Hypotheek-Rentetarieven

Hypotheek-Rentetarieven

3.3 reviewscore • 3 reviews
G

Interesse gewekt door informatieve mails

Krijg best vaak mails van ze omdat ik ze 2 jaar terug heb benaderd. Vind de huizenmarkt wel interessant dus geniet eigenlijk wel van de mails die ik krijg met info. Heb zelfs mijn hypotheek verhoogd omdat ik veel overwaarde had, dit wist ik niet en las ik dus in zo'n e-mail dat dit kon. Gratis en informatief.

Ger 7 aug 2023
Reageer
J

Geen voorbeeldberekening

Ga liever ergens heen waar je gelijk een voorbeeldberekening krijgt zoals de ING. Veel handiger want je bank weet ook gelijk hoe je ervoor staat en kan meer inzien dan dat je echt van 0 alles moet gaan aanleveren. Ook beetje jammer dat je dus moet wachten op een telefoontje, die ik overigens nooit heb gekregen.

Juul 10 okt 2023
Reageer
H

Soort klantenwerven ipv echt rentetarieven tonen

Beetje jammer ik wilde alleen wat informatie over de rente tarieven, zoals de naam aangeeft..? Maar werd daarna veel benaderd door dit bedrijf per telefoon, zeer ongewenst..! Moest een vragenlijst invullen dus dacht nu krijg ik gelijk antwoorden maar niks was minder waar. Zal ook wel wat beter op de site mogen staan dat het gewoon een soort klantenwerven is wat ze doen.

Henk 31 jul 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Hypotheek-Rentetarieven

Er zijn 3 reviews geschreven over Hypotheek-Rentetarieven op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.hypotheek-rentetarieven.nl
  • info@hypotheek-rentetarieven.nl