Huisman Gemert

Huisman Gemert

5.0 reviewscore • 1 review
J

Super bedrijf

Ik heb voor de tweede maal een bestelling bouwmaterialen gedaan bij dit bedrijf. De volledige afhandeling, online bestellen webshop, betaling, levering is mega top ! Je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer levering! Dat noem ik nog eens klantenservice. Deze keer was er één itempje verkeerd geleverd, mailtje gestuurd en twee dagen later aan mijn deur geleverd zonder heisa ! Ondertussen heb ik al meer dan 300 euro uitgespaard in vergelijking met bouwmaterialen en firma's in België . Dan zijn ze verwonderd in België dat de
e-commerce hier niet van de grond komt. Dank jullie wel ( Team Huisman Gemert) voor de uitstekende service en materialen ! Ik heb jullie ook met recht en rede aangeraden bij mijn vrienden !

Johan Surinx 29 okt 2021
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van juni 2023.

Over Huisman Gemert

Huisman Gemert is dé plek waar je moet zijn voor al je bouwmaterialen. Met een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder golfplaten, damwandplaten, sandwichpanelen, staal en hout, vind je hier alles wat je nodig hebt voor jouw bouwproject. Of je nu professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij Huisman Gemert ben je aan het juiste adres. Het gemakkelijke bestelproces via de webshop zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig jouw gewenste materialen kunt bestellen. Heb je liever persoonlijk contact? Dan kun je ook telefonisch of aan de balie in Gemert jouw bestelling plaatsen. Bovendien biedt Huisman Gemert de mogelijkheid om de materialen zelf af te halen of te laten bezorgen in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Zo wordt jouw bouwproject een succes met de kwaliteitsproducten van Huisman Gemert.