Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk

4.2 reviewscore • 5 reviews
T

Luxe met de natuur om de hoek

Mijn solo-uitje naar Roompot Vakantiepark Schaijk was precies wat ik nodig had om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ik heb genoten van de luxe en comfort van het centraal gelegen park. Het huisje was uitgerust met moderne voorzieningen zoals uitstekende WiFi en een groot tv-scherm. Met prachtige natuurgebieden in de buurt en toch gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, kon ik optimaal ontspannen.

Tanja 6 mrt 2023
Reageer
B

Geweldig

Als gezin met volwassenen en een kleuter hebben we een fantastische tijd gehad op dit prachtige en rustige park. De locatie bood talloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning voor iedereen. Hoewel we enkele kleine wensen hadden, zoals een fietsenberging en extra verlichting, heeft dit onze algehele ervaring niet negatief beïnvloed. Ons verblijf in de 6-persoons lodge was geweldig, en we zijn zeker van plan om in de toekomst terug te komen.

Bas 6 mrt 2023
Reageer
L

Alles wat je nodig hebt om te genieten

Ons gezin met jonge kinderen heeft een geweldige tijd gehad op vakantiepark Schaijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van comfortabele accommodaties tot uitstekende service. Onze kinderen genoten van de vele speelmogelijkheden binnen en buiten, terwijl we als ouders konden genieten van lekker eten in het restaurant. We willen het personeel bedanken voor hun gastvrijheid en vriendelijkheid.

Lara 4 mrt 2023
Reageer
A

Heerlijk rustig verblijf

Ons verblijf op vakantiepark Schaijk was zeer aangenaam. De huisjes waren schoon en mooi bij aankomst. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant bood heerlijke gerechten en een fijne sfeer. Het park was klein en rustig, wat we als prettig ervoeren. Voor de wat oudere kinderen was er minder te doen, maar dat weerhield ons er niet van om de omgeving te verkennen.

Anneke 3 mrt 2023
Reageer
S

Duur park zonder voorzieningen

Het park was duur in verhouding tot de beperkte voorzieningen die werden geboden. Hoewel we op de locatie in Noord-Brabant wilden verblijven, was het gebrek aan zwembad en beperkte toegang tot de binnenspeeltuin en bowlingbaan teleurstellend. Het huisje was netjes maar gehorig, en miste overgordijnen voor de ramen, wat resulteerde in een gebrek aan privacy. Ondanks de hygiëne en de nieuwe staat van de huisjes, voelden we dat de prijs niet in verhouding stond tot de ervaring.

Sander 5 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Schaijk.

Over Vakantiepark Schaijk

Er zijn 5 reviews geschreven over Vakantiepark Schaijk op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schaijk, Noord-Brabant
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/noord-brabant/vakantiepark-schaijk/
  • info@roompot.nl