Home Discounter

Home Discounter

5.0 reviewscore • 1 review
M

Veel keuze bij Home Discounter

Ik ben mijn huisje aan het verbouwen en ik heb alvast wat leuke meubels besteld via Home Discounter. Wat spullen voor de woonkamer maar ook wat voor de slaapkamer. Home Discounter heeft veel verschillende producten, keuze genoeg dus. Ik heb gebruik kunnen maken van de stapelkorting die ze aanbieden. Ik kreeg € 50 korting op mijn totale bestelling. Toch leuk meegenomen.

Alles werd keurig op tijd geleverd en alle producten waren onbeschadigd. Bij sommige winkels lijken de plaatjes mooier dan wat je daadwerkelijk krijgt maar dit is bij Home Discounter niet het geval. De plaatjes komen daadwerkelijk goed overeen met het product. Helemaal top.

Melanie 6 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Home Discounter

Homediscounter.nl is dé plek waar je moet zijn voor betaalbare meubels en woonaccessoires. Met een breed assortiment aan producten, van banken en tafels tot verlichting en decoratie, biedt Homediscounter.nl voor ieder wat wils. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De prijzen zijn zeer competitief en je krijgt waar voor je geld. De kwaliteit van de producten is goed en ze worden snel geleverd. Bovendien is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam, klaar om al je vragen te beantwoorden. Of je nu op zoek bent naar een complete make-over van je interieur of gewoon een paar nieuwe accenten wilt toevoegen, Homediscounter.nl is een betrouwbare en betaalbare optie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://homediscounter.nl
  • klantenservice@homediscounter.nl