Hunzepark

Hunzepark

3.7 reviewscore • 3 reviews
A

Niet zo avontuurlijk

Mooi klein vakantiepark, alleen jammer dat het niet in het bos ligt. Als je het vakantiepark afloopt, sta je in de weilanden. Een paar kilometer verderop is een gigantisch groot bos. Het was perfect geweest dat dit vakantiepark in dat bos zou liggen. Voor kinderen zijn er wel leuk dingen te doen, maar de ervaring was een stuk avontuurlijker geweest als we midden in het bos zaten.

Wel een leuke vakantie gehad met de jongens. Veel activiteiten gedaan en lekker door het bos gewandeld. Het chalet zag er prima uit en was van alle gemakken voorzien. Geen klachten op dat gebied. Het vakantiepark zelf is ook zeker niet verkeerd. Best gezellig.

Annet 30 aug 2022
Reageer
B

Voelde ons misleid

We hebben een glamping tent gehuurd bij Hunzepark. Helaas staat deze tent niet op Hunzepark zelf, maar een groot stuk verder weg, voor de slagbomen, dus geen vakantiegevoel op deze locatie. Er is geen toezicht op de vijver waar iedereen zomaar kan komen vissen en auto's parkeren, en er is geen beveiliging tegen toegang naar de tenten. Er staat vermeld in de beschrijving dat er een picknickbank en tuinmeubilair inbegrepen zijn, maar het meubilair bestaat uit slechts twee kleine stoeltjes en een klein tafeltje. Er is geen comfortabele zitgelegenheid voor een lange vakantie en de picknickbank is vastgeschroefd, dus je kunt niet op het gras voor de tent zitten. Ook worden er tenten verhuurd aan Polen die 's ochtends naar hun werk gaan. In de ouderslaapkamer is geen mogelijkheid om naast elkaar te slapen, omdat er een kast in het midden staat die ook vastgeschroefd is. Ons meegenomen onderlaken paste niet, want hierover staat niets beschreven in de beschrijving. Het meubilair binnen is ook allemaal hard. De koelkast is erg klein. Helaas was dit een grote teleurstelling voor onze vakantie. De weg geeft veel geluidsoverlast.

Bloem 14 jul 2022
Reageer
M

Fijn park met heel vriendelijk personeel hier

Het is een prachtig rustig park, waar je kunt ontspannen. Als je van rust houdt, dan is dit de perfecte plek. Kinderen kunnen het misschien een beetje saai vinden omdat er geen entertainment of binnen zwembad is, maar daarvoor kun je naar het Roompot Park Hunzedal gaan, dat ligt een paar kilometer verderop en hier kun je gratis zwemmen. Onze dochter had het prima naar haar zin, omdat er in de omgeving genoeg te doen is.

Manfred 26 mrt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Gasselternijveen.

Over Hunzepark
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Gasselternijveen, Drenthe
  • https://www.hunzepark.nl