Reviews (6)

 • J

  TT Assen was top bedankt de bonte wever

  Dit jaar was TT Assen weer geweldig! De campings waren al volgeboekt en we hadden geluk dat er nog een kamer was bij de bonte wever in Assen. Geweldig hotel met veel faciliteiten als een fitness, groot zwembad met allerlei sauna's en nog veel meer. Eten in het restaurant was ook heerlijk. Voor de rest zijn we alleen maar in de stad geweest wat ook prima te doen was qua afstand, in de auto zeker. Volgend jaar gaan we dit waarschijnlijk weer doen als we geen plekje op de camping kunnen bemachtigen.

  Jan 2 aug 2022

 • N

  gebak

  ben er al vaak geweest wat me tegen valt is dat er altijd alleen maar appelgebak en die vieze schuimgebak is gaan binnekort weer heen hoop dat ze dan ook wat meer soorten hebben verder is alles top daar het is een hele mooie omgeving daar goede bedden,wat heel belangrijk is ,vriendelijk personeel dus wat wil een mens nog meer alleen een lekker slagroom of mokka gebakje

  nel 25 jul 2021

 • A

  Mooi maar duur

  De bonte wever is echt een hele mooie plek om te verblijven, je kunt er heerlijk slapen en eten.
  Ook kun je eventueel gaan schaatsen of lekker gaan relaxen in en bij het zwembad.
  Helaas brengt dit wel een prijskaartje met zich mee en ik moet zeggen dat ik deze prijs er lang niet altijd voor over heb.
  Dat is voor ons een reden om minder vaak heen te gaan dan we zouden willen.

  Alex 7 mei 2020

 • R

  Bonte wever goed tot rust komen

  Geweldig hotel met zeer goed en lekker eten, het zwembad is heerlijk om te relaxen en je hoofd leeg te maken: veel sauna's, bubbelbaden, binnenbaden en buitenbaden, heerlijk. Zit tevens een grote sportschool waar je, voordat je naar het zwembad gaat, je even goed kan leeg maken. Nogmaals het eten is heerlijk met veel keuze. We wonen zelf in het westen maar gaan soms een weekendje Drenthe om even lekker tot rust te komen, dan is De Bonte Wever ideaal. Ook voor kids trouwens.

  Rianne & Bastiaan 6 dec 2019

 • S

  Bonte wever heel fijn en goed hotel

  Wanneer je een keertje naar het noorden gaat is de bonte wever echt een geweldig hotel. Veel faciliteiten zoals een mooi zwembad, bowlingbaan, fitness zaal en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het eten is super en de kamers zijn van hoge kwaliteit. Tijdens de TT van Assen vertoef ik met mijn familie altijd in dit hotel.

  Simon 2 dec 2019

 • I

  Leuk voor het hele gezin

  Als je naar een hotel op zoek bent wat leuk is voor het hele gezin dan zit je met de bonte wever wel goed!
  Het is een super mooi hotel en er is van alles te doen, je kunt er heerlijk in zwemmen en dergelijke in het prachtige en grote zwembad.
  En je kunt er ook voor kiezen om het over een hele andere boeg te gooien en lekker te gaan schaatsen.
  Zo hoeven jullie en je puberende kinderen zich in ieder geval niet te vervelen want er is genoeg vertier te vinden daar.

  Irma 2 dec 2019