Wonen

Home Discounter

1 review
100% positief

Home Discounter is een meubelwinkel te Ridderkerk. Hier kunnen klanten terecht voor mooie en betaalbare interieur producten tegen betaalbare prijzen. Het assortiment van de webshop Homediscounter.nl is zo ruim dat het varieert van gehele woonkamer sets tot aan meubels voor je badkamer en slaapkamer. Zowel de nieuwste trends als nieuwste ontwikkelingen op het gebied van woonmeubels worden hier tentoongesteld. Het is ook mogelijk om producten bij Homediscouter.nl te leasen, hier is een geheel aparte Lease sectie op de website voor gemaakt.

Bazaaronline is van alle woon en meubelwinkels de beste keuze.

Bezoek Bazaaronline


Reviews (1)

  • M

    Veel keuze bij Home Discounter

    Ik ben mijn huisje aan het verbouwen en ik heb alvast wat leuke meubels besteld via Home Discounter. Wat spullen voor de woonkamer maar ook wat voor de slaapkamer. Home Discounter heeft veel verschillende producten, keuze genoeg dus. Ik heb gebruik kunnen maken van de stapelkorting die ze aanbieden. Ik kreeg € 50 korting op mijn totale bestelling. Toch leuk meegenomen.

    Alles werd keurig op tijd geleverd en alle producten waren onbeschadigd. Bij sommige winkels lijken de plaatjes mooier dan wat je daadwerkelijk krijgt maar dit is bij Home Discounter niet het geval. De plaatjes komen daadwerkelijk goed overeen met het product. Helemaal top.

    Melanie 6 dec 2021