Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk

4.0 reviewscore • 10 reviews
B

Geweldig

Als gezin met volwassenen en een kleuter hebben we een fantastische tijd gehad op dit prachtige en rustige park. De locatie bood talloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning voor iedereen. Hoewel we enkele kleine wensen hadden, zoals een fietsenberging en extra verlichting, heeft dit onze algehele ervaring niet negatief beïnvloed. Ons verblijf in de 6-persoons lodge was geweldig, en we zijn zeker van plan om in de toekomst terug te komen.

Bas 6 mrt 2023
Reageer
T

Luxe met de natuur om de hoek

Mijn solo-uitje naar Roompot Vakantiepark Schaijk was precies wat ik nodig had om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ik heb genoten van de luxe en comfort van het centraal gelegen park. Het huisje was uitgerust met moderne voorzieningen zoals uitstekende WiFi en een groot tv-scherm. Met prachtige natuurgebieden in de buurt en toch gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, kon ik optimaal ontspannen.

Tanja 6 mrt 2023
Reageer
L

Alles wat je nodig hebt om te genieten

Ons gezin met jonge kinderen heeft een geweldige tijd gehad op vakantiepark Schaijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van comfortabele accommodaties tot uitstekende service. Onze kinderen genoten van de vele speelmogelijkheden binnen en buiten, terwijl we als ouders konden genieten van lekker eten in het restaurant. We willen het personeel bedanken voor hun gastvrijheid en vriendelijkheid.

Lara 4 mrt 2023
Reageer
A

Heerlijk rustig verblijf

Ons verblijf op vakantiepark Schaijk was zeer aangenaam. De huisjes waren schoon en mooi bij aankomst. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant bood heerlijke gerechten en een fijne sfeer. Het park was klein en rustig, wat we als prettig ervoeren. Voor de wat oudere kinderen was er minder te doen, maar dat weerhield ons er niet van om de omgeving te verkennen.

Anneke 3 mrt 2023
Reageer
S

Duur park zonder voorzieningen

Het park was duur in verhouding tot de beperkte voorzieningen die werden geboden. Hoewel we op de locatie in Noord-Brabant wilden verblijven, was het gebrek aan zwembad en beperkte toegang tot de binnenspeeltuin en bowlingbaan teleurstellend. Het huisje was netjes maar gehorig, en miste overgordijnen voor de ramen, wat resulteerde in een gebrek aan privacy. Ondanks de hygiëne en de nieuwe staat van de huisjes, voelden we dat de prijs niet in verhouding stond tot de ervaring.

Sander 5 feb 2023
Reageer
K

Werkelijk genoten!

Ons verblijf in het huisje met omheining was perfect voor onze kleine van anderhalf jaar. Zo kon hij zonder weg te lopen, lekker buiten spelen. Het huisje was schoon, netjes en alles was aanwezig. Het was een fijn verblijf. De ruimte rondom het huisje was ruim voldoende en het buitenzitgedeelte was ook fijn. Het was leuk dat we een huisje hadden met een picknicktafel, hoewel het nog fijner was geweest als er ook stoelen bij hadden gezeten. Het enige minpunt was dat er geen horren voor de ramen aanwezig waren.

Het restaurant was geweldig en de kwaliteit was echt top! We hebben heerlijk gegeten en de gerechten waren erg smakelijk. Het was een leuke kaart voor een vakantiepark! De bediening was snel, vriendelijk en servicegericht. Echt top!

We hebben het heerlijk gehad en hadden graag langer willen blijven!

Kirsten & Ricardo 16 sep 2022
Reageer
P

Weinig te doen

Bij aankomst was het huisje prachtig en brandschoon. We hebben enkele ontbrekende items gemeld bij de receptie, die genoteerd werden. Helaas werden alleen de lampen vervangen, de overige items waren bij vertrek nog steeds niet aanwezig. We hadden gehoopt op een binnenspeeltuin, maar helaas was het enkel een houten boomhut. Helaas was er ook geen wasserette op het park. Het personeel was echter erg vriendelijk.

P I 29 aug 2022
Reageer
H

Heerlijk huisje met omheinde tuin en perfect weer!

Ons gezin met een peuter heeft een geweldige tijd gehad in het huisje met omheinde tuin. Alles was netjes en schoon, en we waren voorzien van alle gemakken. Het buitenzitgedeelte was ruim en comfortabel. Het restaurant bood uitstekend eten en geweldige service. Het enige minpuntje was het ontbreken van horren voor de ramen. Over het algemeen waren we erg tevreden met ons verblijf en wilden we graag langer blijven.

Hanneke 22 aug 2022
Reageer
R

Mooi groen park

Het huisje was mooi en schoon bij aankomst, maar er ontbraken items die niet volledig werden vervangen. De binnenspeeltuin was beperkt en de beschikbaarheid van de bowlingbaan was beperkt. Het park miste een wasserette, maar het personeel was vriendelijk. Het spraypark was klein en niet geschikt voor drukke dagen. Het park is vooral geschikt voor gezinnen met jongere kinderen tot ongeveer 8 jaar.

Rik 19 aug 2022
Reageer
S

Fijne vakantie

Het verblijf was uitstekend georganiseerd en we hadden een prachtige tijd. Ik zou het iedereen aanbevelen. De aankomst bij het huisje was helaas wat laat, maar het huisje zelf was schoon. Het enige punt van aandacht was de vloer die niet was gedweild en vrij vies was en er waren ook behoorlijk wat spinnetjes aanwezig. Het zou handig zijn als deze de volgende keer weggehaald kunnen worden met de stofzuiger.

Scholk M 7 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Schaijk.

Over Vakantiepark Schaijk

Roompot Vakantiepark Schaijk is gelegen te Hermanusweg 4 in Schaijk. Het park biedt een ruime keuze aan comfortabele vakantiehuizen en chalets, omringd door groene natuur. Gasten kunnen genieten van een ontspannen verblijf in een van de moderne accommodaties, compleet met alle benodigde voorzieningen. Het vakantiepark beschikt over een klein aantal faciliteiten, waaronder een waterspeeltuin, vismogelijkheden, een bowlingbaan en een restaurant. Ook is er een speciaal kids gedeelte met indoorspeeltuin en buitenspeeltuin voor de jonge gasten. Bovendien is het park gelegen in een prachtige omgeving met volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en de natuur te verkennen. Grave en Ravenstein liggen op een makkelijk overbrugbare afstand, voor de cultuurliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schaijk, Noord-Brabant
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/noord-brabant/vakantiepark-schaijk/
  • info@roompot.nl