Hof van Saksen

Hof van Saksen

3.7 reviewscore • 11 reviews
I

Gezellige week bij Hof van Saksen

We hebben al meerdere keren een bezoek gebracht aan Hof van Saksen vanwege de vele activiteiten die hier worden aangeboden. Het personeel, vooral degenen die hier al langere tijd werken, zijn zeer betrokken en vriendelijk. Helaas zijn de hoekbanken in de bungalows echt aan vervanging toe, want ze zitten niet lekker. Ook is de schoonmaak van de accommodaties minder geworden. Het zwembad is daarentegen geweldig, en activiteiten zoals boogschieten zijn echt gaaf. Helaas viel het lasergamen dit keer tegen, en ook het suppen was niet optimaal vanwege de te zachte boards. Het personeel hebben we slechts één keer een sup zien oppompen. De bedden zijn echter goed en de handdoeken waren schoon. De supermarkt is top en het zelf pizza bakken is een aanrader. Midgetgolf is leuk en het bowlen was geweldig. Bovendien is Assen dichtbij.

Ilonka 21 jul 2023
Reageer
F

Uitzonderlijke klasse

Onze moeder is ongeneselijk ziek. Zij had een laatste wens. Met de gehele familie naar het Hof van Saksen.
Mede dankzij de wensambulance Limburg en de uiterst goede en vriendelijke service met lieve en warme gebaren van het hof van Saksen is het een onvergetelijk weekend geworden met mooie en waardevolle herrineringen.
Hartelijk dank hiervoor namens de gehele familie Raes.
Echt uitzonderlijke klasse!!!
Top👍👊💪

Fam Raes 25 okt 2023
Reageer
J

Onhygienische en verouderde huisjes

In de afgelopen 10 jaar zijn we al meerdere keren hier geweest, maar de kwaliteit is achteruitgegaan. Bij aankomst rook het enorm in het huisje en was de vloer erg vies. Verder leek het alsof er oppervlakkig of helemaal niet was schoongemaakt, aangezien we overal stof, etensresten en dode insecten vonden. Ook het terras was bezaaid met sigarettenpeuken. Daarnaast waren er zilvervisjes in het huisje. We vroegen om een omboeking naar een ander park of een Landal tegoedbon, maar dat was niet mogelijk. Het personeel was wel vriendelijk en probeerde te helpen, maar het "luxe" huisje was duidelijk aan renovatie toe. Het is duidelijk dat het park wordt uitgemolken door de investeerder. Voor ons nooit meer, we zijn voortijdig vertrokken. Zonde van het geld en de vakantiedagen.

Jorik 12 jul 2023
Reageer
O

Teleurstelling door volgeboekte activiteiten

Het park op zich is leuk, maar we kozen het specifiek vanwege de activiteiten voor de kinderen. Helaas waren alle activiteiten gedurende de hele week volgeboekt. Slechts 15 minuten nadat de reserveringen waren geopend, was alles al vol. Er waren simpelweg niet genoeg activiteiten gepland voor het aantal mensen op het park. Het was een dure week en we hadden net zo goed naar een park zonder activiteiten kunnen gaan.

Owen 5 jul 2023
Reageer
A

Opnieuw genieten

Hof van Saksen is een geweldig vakantiepark met tal van leuke faciliteiten voor de kinderen. De speelhal Harrewar biedt allerlei klim- en klautermogelijkheden, trampolines, klimwanden, enzovoorts. Een weekend was te kort om alles te ontdekken. Het zwembad is fantastisch met geweldige glijbanen en een fantastisch peuterbad. Wel zouden er nog wat meer activiteiten mogen zijn voor kinderen die net te klein zijn voor de grote glijbanen en wildwaterbaan. Wellicht een kleine glijbaan bij het binnenbad? Maar we hebben weer ontzettend genoten met elkaar. De schoonmaak van de huisjes kan beter, maar dat lijkt bij alle parken het geval te zijn. Wat betreft het personeel van Hof van Saksen: top! Je voelt je echt welkom als gast. We komen zeker terug!

Annelies 27 mrt 2023
Reageer
J

Voldoende, maar niet voor herhaling vatbaar

Het is een mooi park, iets luxer en van een hoger segment dan andere vakantieparken. Met ons gezin hebben we al veel Landal parken bezocht, dus hadden we hogere verwachtingen van deze. Het 4-persoonshuisje met rieten kap was netjes en luxueus ingericht, en alles was aanwezig. Het park biedt veel vermaak, maar het zwembad en de indoor speeltuin Harrewar zijn wat aan de kleine kant voor zo'n groot park. Vaak was het daar erg druk. Voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar zijn niet alle faciliteiten geschikt. Het techniek lokaal is voor kinderen vanaf 8 jaar, en de glijbanen in het zwembad zijn pas toegankelijk vanaf 130 cm. Dat is jammer, want het peuterbadje is niet meer leuk voor die leeftijdsgroep, en dan is er eigenlijk niets meer te doen. Het knutselen is leuk voor jongere kinderen, maar niet voor een 7-jarige. Het reserveren voor de trampolinehal was ook niet ideaal. Al met al vond ik het park voor de prijs die je betaalt wat karig. De restaurants zijn duur, het eten was okay. Het buffet was beperkt en de brasserie was matig.

Jasper 26 feb 2023
Reageer
M

Geweldig

We hebben een prachtige tijd gehad op dit park met mooie faciliteiten. Ons 6-persoonshuisje met rieten kap had wat kleine gebreken, zoals een niet-werkende afvoer en niet helemaal schoon servies, maar was verder prima qua grootte en inrichting. Wat ons echt opviel, was de vriendelijkheid van het personeel. Of het nu de medewerkers van de supermarkt, onderhoudsploeg, badmeesters of het restaurantpersoneel was, iedereen was erg gastvrij. Dit is bewonderenswaardig in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Een groot compliment! De indoorspeelhal was super leuk voor kinderen tot 10 jaar, en het zwembad met de geweldige glijbanen en fitnessruimte waren echt de moeite waard. Er waren ook veel leuke georganiseerde activiteiten. We hebben bij de Italiaan gegeten, en het was heerlijk! Het selfservice restaurant was ook een leuke ervaring. We hebben een geweldige midweek gehad en komen volgend jaar zeker terug!

Marije 23 feb 2023
Reageer
E

Waanzinnig

We hebben een fantastisch weekend met ons gezin op het park gehad. In één woord: geweldig! Het huisje was perfect, gezellig, netjes, schoon en compleet ingericht. De faciliteiten op het park zijn geweldig. Het zwembad met top glijbanen en de wildwaterbaan waren zeer in trek bij ons. Het trampolinepark hebben we twee keer bezocht, en ook het lasergamen was super. We lieten het eten bezorgen, en het was perfect op tijd en heerlijk! Kortom, we hebben een heerlijk weekend gehad en we komen zeker terug.

Eline 15 jan 2023
Reageer
T

Gewoontjes

In twee woorden: net niet. De aankomst was vriendelijk, maar we zagen meteen veel elektrische auto's van mensen die zich bewust zijn van het klimaat op het parkeerterrein. Het klimaatprobleem heeft hier ook zijn verdienmodel. Dan de accommodatie. De niet-gerenoveerde onderkomens waren niet in beste staat, met rafelige meubels, losse plinten en vieze voegen. Onder de bedden vonden we stof en allerlei spullen. CSU heeft waarschijnlijk te weinig tijd om fatsoenlijk schoon te maken. Het zwembad was ook koud (december) en had een vieze vloer.

Timo 4 jan 2023
Reageer
L

Kerstweekendje weg

We hebben een heerlijk kerstweekend gehad bij Hof van Saksen. Ja, het was prijzig en de boerderijen zijn wat ouder, maar de faciliteiten zijn gewoon top. Het personeel was vriendelijk en alles was altijd schoon en netjes. Het zwembad was heerlijk warm, en ook de peuterbaden waren geweldig. We hebben veel plezier gehad in de Harrewar speelhal, en zelfs het trampolinepark hadden we voor onszelf. Ja, het is een dure plek, maar we vonden het echt de moeite waard! De restaurants waren ook top, vooral de Italiaan. Het buffet was wel duur en dat zouden we niet weer doen. Dan liever twee keer naar de Italiaan. Het interactieve speelgoed in de kinderboerderij was niet meer aanwezig.

Lieke 28 dec 2022
Reageer
S

Prima parkje, maar niet echt nieuw meer

We hebben weer volop genoten tijdens ons verblijf hier. Het park zelf is prachtig en de faciliteiten zijn goed verzorgd. Er is genoeg te doen voor alle leeftijden en het personeel is zeer vriendelijk. Echter, de huisjes zijn echt toe aan een opknapbeurt. In vergelijking met de prachtige staat van het park zijn de huisjes verouderd en niet schoon. Onder onze bedden vonden we stof, en zelfs aangebroken verpakkingen en snoeppapiertjes. De kussens en matrassen (inclusief bloedvlek) zijn ook aan vervanging toe. Voor zo'n luxe park is de staat van de huisjes teleurstellend. Desalniettemin hebben we wel genoten, maar we hopen dat er snel iets wordt gedaan aan de huisjes.

Sophie 30 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Nooitgedacht.

Over Hof van Saksen

Vakantiepark Hof van Saksen is gelegen te Borgerderstraat 12 in Nooitgedacht. Dit exclusieve vakantiepark staat bekend om zijn luxe en hoogwaardige voorzieningen, waardoor het de perfecte bestemming is voor een ontspannen en verfijnde vakantie. Op Hof van Saksen vind je een ruime keuze aan boerderijen en bungalows, allen ontworpen voor een zee van rust en comfort. Het vakantiepark beschikt over een overweldigend groot aantal faciliteiten, waaronder meerdere restaurants, een spa en wellnesscentrum, een subtropisch zwembad en diverse sportfaciliteiten. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen, zoals workshops, sporttoernooien en live entertainment. De omgeving van Hof van Saksen biedt volop mogelijkheden voor ontdekking en ontspanning. Maak prachtige fiets- en wandeltochten door de Drentse natuur, bezoek nabijgelegen attracties zoals de hunebedden of maak een uitstapje naar de gezellige steden Assen en Groningen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nooitgedacht, Groningen
  • https://www.hofvansaksen.nl
  • receptie@hofvansaksen.nl