Hoeve de Betuwe

Hoeve de Betuwe

5.0 reviewscore • 3 reviews
G

Wij komen terug

We hebben een geweldige tijd gehad op deze prachtige plek. We zijn er al eerder geweest en zijn altijd zo welkom bij deze hartelijke familie. Het is echt een feestje om met de alpaca's te wandelen, de konijnen te knuffelen en de kinderen te zien worden betrokken bij het werk op de boerderij. Deze boer en boerin zijn zo geweldig met kinderen en de boerderijaccommodatie is absoluut een aanrader. We hopen volgend jaar weer terug te komen.

Gigi 14 mrt 2022
Reageer
M

Heel vermakelijk

Tijdens ons verblijf op deze boerderij, hebben mijn kinderen en ik ons erg vermaakt. De boerderij bood voldoende activiteiten, zoals het verzorgen van verschillende dieren en een wandeling met de alpaca's, die een hoogtepunt vormde. 's Avonds genoten we van de hottub met uitzicht op het prachtige landschap. De kinderen kregen op deze manier kennis met het heerlijke, onbezorgde biologische leven op de boerderij. Er was een winkeltje op het terrein met voldoende eten en drinken, en voor uitgebreidere boodschappen was er een supermarkt in de buurt. Toen de boer een vrije avond had, maakte hij voor ons heerlijke zelf belegde pizza's in de pizzaoven.

Maaike Opper 21 jun 2021
Reageer
K

Erg leuk

Als je even wilt ontspannen en afstand wilt nemen van de dagelijkse hectiek, dan is dit een ideale plek. Het ontbreken van elektriciteit betekent dat je de kachel als eerste moet aanzetten 's ochtends om koffie/thee en eitjes te kunnen maken. Ik heb me ontzettend vermaakt tijdens mijn verblijf. De kinderen konden zich prima vermaken met de dieren op het boerderij. En wanneer het 6 uur is, mag iedereen helpen om de koeien naar binnen te brengen. Het maken van boerensoep op een houtvuur is een aanrader.

Kraaikamp 3 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Dreumel.

Over Hoeve de Betuwe