Hoeve de Betuwe

Hoeve de Betuwe

4.4 reviewscore • 10 reviews
P

Super behulpzaam en gastvrij

Wij zijn hier voor het eerst met de caravan heen gegaan. Voornaamste keuze was, omdat het rustig zou zijn en kleinschalig, waardoor zo’n eerste keer net wat minder spannend hoeft te zijn. En dat was een goede keuze voor ons: Het ontvangs door de eigenaren was geweldig, de regen had ons plekje drassig gemaakt en dat was niet ideaal, dus heeft de eigenaar met een trekker de caravan op zijn plaats gezet en meteen waterpas gemaakt! Toen we de voortent hadden opgezet kwam hij nog eens flonders brengen die precies pasten. Immense gastvrijheid en service. Ook kregen we meteen veel informatie over de omgeving onder het genot van een kopje koffie. We hebben veel gezien en gedaan, en echt genoten. We komen zeker terug!

Peter 11 mrt 2023
Reageer
F

Max op het grote scherm

Een prettige vakantie met een geweldige zet van Rob en Sofie om Max op het grote scherm te laten zien! Heerlijk rustige locatie en schoon saintair, dus de basis voor een goede vakantie is goed gelegd. Daarnaast hebben wij veel van de Betuwe gezien met de fiets, heerlijke geniet van de natuur!

Familie Geerts 17 jun 2023
Reageer
H

Top pizza-avond

Wij kregen een geweldige binnenkomst met een heerlijke bak pleur. Daarnaast was er een wekelijks borreluurtje toen wij er waren en hebben we kunnen genieten de pizza avond. De camping zelf was ruim en goed verzorgd met voor ons voldoende voorzieningen. De omgeving is mooi om te fietsen, dus kortom een aanrader!

H. Anders 5 jun 2023
Reageer
N

Groen en modern

Helemaal groen. Niet alleen de mooie natuur om on sheen, maar ook de duurzaamheid waar de Betuwehoeve heel erg veel om geeft. We kregen een warm onthaal en een moderne schone camping. In de omgeving was het vooral veel om het fietsen te doen, maar het was soms wel erg druk met auto’s, maar de provinciale weg was ook afgesloten.. De “groene” winkel en het winkelcentrum in Lienden maakten het ons helemaal gemakkelijk. Wij zouden er zo weer heen gaan.

Nienke S. 19 mei 2023
Reageer
W

Alles tot in de puntjes

Tot in de puntjes was alles voor ons verzorgd. Het sanitair is erg fijn, de plekken op de camping zijn super en gemoedelijk en je kunt in het overdekte gedeelte iets drinken en informatie vragen over de omgeving. Daarover: De eigenaren zijn super behulpzaam en lief, staan altijd klaar om je te helpen met van alles. Eindresultaat is dat het een hele prettige camping is om te kamperen.

Wilhelmina 5 mei 2023
Reageer
R

Geen enkele klagende kampeerder

De plekken waren groot opgezet, het sanitair was prima voldoende en schoon en de douches waren heerlijk warm (en gratis!). De campingeigenaren waren erg gemoedelijk, wat ook zorgde voor een hele fijne sfeer onder degene die daar ook aan het kamperen waren. We hebben geen enkele klagende kampeerder gehoord en heel fijn met de buren gesproken. Neem een lokaal Betuws biertje en je merkt al gauw dat iedereen het hier fijn heeft.

Rintje 21 apr 2023
Reageer
E

Weinig activiteiten in de buurt

Wij vonden het een gezellige camping en hebben het naar ons zin gehad. Het was er zeer klantvriendelijk en daar hebben we ook niks over te klagen. De omgeving is fantastisch om de fiets voor te pakken. We misten alleen wel wat extra activiteiten in de buurt. Voor ons is het misschien niet zo geschikt om te kamperen op de hoeve, maar voor anderen kan het ideaal zijn. Het sanitair was overigens ook erg schoon, wat op campings nog wel eens anders is..

Eduard M. K. 15 apr 2023
Reageer
G

Wij komen terug

We hebben een geweldige tijd gehad op deze prachtige plek. We zijn er al eerder geweest en zijn altijd zo welkom bij deze hartelijke familie. Het is echt een feestje om met de alpaca's te wandelen, de konijnen te knuffelen en de kinderen te zien worden betrokken bij het werk op de boerderij. Deze boer en boerin zijn zo geweldig met kinderen en de boerderijaccommodatie is absoluut een aanrader. We hopen volgend jaar weer terug te komen.

Gigi 14 mrt 2022
Reageer
M

Heel vermakelijk

Tijdens ons verblijf op deze boerderij, hebben mijn kinderen en ik ons erg vermaakt. De boerderij bood voldoende activiteiten, zoals het verzorgen van verschillende dieren en een wandeling met de alpaca's, die een hoogtepunt vormde. 's Avonds genoten we van de hottub met uitzicht op het prachtige landschap. De kinderen kregen op deze manier kennis met het heerlijke, onbezorgde biologische leven op de boerderij. Er was een winkeltje op het terrein met voldoende eten en drinken, en voor uitgebreidere boodschappen was er een supermarkt in de buurt. Toen de boer een vrije avond had, maakte hij voor ons heerlijke zelf belegde pizza's in de pizzaoven.

Maaike Opper 21 jun 2021
Reageer
K

Erg leuk

Als je even wilt ontspannen en afstand wilt nemen van de dagelijkse hectiek, dan is dit een ideale plek. Het ontbreken van elektriciteit betekent dat je de kachel als eerste moet aanzetten 's ochtends om koffie/thee en eitjes te kunnen maken. Ik heb me ontzettend vermaakt tijdens mijn verblijf. De kinderen konden zich prima vermaken met de dieren op het boerderij. En wanneer het 6 uur is, mag iedereen helpen om de koeien naar binnen te brengen. Het maken van boerensoep op een houtvuur is een aanrader.

Kraaikamp 3 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Dreumel.

Over Hoeve de Betuwe

Boerenbed Hoeve De Betuwe is gelegen te Papesteeg 3 in Dreumel. Deze sfeervolle accommodatie biedt 8 comfortabele tenthuisjes, omringd door de natuurlijke schoonheid van de Betuwe. Gasten kunnen genieten van rustige en ontspannen dagen op het platteland, terwijl ze profiteren van de boerderij-georiënteerde faciliteiten van de hoeve, zoals een knuffelschuur, alpaca’s en het voeren van kalfjes. In de nabije omgeving kunnen gasten genieten van prachtige fiets- en wandelroutes, fruitboomgaarden, historische stadjes en de rivier de Waal. Hoeve De Betuwe biedt de perfecte plek voor gezinnen, stellen en natuurliefhebbers die willen genieten van een authentieke boerderijervaring en de betoverende landschappen van de Betuwe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dreumel, Gelderland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/gelderland/hoeve-de-betuwe/
  • info@roompot.nl