Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur

4.7 reviewscore • 11 reviews
L

Deskundige begeleiding en vertrouwenwekkend

Jan heeft ons uitstekend begeleid tijdens het hypotheekproces. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen, gaf ons de ruimte voor inbreng en voorzag ons van deskundig advies. Het vertrouwen dat hij ons gaf was opmerkelijk. Bovendien was de afhandeling van onze hypotheekzaak zeer netjes, mede dankzij de efficiënte samenwerking met andere medewerkers van het bedrijf. We voelden ons goed ondersteund en gewaardeerd als klanten.

Lucas 9 sep 2021
Reageer
V

Vriendelijke en deskundige advisering

J. de Wilt was een uiterst vriendelijke en deskundige adviseur. Hij nam ruim de tijd om alle mogelijke hypotheekopties en de bijbehorende risico's uit te leggen. Hij informeerde ons ook over aanvullende producten zonder opdringerig te zijn. Zijn bereikbaarheid via telefoon en e-mail was uitstekend en de reactietijd op vragen was kort. Ik waardeerde zijn geduldige en grondige aanpak.

Vivianne 10 aug 2021
Reageer
K

Overwegend positieve ervaring met verbeterpunten

We zijn goed geholpen met onze hypotheekaanvraag. We kregen een duidelijke uitleg en het team deed zijn best om het hypotheekvoorstel zo voordelig mogelijk te maken. Ze dachten ook actief met ons mee over bijvoorbeeld verzekeringen. Het enige nadeel was dat het proces langer duurde dan we hadden gehoopt, vandaar een score van 4 in plaats van 5.

Kennie 30 jul 2021
Reageer
L

Ondersteunend en risicobewust advies

Jan en zijn team hebben ons uitstekend bijgestaan bij de aankoop van onze nieuwe woning. We hadden te maken met een lange overlap voor de sleuteloverdracht. Hun ondersteuning in het vinden van de meest kosteneffectieve oplossingen met het laagste risico was zeer waardevol. We kregen de tijd om te overwegen wat het beste bij ons paste en slaagden erin de financiering rond te krijgen. Hun service voelde persoonlijk en was concurrerend geprijsd.

Lars 4 jun 2021
Reageer
R

Inspannende en succesvolle hypotheekverstrekking

Jan heeft met veel inspanning een bijna onmogelijke hypotheekverstrekking mogelijk gemaakt. Dit was vooral complex vanwege mijn scheiding en de wens om mijn ex-vrouw uit te kopen. Door de tienjarige regeling voor mijn pensioen was dit geen eenvoudige opgave. Ik ben erg dankbaar dat het hem is gelukt om de hypotheek rond te krijgen en dat ik in mijn huis kon blijven wonen.

Robert 15 mei 2021
Reageer
A

Perfect advies over hypotheekmogelijkheden

John heeft ons perfect geadviseerd over alle aspecten van hypotheekmogelijkheden, -vormen en rentes. Toen we eenmaal besloten hadden om verder te gaan, verliep alles snel en soepel, mede dankzij John en zijn collega's. Ze gaven ons ook goed advies over de benodigde verzekeringen voor ons eerste huis. Hun ondersteuning was grondig en professioneel. Wij zijn hier met een heel tevreden gevoel weggegaan.

Arie 5 mei 2021
Reageer
C

Tweejarentraject met succesvolle uitkomst

In de afgelopen twee jaar heb ik contact gehad met Jan over het kopen van een woning. Het was niet eenvoudig, maar Jan gaf me gedegen advies over de markt en wat haalbaar was. Uiteindelijk is het gelukt om een huis te kopen. Jan heeft ook mijn verzekeringen geregeld, wat resulteerde in een besparing op mijn premies. Ik wil deze review achterlaten om anderen aan te moedigen die op zoek zijn naar een betrouwbare en toegewijde hypotheekadviseur

Chris 12 feb 2021
Reageer
C

Rustgevende en duidelijke begeleiding

John is iemand die rust uitstraalt en helder uitlegt wat de mogelijkheden zijn. Zijn duidelijke taalgebruik en grondige uitleg zorgden ervoor dat ik vol vertrouwen wegging na ons gesprek. De correspondentie via het kluis-systeem verliep prima en vragen werden snel en duidelijk beantwoord. John is een echte aanrader en ik zal hem met plezier aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een goede adviseur.

Claudia 26 jan 2021
Reageer
G

Aandachtig en realistisch advies

Meneer de Wilt heeft aandachtig geluisterd naar onze situatie en realistisch beoordeeld of onze zaak haalbaar was. Onze buitengewone situatie maakte het ingewikkeld, maar hij gaf altijd realistische adviezen zonder te ver vooruit te lopen op de zaken. Hoewel het e-mailcontact soms traag verliep, was hij altijd goed bereikbaar voor vragen en gaf hij duidelijk uitleg over de officiële zaken. Uiteindelijk heeft hij onze bijzondere situatie tot een zeer positief einde gebracht.

Gwen 23 jan 2021
Reageer
M

Duidelijke uitleg en ontzorging in het aankoopproc

John heeft ons gedurende het hele proces van de aankoop van ons huis uitstekend begeleid. Hij gaf ons steeds een duidelijke uitleg over alles wat op ons afkwam en reageerde snel op aanvullende vragen die we hadden. We voelden ons echt ontzorgd door zijn begeleiding en deskundigheid. We raden iedereen aan om De Hypotheekadviseur te gebruiken voor hun aankopen van vastgoed.

Myrthe 7 jan 2021
Reageer
T

Rustige en duidelijke begeleiding

Ik ben goed geholpen door een rustige en duidelijke adviseur. Hij beantwoordde al onze vragen en reageerde snel op e-mails. Het enige minpunt was dat hij niet duidelijk vermeldde dat er bovenop de berekende kosten nog €325 advieskosten zouden komen. Dat was een teleurstelling, omdat we dachten dat we door het snel aanleveren van de benodigde documenten een korting van €275 zouden krijgen, maar toen kwamen deze extra kosten er nog bij.

Tim Kalf 19 aug 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van februari 2024.

Over Hypotheekadviseur

De Hypotheekadviseur is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op het aanbieden van hypotheekadvies aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft sindsdien een gevestigde naam opgebouwd in de branche. De Hypotheekadviseur biedt professioneel en deskundig advies over alle aspecten van hypotheken, waaronder rentetarieven, aflossingsvrije hypotheken en Nationale Hypotheek Garantie. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de adviesprocedure te vereenvoudigen en de beslissing over hypotheekafsluiting te ondersteunen. De kosten van een hypotheekadvies beginnen bij €2495,- en zijn compleet op maat en inclusief begeleiding. Ook is er een handige rekentool aanwezig op de website, waar je zelf de maximale hypotheek en maandlasten kunt berekenen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.hypotheekadviseur.nl
  • info@hypotheekadviseur.nl