Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg

4.0 reviewscore • 8 reviews
L

Geweldig verblijf

Onze ervaring op het Amerongse Berg park was fantastisch! De bungalows zijn goed gebouwd, ruim en volledig ingericht. We genoten van veel privacy en het park zelf is modern en rustig, omringd door mooie bomen en struiken. De landelijke en bosrijke omgeving gaf ons een prachtig gevoel. Onze bungalow, nummer 44, had een schitterend uitzicht naar het zuiden, met uitgestrekte velden en bomen. We kozen deze locatie bewust na het bestuderen van de parkplattegrond en konden dit gemakkelijk telefonisch regelen zonder hoge reserveringskosten. Vanuit het park hebben we heerlijke wandelingen gemaakt in de omringende natuur en hebben we ook de Utrechtse Heuvelrug en andere nabijgelegen plekken verkend. Het verwarmde binnenzwembad was prima en er was een kleine winkel bij de receptie. Voor gezinnen met jonge kinderen is er ook een apart gedeelte op het park.

Lisa 27 jun 2023
Reageer
E

Leuk huisje, maar niet echt schoon!

We hebben hier leuke dagen gehad, maar het Landal-huisje viel tegen. De keukenkastjes waren plakkerig en niet schoon, en er lag stof onder het bed en op de radiatoren. De badkamervloer was niet fris en er waren zelfs bloedvlekken op de vitrage in de slaapkamer. De TV-zenders en de DVD-speler werkten niet. Op het park was geen restaurant, alleen een dure catering en een prijzige winkel. Midgetgolfen kostte €5,50 per persoon en er waren maar een paar banen beschikbaar. Het kleine zwembad was leuk voor kleine kinderen. De inchecktijd was pas om 16.00 uur, later dan bij veel andere parken of huisjes. We betaalden een flinke prijs van €677 voor 2 dagen (en drie nachten), wat de prijs-kwaliteitverhouding slecht maakte.

Erik 19 apr 2023
Reageer
S

Fantastisch park

Landal Amerongse berg is werkelijk een geweldig park. Het wordt uitstekend onderhouden en de moderne bungalows zijn prachtig. De inrichting en wanddecoraties zijn erg mooi en de keuken is volledig up-to-date. De bungalows zijn stijlvol en doordacht ingericht. Vooral de grote glazen pui gaf ons een gevoel van vrijheid en bood een prachtig uitzicht. De omgeving van het park is geweldig, met mooie bossen en wandelpaden. Voor kinderen zijn er tal van faciliteiten, en het park is over het algemeen kindvriendelijk. Soms worden de spullen in de bungalows echter niet netjes behandeld door gasten, maar het parkpersoneel lost klachten snel en vriendelijk op. Onze enige zorg was dat de verkeersweg langs het park bij de ingang gevaarlijk was. Verkeersdrempels, snelheidsbeperkingen en wegversmallingen zouden hier worden gewaardeerd. Desondanks is dit park onze favoriet.

Sophie 23 mrt 2023
Reageer
S

We hebben genoten!

Wat hebben we genoten van ons verblijf op dit mooie, rustige en kleinschalige park. Ons zespersoons huisje was voorzien van een sauna, wasmachine en droger, en was schoon en gezellig ingericht. Er was meer dan voldoende ruimte voor 5 personen. De keuken was goed uitgerust en had alles wat we nodig hadden. We hebben geen gebruik gemaakt van de parkfaciliteiten en hebben in plaats daarvan veel gewandeld in de omgeving. Direct vanaf het park konden we het bos in en hebben we zelfs reeën kunnen spotten tijdens een avondwandeling. We hebben een heerlijke en ontspannen week gehad met onze volwassen kinderen. Gezien de vele waterpartijen hebben we de kindvriendelijkheid iets lager beoordeeld, maar dat komt omdat we geen kleine kinderen meer hebben.

Sandra 23 feb 2023
Reageer
D

Weekje weg in de winter

Dit park is aangenaam, kleinschalig en rustig. De ruime opzet van de bungalows biedt veel privacy. Het park is ook ideaal voor uitstapjes naar de Veluwe, bijvoorbeeld. Winkels zijn te vinden in de Ellekoot, slechts 5 minuten rijden. Vanaf het park kun je direct het bos inwandelen. Het personeel is vriendelijk en het park is goed onderhouden. Het kleine overdekte zwembad en de dagelijkse broodjesservice (voor slechts €2,50) waren leuke extra's. Helaas is de uitgang van het park aan de Dwarsweg gevaarlijk door sluipverkeer en een smalle weg. Verkeersdrempels en een apart voetpad zouden hierbij kunnen helpen. We zullen zeker voor de 6e keer terugkomen.

Daan 4 feb 2023
Reageer
M

Goed verblijf, beperkte faciliteiten

Het park is netjes en goed verzorgd, en het personeel is erg vriendelijk. Onze accommodatie (kinderhuisje) was ruim en gelegen tegenover een speeltuin. Helaas lag de locatie ook bij de toegangsweg van het park, wat betekende dat er veel auto's en treinen voorbij kwamen. Het zwembad en de binnenspeeltuin waren klein, maar het park bood veel activiteiten voor kinderen. De omgeving was mooi, met bossen en wandelpaden in de buurt. We hebben een goed verblijf gehad, maar we zullen niet meer terugkomen omdat het niet helemaal ons park is.

Marije 9 nov 2022
T

Ons verblijf in het wellness huisje met sauna was al voor de 4e keer geweldig. Heb zelf nog niet de moeite genomen om een review te plaatsen dus zal in ieder geval op jouw reactie reageren want jij stelt precies hoe wij er ook in staan. De sauna was heerlijk, de badkamer was ruim en compleet, en de slaapkamers waren comfortabel. De woonkamer met open keuken was prachtig en gezellig ingericht. Buiten was er een privézitje waar we 's avonds konden afkoelen na de sauna. We kijken alweer uit naar ons volgende bezoek, nummer 5 :-)!

Tim 11 dec 2022
M

Perfect voor jonge kinderen

Dit park was perfect voor ons gezin met jonge kinderen (1 en 3 jaar). Het kleinschalige en rustige park bood veel faciliteiten voor kinderen, waaronder een klein zwembad en een binnenspeeltuin. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ons huisje was voorzien van een sauna en was gezellig en compleet ingericht. De omgeving was mooi, met bossen en wandelpaden direct vanaf het park. We hebben zelfs reeën kunnen spotten tijdens een avondwandeling. Een klein minpuntje was dat de vloer niet goed schoon was, maar over het algemeen hebben we een geweldige tijd gehad.

Marjolein 30 aug 2022
Reageer
J

Voor ons geen herhaling hier

Onze huisjes waren mooi ingericht, maar helaas waren er weinig beschutte of schaduwrijke plekken eromheen. Het was erg warm binnen in de woonkamer, met temperaturen van 29 tot 31 graden, vanwege de grote ramen die veel warmte binnenlieten. Buiten konden we niet zitten vanwege de felle zon, zonder schaduwrijke plekken in de buurt. We vonden het huisje geschikt voor de winter, maar niet voor de zomer. De omgeving was mooi, met bossen en wandelpaden op loopafstand. Helaas was er geen restaurant of snackbar op het park, ondanks de hitte hebben we ons wel kunnen vermaken, maar we komen hier niet meer terug.

Jan 27 aug 2022
P

We waren sceptisch, door wat negatieve reviews en ook deze van jou Jan, waren ook wel genoeg positieve dus we hebben de gok gewaagd. Landal Amerongse Berg is een klein, mooi en rustig park. Het is omgeven door prachtige natuur, en je loopt zo het bos in. Onze bungalow was ruim en mooi gelegen aan het water. Het was van alle gemakken voorzien en we hadden een prachtig uitzicht. Een handgreep bij de douche zou handig zijn voor senioren, die meestal het bad niet gebruiken.

We verbleven slechts 3 nachten, maar we komen zeker terug voor een langer verblijf.

Patricia 21 okt 2022
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Overberg.

Over Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg is gelegen te Dwarsweg 73a in Overberg. Het vakantiepark beschikt over moderne en comfortabele vakantiewoningen. Op Landal Amerongse Berg kun je volop genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Maak wandel- of fietstochten door de uitgestrekte bossen, ontdek de nabijgelegen heidevelden of verken de schilderachtige dorpjes in de omgeving. Daarnaast biedt het vakantiepark zelf ook diverse faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een indoorspeelplaats, adventure golf, escapekoffer, vismogelijkheden en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. In de omgeving van Landal Amerongse Berg is er ook genoeg te beleven. Breng een bezoek aan het nabijgelegen Kasteel Amerongen, maak een boottocht over de prachtige rivier de Lek, of verken de charmante steden Utrecht en Amersfoort. Ook voor fietsliefhebbers zijn er tal van fietsroutes in de omgeving, waaronder de bekende Utrechtse Heuvelrugroute.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Overberg, Utrecht
  • https://www.landal.nl/parken/amerongse-berg
  • amerongseberg@landal.nl