Hunzepark

Hunzepark

3.0 reviewscore • 4 reviews
A

Huisje Hunzepark 2 t/m 6 oktober 2023

Het huisje is oke. Het is voor 6 personen ik vind het in verhouding erg klein. Zou er niet snel naar terug gaan.
Sommig servies was vies in de kast.
Huisje was erg vochtig! Waardoor we ook pissebedden in onze slaapkamer hadden en zelfs 1 in bed. Dat vond ik nog het grootste probleem. Ook miste ik een spiegel in het huisje zelf.
We hebben 1x in het restaurant gegeten. Het eten was lekker. Het personeel vriendelijk!. Jammer dat de horeca niet alle dagen open is.
De broodjes die je een dag van tevoren kon bestellen vond ik vrij prijzig.
Omgeving is mooi en er valt veel te doen!

Astrid 6 okt 2023
Reageer
J

Net een voldoende

Onze ervaring in Forest 6 was gemengd. Het huisje en het park bleken niet geschikt voor rolstoelgebruikers, wat ons verblijf bemoeilijkte. Het interieur was verouderd en vertoonde tekenen van slijtage. De keuken was echter goed uitgerust en functioneel. Het zwembadwater was behoorlijk koud en beperkte ons zwemplezier. Fietsen huren bleek prijzig en de stoeltjes zaten los. Het park op zich was mooi, maar de prijs-kwaliteitverhouding kon beter. De muggen waren een plaag vanwege ontbrekende horren. Kortom, we zijn niet zeker of we hier nog eens terug zouden keren.

Julia 17 jul 2023
Reageer
J

Verbeterpunten nodig

Ons verblijf in chalet Larix 141 was redelijk, maar er waren enkele verbeterpunten. Het chalet vertoonde achterstallig onderhoud, zoals een moeilijk te openen douchedeur en een losse raamsluiting. De klachtafhandeling verliep traag. De prijs voor het verblijf stond niet in verhouding tot de geboden kwaliteit. Het park zelf was wel mooi en rustig, met vriendelijk personeel. De pizza's in het restaurant waren lekker, maar de accommodatie kon beter worden onderhouden.

Jan 7 jan 2023
Reageer
A

Niet zo avontuurlijk

Mooi klein vakantiepark, alleen jammer dat het niet in het bos ligt. Als je het vakantiepark afloopt, sta je in de weilanden. Een paar kilometer verderop is een gigantisch groot bos. Het was perfect geweest dat dit vakantiepark in dat bos zou liggen. Voor kinderen zijn er wel leuk dingen te doen, maar de ervaring was een stuk avontuurlijker geweest als we midden in het bos zaten.

Wel een leuke vakantie gehad met de jongens. Veel activiteiten gedaan en lekker door het bos gewandeld. Het chalet zag er prima uit en was van alle gemakken voorzien. Geen klachten op dat gebied. Het vakantiepark zelf is ook zeker niet verkeerd. Best gezellig.

Annet 30 aug 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Gasselternijveen.

Over Hunzepark

Er zijn 4 reviews geschreven over Hunzepark op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Gasselternijveen, Drenthe
  • https://www.hunzepark.nl
  • info@roompot.nl