Wonen

Home Discounter

3 reviews
100% positief

Home Discounter is een meubelwinkel te Ridderkerk. Hier kunnen klanten terecht voor mooie en betaalbare interieur producten tegen betaalbare prijzen. Het assortiment van de webshop Homediscounter.nl is zo ruim dat het varieert van gehele woonkamer sets tot aan meubels voor je badkamer en slaapkamer. Zowel de nieuwste trends als nieuwste ontwikkelingen op het gebied van woonmeubels worden hier tentoongesteld. Het is ook mogelijk om producten bij Homediscouter.nl te leasen, hier is een geheel aparte Lease sectie op de website voor gemaakt.

Home Discounter is van alle woon en meubelwinkels de beste keuze.

Bezoek Home Discounter


Reviews (3)

 • Vince

  Goede webshop

  Home discounter is een goede webshop met veel verschillende leuke spullen. Ik heb hier wel eens wat besteld en het werd altijd snel geleverd zonder problemen. Klantenservice is ook goed als je vragen hebt over een bepaald product. Ook is het leuk dat ze complete sets verkopen, zodat je al je meubels in dezelfde stijl hebt. Ze hebben vaak ook leuke kortingen op deze sets.

  Vince 23 jan 2022

 • Luuk

  Goedkope ladekast

  Bij Home Discounter heb ik een paar weken geleden een ladekast besteld voor in de woonkamer. Deze ladekast was met bijna 100 euro afgeprijsd. Na bestelling moest ik nog wel een dikke week wachten voordat ik de kast ook daadwerkelijk in huis had. Dit mocht voor mij wel wat sneller. Los van dat, is het een hele mooie en kwalitatief goede kast. Het was het geld en het wachten zeker waard. De ladekast staat mooi in mijn woonkamer, ziet er echt goed uit. Ik ben tevreden over Home Discounter, los van dat de verzending wel iets sneller mag.

  Luuk 21 jan 2022

 • Melanie

  Veel keuze bij Home Discounter

  Ik ben mijn huisje aan het verbouwen en ik heb alvast wat leuke meubels besteld via Home Discounter. Wat spullen voor de woonkamer maar ook wat voor de slaapkamer. Home Discounter heeft veel verschillende producten, keuze genoeg dus. Ik heb gebruik kunnen maken van de stapelkorting die ze aanbieden. Ik kreeg € 50 korting op mijn totale bestelling. Toch leuk meegenomen.

  Alles werd keurig op tijd geleverd en alle producten waren onbeschadigd. Bij sommige winkels lijken de plaatjes mooier dan wat je daadwerkelijk krijgt maar dit is bij Home Discounter niet het geval. De plaatjes komen daadwerkelijk goed overeen met het product. Helemaal top.

  Melanie 6 dec 2021