taxatieprijs voor mijn in te ruilen auto. Bovendien stond het bedrag binnen een week na het begin van het leasecontract op mijn bankrekening. Als u overweegt om over te stappen op private lease, kan ik IKRIJ.NL van harte aanbevelen, ook voor occasion outlet! Het is echt een verademing om te werken met zo'n professioneel en betrouwbaar bedrijf dat garant staat voor uitstekende klantenservice en eerlijke behandeling.

Nancy Laterveer 29 sep 2022
Reageer
P

Kan alleen maar lof spreken

Ik kan niets anders dan uiterst tevreden zijn met de diensten van IKRIJ.NL en ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een leaseauto. Onlangs heb ik mijn gloednieuwe Volkswagen Up! ontvangen en deze werd op een keurige manier bij mij thuis afgeleverd, inclusief een volle tank en persoonlijke instructies. Het gehele proces vanaf het eerste contact tot de aflevering van de auto verliep persoonlijk, vriendelijk en met korte lijnen. Telefonisch contact werd snel gelegd en reacties op mijn e-mails kwamen binnen hetzelfde dagdeel.

In vergelijking met een grotere lease maatschappij zoals Justlease, waar de communicatie alleen zakelijk en online plaatsvond en e-mails vaak onbeantwoord bleven, vind ik IKRIJ.NL een absolute verademing. Bij IKRIJ.NL voel je je thuis en je weet dat je altijd goed geholpen zult worden als er iets is. Het bedrijf is groot in kapitalen, maar zonder kleine lettertjes. IKRIJ.NL is een topbedrijf dat staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Paula Kwakman 8 sep 2022
Reageer
P

Service is een dikke 10

Ik had aanvankelijk mijn zinnen gezet op een specifieke auto, maar tot mijn teleurstelling was deze niet meer op voorraad. Gelukkig stond het team van het bedrijf me bij met professioneel advies en alternatieven waar ik misschien niet eens aan had gedacht. De service was uitermate vriendelijk en betrouwbaar en ze hebben hun woord gehouden door me te voorzien van een andere auto waar ik nog blijer mee ben dan mijn oorspronkelijke keuze.

Het bedrijf was zeer transparant in hun informatie en gaven me een vast contactpersoon die altijd bereikbaar was voor vragen en eventuele zorgen. Ik vond dit erg prettig en het maakte de communicatie veel gemakkelijker. Het was duidelijk dat dit bedrijf streeft naar een hoge mate van klanttevredenheid en het was goed te merken dat ze veel waarde hechten aan een goede service.

Bovendien was de afhandeling van de transactie zeer soepel en de auto was in prima staat bij aflevering. Ik ben van nature nogal sceptisch en schrijf bijna nooit reviews, maar ik kan eerlijk zeggen dat ik zeer tevreden ben met de service en de auto die ik uiteindelijk heb gekregen. Al met al was het een uitstekende ervaring en ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Patricia W 28 aug 2022
Reageer
E

Kan het alleen maar aanraden

Ik ben onlangs overgestapt naar IKRIJ vanwege mijn zeer slechte ervaringen met de klantenservice van Van Mossel privat lease. Bij IKRIJ heb ik een compleet andere ervaring gehad. Ze zijn zeer toegankelijk en geven uitstekend, eerlijk en deskundig advies. Bovendien nemen ze na de aflevering van mijn auto contact met me op om te checken of alles naar wens is verlopen. En als ik vragen heb, kan ik ze makkelijk telefonisch bereiken. De aflevering van mijn auto verliep zeer snel en soepel, en ik ben erg tevreden met de financiële deal die ik voor de GT versie van de Peugeot 2008 heb gekregen. Al met al ben ik dus erg te spreken over IKRIJ en zou ik het zeker aanbevelen.

Evert De Water 2 aug 2022
Reageer
M

Wat een service

met mijn vorige auto en moest ik op zoek naar een vervanger. Gelukkig kon ik terecht bij IkRij.nl en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over hun dienstverlening. De afhandeling van het ongeval en het vervangen van de auto verliep heel vlot en duidelijk. Binnen slechts vier dagen stond de vervangende auto voor mijn deur, wat ik als zeer prettig en efficiënt heb ervaren.

De communicatie met de medewerkers van IkRij.nl verliep uitermate helder, duidelijk en menselijk, iets wat ik persoonlijk erg waardeer en in deze tijd zeldzaam vind. De mannen van IkRij.nl hebben mij op een zeer professionele en klantvriendelijke manier geholpen en daar ben ik hen zeer dankbaar voor.

Al met al kan ik IkRij.nl absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner op het gebied van private lease. Hun service is van hoge kwaliteit en hun medewerkers zijn zeer deskundig en vriendelijk. Kortom, een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Martijn De Boer 15 jul 2022
Reageer
R

Tevreden over Ikrij.nl

Ik ben enorm tevreden over de hulp die ik heb gekregen bij het overstappen van mijn oude leasecontract naar mijn nieuwe leasecontract. De service en voorlichting die ik heb ontvangen waren van topkwaliteit. Ik kan niet anders dan mijn complimenten geven aan de salesmannen van IkRij.nl. Zij hebben mij uitstekend geholpen en ervoor gezorgd dat ik met volle tevredenheid kan genieten van mijn nieuwe auto.

Het is heerlijk om te weten dat ik weer drie jaar (of zelfs langer) zorgeloos kan rijden. IkRij.nl heeft mij een geweldige ervaring gegeven en daar ben ik erg blij mee! Ik kan het bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en klantgericht bedrijf voor hun leaseauto. Nogmaals hartelijk dank aan alle medewerkers van IkRij.nl die ervoor hebben gezorgd dat ik zo tevreden ben over mijn nieuwe leaseauto en de service die ik heb ontvangen.

Rens Kaars 7 jun 2022
Reageer
R

Super

Ik heb een stoere auto geleased bij IkRij.nl en ik ben er erg blij mee. De auto ziet er luxe uit en is zeer comfortabel. De service is uitstekend en de communicatie verloopt prettig. Bram is mijn contactpersoon en hij is een hele aardige jongeman die mij altijd super service verleent. Hij is altijd vriendelijk aan de telefoon en heeft een humoristische instelling, wat ik leuk vind. Ik kan altijd bij hem terecht voor vragen en hij helpt mij snel. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Rosa Doorenbosch 26 apr 2022
Reageer
R

Zeker aan te raden

Dit bedrijf is zeer aangenaam om mee in zee te gaan. Het personeel is vriendelijk en legt alles duidelijk uit. De auto werd snel geleverd en keurig netjes afgeleverd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Het is ook een groot pluspunt dat onderhoud en andere zaken gewoon bij een erkende dealer in de buurt kunnen worden gedaan. Een bedrijf wat dus zeker aan te raden is!

Ramona Lijster 23 feb 2022
Reageer
L

Erg fijn bedrijf

Mijn ervaring met IK RIJ private lease was bijzonder aangenaam. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk begroet en kreeg ik alle aandacht die ik nodig had. Ik had nog nooit eerder een private lease contract afgesloten en was dan ook onzeker over de verschillende aspecten hiervan. De medewerkers van IK RIJ stelden mij echter gerust en gaven zorgvuldige antwoorden op al mijn vragen. Dankzij hun goede zorgen en persoonlijke aandacht ben ik ervan overtuigd dat ik de komende jaren zorgeloos zal kunnen rijden in mijn "nieuwe Hyundai". De eersteklas service die IK RIJ biedt, verdient dan ook een welgemeend "dank je wel".

Lindsey Daast 12 feb 2022
Reageer
S

Super communicatie

Wij hebben besloten om te kiezen voor private lease om zeker te zijn van de maandelijkse kosten en een betrouwbare auto te rijden. IKRIJ.nl is de partij waar wij voor hebben gekozen en we zijn tot op heden erg tevreden over hun service. De reactietijd is snel en ze zijn goed bereikbaar. Het fijne is dat we steeds geholpen worden door dezelfde persoon die vriendelijk is en ons goed te woord staat. Daarnaast is het prettig dat alles online geregeld kan worden. Zo is de auto keurig netjes bij ons thuis bezorgd binnen de afgesproken termijn van vier weken. Het onderhoud kan plaatsvinden bij een dealer in de buurt, wat voor ons erg handig is. Al met al zijn we erg tevreden over de service van IKRIJ.nl.

Stan Meerkoet 13 jan 2022
Reageer
B

Elektrische auto private lease

Ik zat er al een tijdje aan te denken, maar heb toch de stap gezet om een auto te leasen. De keuze is gevallen op de volledig elektrische SEAT Cupra Born. Dit heb ik gedaan bij ikrij.nl. Helemaal niks aan te merken op ikrij.nl, geen gedoe zoals ze zelf zeggen en snel geregeld. Ook zijn ze goedkoop vergeleken bij andere lease maatschappijen. Ik rij nu een mooie nieuwe elektrische auto voor een vast bedrag per maand. Geen losse onderhoud of verzekeringskosten. Alles in één vast bedrag. Dat maakt het voor mij wel veel overzichtelijker en weet ik altijd precies waar ik aan toe ben. Een ander groot voordeel is dat ik anders niet in zo'n mooie nieuwe auto zou rijden. Ik heb absoluut geen spijt voor mijn keuze om een auto te leasen i.p.v. een occasion te kopen.

Bert 22 dec 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van februari 2024.

Over IKRIJ.nl

IKRIJ.nl Private Lease is een slimme en voordelige manier om een nieuwe auto te rijden zonder een grote investering te hoeven doen. Bij IKRIJ.nl Private Lease kun je kiezen uit verschillende merken en modellen, van compacte stadsauto's tot ruime gezinswagens. Het maandbedrag dat je betaalt, is all-inclusive en omvat alle kosten van de auto, waardoor je geen onverwachte uitgaven hebt. Hierdoor weet je precies wat je per maand kwijt bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien is IKRIJ.nl Private Lease aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, waardoor je als consument verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en bescherming tegen onverwachte kosten.