Huisman Gemert

Huisman Gemert

5.0 reviewscore • 1 review
J

Super bedrijf

Ik heb voor de tweede maal een bestelling bouwmaterialen gedaan bij dit bedrijf. De volledige afhandeling, online bestellen webshop, betaling, levering is mega top ! Je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer levering! Dat noem ik nog eens klantenservice. Deze keer was er één itempje verkeerd geleverd, mailtje gestuurd en twee dagen later aan mijn deur geleverd zonder heisa ! Ondertussen heb ik al meer dan 300 euro uitgespaard in vergelijking met bouwmaterialen en firma's in België . Dan zijn ze verwonderd in België dat de
e-commerce hier niet van de grond komt. Dank jullie wel ( Team Huisman Gemert) voor de uitstekende service en materialen ! Ik heb jullie ook met recht en rede aangeraden bij mijn vrienden !

Johan Surinx 29 okt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Huisman Gemert

Huisman Gemert is dé plek waar je een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen kunt vinden. Van golfplaten en damwandplaten tot sandwichpanelen, staal en hout, ze hebben het allemaal. Via de gebruiksvriendelijke webshop kun je eenvoudig de gewenste materialen bestellen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ook telefonisch of aan de balie in Gemert je bestelling plaatsen. Of je nu ervoor kiest om de producten zelf af te halen of ze te laten bezorgen, Huisman Gemert verzorgt levering in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Met hun brede assortiment en handige bestelmogelijkheden is Huisman Gemert dé betrouwbare partner voor al je bouwmaterialen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.huisman.nl
  • info@huisman.nl