Huisman Gemert

Huisman Gemert

5.0 reviewscore • 4 reviews
H

Top leverancier voor stalen hoekprofielen

Onze bestelling van stalen hoekprofielen werd perfect uitgevoerd door HuismanGemert. We waardeerden de heldere communicatie en de gunstige prijs. We hebben de materialen zelf opgehaald en werden zowel aan de balie als in het magazijn uiterst vriendelijk geholpen bij het ophalen. Absoluut een aanbevolen leverancier voor alle bouwprojecten!

HSM 8 mrt 2024
Reageer
A

Goed verpakt en geen schade

De materialen die we bestelden kwamen goed verpakt en zonder enige schade aan door een vrachtwagen met kraan. De chauffeur was buitengewoon behulpzaam en controleerde nog even alles voordat hij vertrok op eventuele schade zodat we niet na hoefden te bellen. Een dikke pluim voor zijn hulpvaardigheid en professionaliteit en het bedrijf.

Anoniem 4 feb 2024
Reageer
J

Snelle oplossingen

Twee van de geleverde platen waren licht beschadigd, maar aangezien deze voor een overkapping bedoeld waren kon ik ze gemakkelijk inkorten. Na het melden van mijn klacht kreeg ik in eerste instantie geen reactie omdat de mail in de spambox was beland... Na contact van Marloes van Huisman is mijn klacht uiteindelijk opgelost. Mag ook wel eens gezegd worden als de klantenafhandeling goed gaat bij een bedrijf dus bij deze.

Jim 23 dec 2023
Reageer
J

Super bedrijf

Ik heb voor de tweede maal een bestelling bouwmaterialen gedaan bij dit bedrijf. De volledige afhandeling, online bestellen webshop, betaling, levering is mega top ! Je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer levering! Dat noem ik nog eens klantenservice. Deze keer was er één itempje verkeerd geleverd, mailtje gestuurd en twee dagen later aan mijn deur geleverd zonder heisa ! Ondertussen heb ik al meer dan 300 euro uitgespaard in vergelijking met bouwmaterialen en firma's in België . Dan zijn ze verwonderd in België dat de
e-commerce hier niet van de grond komt. Dank jullie wel ( Team Huisman Gemert) voor de uitstekende service en materialen ! Ik heb jullie ook met recht en rede aangeraden bij mijn vrienden !

Johan Surinx 29 okt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Huisman Gemert

Er zijn 4 reviews geschreven over Huisman Gemert op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.huisman.nl
  • info@huisman.nl