Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk

3.7 reviewscore • 3 reviews
K

Werkelijk genoten!

Ons verblijf in het huisje met omheining was perfect voor onze kleine van anderhalf jaar. Zo kon hij zonder weg te lopen, lekker buiten spelen. Het huisje was schoon, netjes en alles was aanwezig. Het was een fijn verblijf. De ruimte rondom het huisje was ruim voldoende en het buitenzitgedeelte was ook fijn. Het was leuk dat we een huisje hadden met een picknicktafel, hoewel het nog fijner was geweest als er ook stoelen bij hadden gezeten. Het enige minpunt was dat er geen horren voor de ramen aanwezig waren.

Het restaurant was geweldig en de kwaliteit was echt top! We hebben heerlijk gegeten en de gerechten waren erg smakelijk. Het was een leuke kaart voor een vakantiepark! De bediening was snel, vriendelijk en servicegericht. Echt top!

We hebben het heerlijk gehad en hadden graag langer willen blijven!

Kirsten & Ricardo 16 sep 2022
Reageer
P

Weinig te doen

Bij aankomst was het huisje prachtig en brandschoon. We hebben enkele ontbrekende items gemeld bij de receptie, die genoteerd werden. Helaas werden alleen de lampen vervangen, de overige items waren bij vertrek nog steeds niet aanwezig. We hadden gehoopt op een binnenspeeltuin, maar helaas was het enkel een houten boomhut. Helaas was er ook geen wasserette op het park. Het personeel was echter erg vriendelijk.

P I 29 aug 2022
Reageer
S

Fijne vakantie

Het verblijf was uitstekend georganiseerd en we hadden een prachtige tijd. Ik zou het iedereen aanbevelen. De aankomst bij het huisje was helaas wat laat, maar het huisje zelf was schoon. Het enige punt van aandacht was de vloer die niet was gedweild en vrij vies was en er waren ook behoorlijk wat spinnetjes aanwezig. Het zou handig zijn als deze de volgende keer weggehaald kunnen worden met de stofzuiger.

Scholk M 7 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2023 in de omgeving van Schaijk.

Over Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark te Schaijk, Noord-Brabant.