Hunzepark

Hunzepark

3.3 reviewscore • 11 reviews
A

Huisje Hunzepark 2 t/m 6 oktober 2023

Het huisje is oke. Het is voor 6 personen ik vind het in verhouding erg klein. Zou er niet snel naar terug gaan.
Sommig servies was vies in de kast.
Huisje was erg vochtig! Waardoor we ook pissebedden in onze slaapkamer hadden en zelfs 1 in bed. Dat vond ik nog het grootste probleem. Ook miste ik een spiegel in het huisje zelf.
We hebben 1x in het restaurant gegeten. Het eten was lekker. Het personeel vriendelijk!. Jammer dat de horeca niet alle dagen open is.
De broodjes die je een dag van tevoren kon bestellen vond ik vrij prijzig.
Omgeving is mooi en er valt veel te doen!

Astrid 6 okt 2023
Reageer
J

Net een voldoende

Onze ervaring in Forest 6 was gemengd. Het huisje en het park bleken niet geschikt voor rolstoelgebruikers, wat ons verblijf bemoeilijkte. Het interieur was verouderd en vertoonde tekenen van slijtage. De keuken was echter goed uitgerust en functioneel. Het zwembadwater was behoorlijk koud en beperkte ons zwemplezier. Fietsen huren bleek prijzig en de stoeltjes zaten los. Het park op zich was mooi, maar de prijs-kwaliteitverhouding kon beter. De muggen waren een plaag vanwege ontbrekende horren. Kortom, we zijn niet zeker of we hier nog eens terug zouden keren.

Julia 17 jul 2023
Reageer
J

Verbeterpunten nodig

Ons verblijf in chalet Larix 141 was redelijk, maar er waren enkele verbeterpunten. Het chalet vertoonde achterstallig onderhoud, zoals een moeilijk te openen douchedeur en een losse raamsluiting. De klachtafhandeling verliep traag. De prijs voor het verblijf stond niet in verhouding tot de geboden kwaliteit. Het park zelf was wel mooi en rustig, met vriendelijk personeel. De pizza's in het restaurant waren lekker, maar de accommodatie kon beter worden onderhouden.

Jan 7 jan 2023
Reageer
K

Het is wat het is

Chalet Larix 145 aan het meertje bood een gemengde ervaring. Het interieur van het huisje was verouderd, met beschadigd behang en loslatende folie in de keuken en douche. Ook ontbrak er een gordijn in de keuken. Het slaapcomfort liet te wensen over, vooral de bedden onder het raam waren vochtig door condens. Aan de positieve kant, de douche was wel prettig. Ondanks de minpunten hebben we ons verblijf toch redelijk kunnen genieten.

Kees 22 okt 2022
Reageer
A

Niet zo avontuurlijk

Mooi klein vakantiepark, alleen jammer dat het niet in het bos ligt. Als je het vakantiepark afloopt, sta je in de weilanden. Een paar kilometer verderop is een gigantisch groot bos. Het was perfect geweest dat dit vakantiepark in dat bos zou liggen. Voor kinderen zijn er wel leuk dingen te doen, maar de ervaring was een stuk avontuurlijker geweest als we midden in het bos zaten.

Wel een leuke vakantie gehad met de jongens. Veel activiteiten gedaan en lekker door het bos gewandeld. Het chalet zag er prima uit en was van alle gemakken voorzien. Geen klachten op dat gebied. Het vakantiepark zelf is ook zeker niet verkeerd. Best gezellig.

Annet 30 aug 2022
Reageer
B

Voelde ons misleid

We hebben een glamping tent gehuurd bij Hunzepark. Helaas staat deze tent niet op Hunzepark zelf, maar een groot stuk verder weg, voor de slagbomen, dus geen vakantiegevoel op deze locatie. Er is geen toezicht op de vijver waar iedereen zomaar kan komen vissen en auto's parkeren, en er is geen beveiliging tegen toegang naar de tenten. Er staat vermeld in de beschrijving dat er een picknickbank en tuinmeubilair inbegrepen zijn, maar het meubilair bestaat uit slechts twee kleine stoeltjes en een klein tafeltje. Er is geen comfortabele zitgelegenheid voor een lange vakantie en de picknickbank is vastgeschroefd, dus je kunt niet op het gras voor de tent zitten. Ook worden er tenten verhuurd aan Polen die 's ochtends naar hun werk gaan. In de ouderslaapkamer is geen mogelijkheid om naast elkaar te slapen, omdat er een kast in het midden staat die ook vastgeschroefd is. Ons meegenomen onderlaken paste niet, want hierover staat niets beschreven in de beschrijving. Het meubilair binnen is ook allemaal hard. De koelkast is erg klein. Helaas was dit een grote teleurstelling voor onze vakantie. De weg geeft veel geluidsoverlast.

Bloem 14 jul 2022
Reageer
E

Tegenvallende glamping

De glamping tent die we huurden, voldeed niet aan onze verwachtingen. De tent was ver gelegen van het Hunzepark, wat het vakantiegevoel verminderde. De omgeving was niet goed onderhouden en het meubilair in de tent was niet comfortabel voor een langere vakantie. Er waren geen faciliteiten om naast elkaar te slapen in de ouderslaapkamer en er waren geen schoenen voor het betreden van de stormbaan. We waren teleurgesteld door het gebrek aan voorzieningen en het lawaai in de omgeving.

Erik 4 jul 2022
Reageer
J

Mooie omgeving, maar vroege ganzen

Het park bood een mooie omgeving, maar we werden vroeg in de ochtend gewekt door ganzen. De overvloed aan ganzenpoep was ook een minpunt. De horeca en activiteiten misten gezelligheid en waren voornamelijk gericht op oudere kinderen met zwemdiploma's. Het speeltuintje was leuk, maar niet ideaal voor jonge kinderen. Het viswater was niet optimaal, en het zwemwater was beperkt. Het sanitair was verouderd maar schoon. De huurcaravans waren er versleten uit. Al met al was onze ervaring gemengd, en we zouden niet snel terugkeren.

Jorik 28 mei 2022
Reageer
M

Fijn park met heel vriendelijk personeel hier

Het is een prachtig rustig park, waar je kunt ontspannen. Als je van rust houdt, dan is dit de perfecte plek. Kinderen kunnen het misschien een beetje saai vinden omdat er geen entertainment of binnen zwembad is, maar daarvoor kun je naar het Roompot Park Hunzedal gaan, dat ligt een paar kilometer verderop en hier kun je gratis zwemmen. Onze dochter had het prima naar haar zin, omdat er in de omgeving genoeg te doen is.

Manfred 26 mrt 2022
Reageer
P

Rustig park

Het park bood een aangename en rustige omgeving om te ontspannen. Voor kinderen was er wellicht wat minder entertainment, maar er waren genoeg activiteiten in de omgeving. We konden gratis gebruik maken van het zwembad bij Roompot Hunzedal, wat ideaal was. Onze kids hadden het goed naar hun zin gehad en de vriendelijke medewerkers droegen bij aan een aangenaam verblijf.

Petra 26 feb 2022
Reageer
N

Mooi park, maar accommodatie kan beter

Het park zelf was goed onderhouden en rustig, met vriendelijk personeel. De pizza's in het restaurant waren erg lekker. Er waren ook leuke activiteiten voor kinderen en mooie wandelroutes in het bos. Helaas voldeed onze accommodatie (Larix 144) niet aan onze verwachtingen. Het chalet vertoonde tekenen van slijtage en er waren diverse gebreken en beschadigingen. We hebben onze klachten gemeld bij de receptie, maar waren teleurgesteld in het gebrek aan onderhoud.

Nadia 24 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Gasselternijveen.

Over Hunzepark

Roompot Hunzepark is gelegen te Hunzepark 4 in Gasselternijveen in het groene hart van Drenthe. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en gezinnen. Gasten kunnen verblijven in verschillen types accomodaties, met oog voor het natuurlijke aspect. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een speeltuin, een restaurant en diverse georganiseerde activiteiten. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving van Drenthe door te wandelen of te fietsen in de uitgestrekte bossen, heidevelden en langs de rivier de Hunze. In de nabije omgeving van het park zijn er ook diverse attracties en bezienswaardigheden, zoals Wildlands Adventure Zoo in Emmen, het Hunebedcentrum in Borger en het Boomkroonpad in Drouwen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Gasselternijveen, Drenthe
  • https://www.hunzepark.nl
  • info@roompot.nl