Huisman Gemert

Huisman Gemert

5.0 reviewscore • 1 review
J

Super bedrijf

Ik heb voor de tweede maal een bestelling bouwmaterialen gedaan bij dit bedrijf. De volledige afhandeling, online bestellen webshop, betaling, levering is mega top ! Je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer levering! Dat noem ik nog eens klantenservice. Deze keer was er één itempje verkeerd geleverd, mailtje gestuurd en twee dagen later aan mijn deur geleverd zonder heisa ! Ondertussen heb ik al meer dan 300 euro uitgespaard in vergelijking met bouwmaterialen en firma's in België . Dan zijn ze verwonderd in België dat de
e-commerce hier niet van de grond komt. Dank jullie wel ( Team Huisman Gemert) voor de uitstekende service en materialen ! Ik heb jullie ook met recht en rede aangeraden bij mijn vrienden !

Johan Surinx 29 okt 2021
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van februari 2023.

Over Huisman Gemert

Huisman Gemert, een familiebedrijf die al ruim 55 jaar bestaat en inmiddels de nodige ervaring heeft in hallenbouw en de bouwmaterialen die hierbij horen. Je kunt er advies op maat krijgen van mensen met kennis van zaken en Huisman Gemert kan bouwmaterialen van goede prijs/kwaliteitsverhouding leveren. Het is mogelijk om zowel zakelijk als particulier aankopen te doen bij dit bedrijf, waarbij je er voor kunt kiezen om de materialen zelf op te halen of om ze thuis te laten bezorgen.