home8alarm

home8alarm

3.3 reviewscore • 10 reviews
J

Teleurstelling over de prestaties van home8

Als professional in het installeren van beveiligingssystemen, merk ik op dat veel Home8-gebruikers ontevreden zijn. Home8/OPLINK is helaas niet langer actief in deze sterk concurrerende markt. Hoewel hun producten initieel voordelig waren, raad ik nu RING aan, ondersteund door Amazon's robuuste servers, waardoor de connectiviteit zelden faalt. Interessant is dat RING niet alleen deurbellen aanbiedt, maar ook een binnencamera voor slechts $59, met een jaarlijks abonnement van $39. Andere goede alternatieven zijn Simplysafe en het iets duurdere, maar indrukwekkende AJAX uit Canada. Het is belangrijk om te blijven zoeken naar veilige oplossingen in deze snel veranderende markt.

Jan 25 apr 2023
Reageer
P

home8 systeem weer operationeel

Recentelijk is mijn Home8-systeem hersteld en functioneert nu zoals verwacht, ondanks dat alle officiële websites van Home8 offline zijn. Ik heb besloten mijn premium dienst op te zeggen, maar sta open voor heroverweging van mijn abonnement als het systeem stabiel blijft functioneren. Deze ervaring heeft me laten inzien hoe belangrijk betrouwbaarheid en consistentie zijn voor dergelijke beveiligingssystemen.

Pieter 18 jul 2022
Reageer
S

Blij met de terugkeer van home8

Het is verheugend te zien dat Home8 weer actief is. Ik gebruik het systeem al enige tijd en ben over het algemeen tevreden over de functionaliteit. De recente onderbreking was problematisch, maar over het algemeen levert het systeem goede prestaties. Verbeterde communicatie vanuit Home8 tijdens storingen zou veel frustratie bij gebruikers hebben voorkomen. Ik blijf hoopvol dat de dienst vanaf nu stabiel zal blijven.

Saskia 10 jul 2022
Reageer
A

Langdurige problemen met home8

Na jarenlang plezier te hebben gehad van mijn Home8-systeem, ben ik teleurgesteld over de recente langdurige uitval. Er is weinig informatie verstrekt over de oorzaak, wat niet geruststellend is, vooral niet tijdens de vakantieperiode. Het is opvallend dat nieuwe systemen nog steeds worden verkocht zonder enige vermelding van deze problemen, wat vragen oproept over transparantie en klantenservice.

Adam 26 jun 2022
Reageer
E

Simpel maar effectief beveiligingssysteem

Mijn ervaring met het Home8-beveiligingssysteem is overwegend positief. Het is een basis, maar doeltreffend systeem dat eenvoudig te installeren is en niet kostbaar was. Het systeem voldoet aan mijn behoeften voor sensoren en camera's, die een waarschuwing sturen en niet louter een sirene laten afgaan. De eenvoud en efficiëntie van dit systeem zijn indrukwekkend, en ik ben van plan het uit te breiden met meer sensoren.

Emma 13 nov 2018
Reageer
L

Frustraties met home8 klantenservice

Mijn ervaring met de klantenservice van Home8 is teleurstellend. Na een bestelling via Amazon ontving ik een defecte camera, die gelukkig snel werd vervangen. Echter, de levering ervan duurde aanzienlijk lang en mijn premium proefperiode liep bijna af. Ik ervaar nu problemen met het verkrijgen van klantenserviceondersteuning, zowel via chat als telefoon, wat frustrerend is. Deze ervaring heeft mijn initiële positieve indruk van Home8 veranderd in teleurstelling.

Lucas 17 dec 2017
Reageer
I

Beperkingen in de home8 app

Het alarm van Home8 vertoont inconsistenties en de app beperkingen, vooral omdat het niet mogelijk is om meerdere gebruikers toe te voegen zonder extra kosten. Dit zorgt voor ongemak, aangezien ik de enige ben die de status van het alarm kan controleren en doorgeven. Het gebrek aan een fysieke interface op het alarm zelf versterkt deze frustratie. Deze beperkingen verminderen de gebruiksvriendelijkheid van het systeem aanzienlijk.

Iris 16 apr 2017
Reageer
B

Positieve ervaringen met home8

Mijn aankoop van het Home8-systeem was gebaseerd op de unieke combinatie van functies zoals zelfmonitoring, pay-as-you-go en end-to-end encryptie. Deze kenmerken hebben het systeem bijzonder effectief gemaakt, vooral in het voorkomen van valse alarmen. Zelfs toen Home8 bepaalde diensten stopzette, zoals het cellulaire modem, boden ze ondersteuning om de juiste apparatuur te vinden en het werkend te krijgen. Deze ervaring benadrukt de waarde van goede klantenservice en productondersteuning.

Bas 28 mrt 2017
Reageer
V

Zoek betere alternatieven dan home8

Mijn tweede poging om een eerlijke review over Home8 te schrijven. Mijn klacht bij de BBB over deze aankoop is nog onbeantwoord. De aankoop bracht meer stress dan het waard was. De misleidende branding en het ontbreken van informatie over het maandabonnement waren teleurstellend. Hoewel het bedrijf technologisch superieure producten aanbiedt, is mijn ervaring met Home8 aanzienlijk negatief geweest.

Vera 25 mrt 2017
Reageer
S

Mijn liefde voor het home8 systeem

Mijn Home8-systeem begon met een basispakket en is inmiddels uitgebreid met extra camera's en een op afstand bedienbare plug. De installatie was eenvoudig en het systeem biedt me gemoedsrust, vooral als ik mijn huizen onbeheerd achterlaat. De mogelijkheid om op elk moment mijn eigendommen te kunnen bekijken, waaronder via een camera met uitzicht, verhoogt mijn waardering voor dit systeem. Mijn interacties met het bedrijf zijn altijd uitstekend geweest, zowel bij directe aankopen als via Amazon.

Sophie 22 mrt 2017
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over home8alarm

Home8Alarm biedt meer dan alleen een standaard alarmsysteem. Naast slimme beveiligingsoplossingen biedt het bedrijf ook zorgsystemen en uitbreidingen aan voor het smart home. Met behulp van de verschillende apps en software kunnen gebruikers hun woning op afstand beheren en controleren. Home8 werkt bovendien samen met verschillende partners om een naadloze integratie van het alarmsysteem te garanderen. Het bedrijf biedt ook installatieservice aan en voorziet klanten van handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen. Daarnaast richt Home8 zich op de ontwikkeling van Internet of Things (IoT) oplossingen met de Alarm-link, IOT-link en Smart Connect. Kortom, Home8 biedt een volledig pakket voor slimme beveiliging en thuisautomatisering.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.home8-alarm.nl
  • info@home8-alarm.nl