Hypotheek-Rentetarieven

Hypotheek-Rentetarieven

4.2 reviewscore • 10 reviews
P

Eerlijke en transparante voorlichting

De medewerkster die mij hielp was snel en direct in haar benadering. Ze legde uit dat het oversluiten van mijn aflossingsvrije hypotheek met het huidige saldo aanzienlijke kosten met zich mee zou brengen, wat de terugverdientijd onrealistisch lang zou maken. Haar advies was dan ook om het niet te doen. Dit eerlijke en onpartijdige advies werd erg gewaardeerd, vooral omdat ze niet aandrong op het oversluiten om voordeel te behalen voor de organisatie. Deze integriteit en transparantie in hun dienstverlening verdient alle lof. Het is verfrissend om te zien dat er nog bedrijven zijn die het belang van de klant vooropstellen en niet alleen uit zijn op eigen gewin.

Peterfrederik 7 dec 2023
Reageer
H

Teleurstelling in informatieoverdracht

Mijn ervaring met de organisatie was teleurstellend door de slechte informatieoverdracht. Ik gaf alle relevante kengetallen telefonisch door, maar deze essentiële informatie bereikte de zzp-hypotheekadviseur niet volledig. Hierdoor was het adviesgesprek ineffectief en zinloos, aangezien de adviseur niet de juiste informatie had om mij adequaat te adviseren. Dit leidde tot een verspilling van tijd en moeite, en gaf mij het gevoel dat de organisatie niet goed georganiseerd was of de klant serieus nam. De ervaring heeft mijn vertrouwen in hun diensten geschaad en benadrukt het belang van nauwkeurige communicatie binnen financiële instellingen.

Hans 30 nov 2023
Reageer
D

Professioneel en klantgericht advies

Ik was onder de indruk van de professionaliteit van de NBG financieel adviseur, de heer Bert Blankestijn. Ondanks de korte voorbereidingstijd was hij goed op de hoogte en stelde hij doelgerichte vragen. Ons gesprek was niet alleen aangenaam, maar ook informatief, met nuttige adviezen die concreet toepasbaar waren. Hij wist een helder beeld te schetsen van onze huidige financiële situatie en onze wensen, en voorzag ons van goed onderbouwd, persoonlijk advies. Zijn aanpak kenmerkte zich door een goed luisterend oor, het stellen van duidelijke vragen en het geven van advies dat precies aansloot bij onze behoeften. Dit alles heeft ons vertrouwen in zijn deskundigheid en de organisatie versterkt

Dave 6 nov 2023
Reageer
W

Heldere en intuitieve hypotheekopties

Toen ik op zoek was naar mogelijkheden voor een overwaarde hypotheek, bood deze website snel en intuïtief een helder overzicht met de juiste informatie. Dit hielp mij bij het maken van een weloverwogen keuze. Bovendien werd er een persoonlijk gesprek aangeboden met een hypotheekadviseur die zelfs aan huis kwam. Dit eerste bezoek was zelfs gratis, wat de service extra toegankelijk maakte. De combinatie van een gebruiksvriendelijke website en persoonlijke service maakte dit proces uiterst aangenaam. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen vanwege hun klantgerichte aanpak en heldere communicatie

Wim 24 okt 2023
Reageer
J

Duidelijke website, verbeterpunten in service

De website was overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Het invullen van de gegevens ging vlot, hoewel ik teleurgesteld was dat ik geen directe voorbeeldberekening kreeg, maar in plaats daarvan teruggebeld werd. Dit bleek te maken te hebben met mijn leeftijd en pensioensituatie. Hoewel dit een klein ongemak was, waardeer ik de eenvoud en helderheid van de website. De service zou echter verbeterd kunnen worden door klanten directe feedback te geven in plaats van hen terug te bellen, wat de efficiëntie en klanttevredenheid zou verhogen.

Juul 10 okt 2023
Reageer
J

Aangenaam verrast door bereidheid tot advies

Ik ben geen klant bij dit bedrijf, maar toch stonden ze altijd klaar om te luisteren en hun visie te geven. Dit was een aangename verrassing, vooral in vergelijking met mijn huidige hypotheekverstrekker, een grote bank. De adviseurs van dit bedrijf hebben meer voor elkaar gekregen dan de eigen adviseurs van de bank. Hun bereidheid om te helpen en effectief advies te geven, was verfrissend en waardevol. Deze positieve ervaring heeft me overtuigd van hun klantgerichte benadering en expertise.

Jan 20 aug 2023
Reageer
G

Interesse gewekt door informatieve mails

Ik lees altijd de mails van dit bedrijf, omdat ze steeds mijn interesse wekken. Het is nuttig om op de hoogte te blijven van de renteontwikkelingen. De overweging om mijn hypotheek te verhogen vanwege de overwaarde van mijn huis komt telkens terug bij het lezen van hun mails. Hoewel ik hun informatie waardeer, ben ik nog niet tot actie overgegaan. De mails zijn informatief en houden me betrokken bij het volgen van financiële trends en mogelijkheden.

Ger 7 aug 2023
Reageer
H

Opdringerige benadering na informatieverzoek

Ik wilde slechts informatie inwinnen over tarieven, maar werd daarna ongewenst telefonisch benaderd. Na het invullen van een vragenlijst verwachtte ik directe antwoorden, maar in plaats daarvan werd er een verplicht telefoongesprek geïnitieerd. Dit vond ik opdringerig en ongepast. De overstap van puur informatief naar een verplicht telefoongesprek was frustrerend en voldeed niet aan mijn verwachtingen van een eenvoudige informatieverstrekking.

Henk 31 jul 2023
Reageer
I

Misleidende verwachtingen gewekt

Ik werd aangetrokken door de belofte van snelle en eenvoudige informatie, maar werd uiteindelijk teleurgesteld toen ik werd gebeld na het invullen van een vragenlijst. Ik vond dit erg vervelend. Het bedrijf zou van tevoren duidelijk moeten maken wat de opties zijn voor het ontvangen van informatie. Ik had liever een eenvoudige keuze gehad, zoals de mogelijkheid om gratis gebeld te worden door een adviseur of slechts beperkte informatie te ontvangen over bijvoorbeeld de huidige rentestanden.

Irene 8 jun 2023
Reageer
H

Heldere communicatie en betrouwbare service

Nadat ik mijn wensen had aangegeven, werd ik binnen enkele minuten telefonisch benaderd. De communicatie was helder en duidelijk, en er werd snel een afspraak gemaakt. De afspraken werden keurig nagekomen. Ik was onder de indruk van de kundigheid en betrouwbaarheid van deze partij. De ervaring was professioneel en efficiënt, en ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor hun heldere communicatie en klantgerichte benadering.

Herman24 4 mei 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over Hypotheek-Rentetarieven

HypotheekRentetarieven.nl is een online platform dat zich richt op het vergelijken en afsluiten van hypotheken. Het bedrijf is opgericht in 2010 en biedt gebruikers de mogelijkheid om te zoeken naar hypotheken bij verschillende geldverstrekkers. HypotheekRentetarieven.nl maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de hypotheekmarkt transparant te maken en gebruikers in staat te stellen om gemakkelijk de beste hypotheek te vinden die aansluit bij hun behoeften en budget. Het bedrijf streeft ernaar om gebruikers te voorzien van snelle, eenvoudige en toegankelijke hypotheekoplossingen door middel van haar gebruiksvriendelijke platform.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.hypotheek-rentetarieven.nl
  • info@hypotheek-rentetarieven.nl