Hoeve de Betuwe

Hoeve de Betuwe

5.0 reviewscore • 2 reviews
C

Geweldig!

Heerlijk genoten van alle gastvrijheid en het was echt geweldig! De beestjes en de speelschuur. Elke dag verse melk en broodjes. Met de beestjes knuffelen en de potlammetjes de fles geven waren allemaal geweldige ervaringen. Het is echt een aanrader voor zowel jong als oud. Kinderen konden overal spelen zonder dat het onveilig voelde. Het was goed afgezet met hekjes.

Con. 19 jun 2023
Reageer
P

Super behulpzaam en gastvrij

Dit was onze eerste vakantie met de caravan. We hebben voor Hoeve de Betuwe gekozen, omdat het kleinschalig is, waardoor zo'n eerste keer net wat minder spannend is. Dit bleek een hele goede keuze te zijn geweest. De ontvangst door de eigenaren was heel fijn. De regen had ons plekje drassig gemaakt, maar de eigenaar heeft met een trekker de caravan keurig op zijn plaats gezet en waterpas gemaakt! Nadat wij de voortent hadden opgezet kwam hij vlonders brengen die precies pasten. Zo'n gastvrijheid hebben we nog nooit meegemaakt. We kregen ook meteen informatie over de omgeving onder het genot van een kopje koffie. We hebben veel gezien en gedaan en we komen zeker terug!

Peter 11 mrt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Dreumel.

Over Hoeve de Betuwe

Boerenbed Hoeve De Betuwe is gelegen te Papesteeg 3 in Dreumel. Deze sfeervolle accommodatie biedt 8 comfortabele tenthuisjes, omringd door de natuurlijke schoonheid van de Betuwe. Gasten kunnen genieten van rustige en ontspannen dagen op het platteland, terwijl ze profiteren van de boerderij-georiënteerde faciliteiten van de hoeve, zoals een knuffelschuur, alpaca’s en het voeren van kalfjes. In de nabije omgeving kunnen gasten genieten van prachtige fiets- en wandelroutes, fruitboomgaarden, historische stadjes en de rivier de Waal. Hoeve De Betuwe biedt de perfecte plek voor gezinnen, stellen en natuurliefhebbers die willen genieten van een authentieke boerderijervaring en de betoverende landschappen van de Betuwe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dreumel, Gelderland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/gelderland/hoeve-de-betuwe/
  • info@roompot.nl