IKRIJ.nl

IKRIJ.nl

4.8 reviewscore • 2 reviews
E

Volkswagen Up lease

Was altijd wel sceptisch over het leasen van een auto omdat het eigenlijk gewoon geld lenen is. Maar nu de 2e hands auto's zo enorm in prijs stijgen en ik toch wel vrij veel moet rijden voor mijn werk, heb ik een auto geleased bij Ikrij.nl. Een simpele Volkswagen up! Voor mij een super leuke auto en zeker fijn met inparkeren. Voor ongeveer 400 euro ben ik klaar, houdt wel in dat ik ook het hoogste aantal kilometers heb aangeklikt, want rij veel, daarom heb je immers een auto. Anders zal je rond de 280 kwijt zijn dacht ik dus dat is nog wel een verschilletje. Gewoon fijn dat je niet met onderhoudskosten zit en ook de wegenbelasting hoef je geen rekening mee te houden. Rij nu paar maandjes met de Up en ben er super blij mee!

Eefje 20 feb 2024
Reageer
B

Elektrische auto private lease

Ik zat er al een tijdje aan te denken, maar heb toch de stap gezet om een auto te leasen. De keuze is gevallen op de volledig elektrische SEAT Cupra Born. Dit heb ik gedaan bij ikrij.nl. Helemaal niks aan te merken op ikrij.nl, geen gedoe zoals ze zelf zeggen en snel geregeld. Ook zijn ze goedkoop vergeleken bij andere lease maatschappijen. Ik rij nu een mooie nieuwe elektrische auto voor een vast bedrag per maand. Geen losse onderhoud of verzekeringskosten. Alles in één vast bedrag. Dat maakt het voor mij wel veel overzichtelijker en weet ik altijd precies waar ik aan toe ben. Een ander groot voordeel is dat ik anders niet in zo'n mooie nieuwe auto zou rijden. Ik heb absoluut geen spijt voor mijn keuze om een auto te leasen i.p.v. een occasion te kopen.

Bert 22 dec 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van juni 2024.

Over IKRIJ.nl

Er zijn 2 reviews geschreven over IKRIJ.nl op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.