Vakantiepark Bonte Vlucht

Vakantiepark Bonte Vlucht

4.2 reviewscore • 10 reviews
L

Prachtige camping die goed onderhouden is

Dit was echt een prachtige camping! Het onderhoud en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel was helemaal perfect. Zelfs de toiletgebouwen werden driemaal daags schoongemaakt. Er was een klein zwembad, maar dat was groot genoeg voor het aantal mensen. De Bonte Koe, het restaurant daar, had een goed menu en smaakte heerlijk. Ook daar was het personeel vrolijk en het kostte allemaal niet zo veel. Ik kan dit park echt aanraden.

Laura 20 jul 2022
Reageer
S

Heerlijke tijd gehad

Echt een genot om hier te verblijven. Zowel de ligging, als het personeel was geweldig en nodigt ons uit om nog een keer hier te verblijven. We konden prachtig wandelen in de bossen en heerlijk eten in het restaurant “De Bonte Koe”. Super bedankt voor de tijd die we hier gehad hebben!

Sophie 27 mei 2022
Reageer
F

Ontspannen geblazen

Door de verschillende soorten accommodaties en de gezelligheid van een familiecamping heb je hier een grote verscheidenheid aan gasten. Zowel stacaravans, bungalows en zelfs kampeerplekken en safaritenten kun je hier vinden. Ik moet zeggen dat de toiletgebouwen erg schoon waren en de wasserette en het restaurant waren een welkome toevoeging. Om te sporten in het sportgebouw met heel veel apparaten was ideaal. Ook het verwarmde zwembad is een genot om te gebruiken. Echt een ontspanningsplek.

Fleur 13 sep 2021
Reageer
R

Een echte aanrader

Ons verblijven op dit park is heerlijk geweest. De camping ligt op een geweldige locatie, midden in de natuur. We konden niet klagen over het personeel of de verzorging van de faciliteiten. Het was uitstekend ook voor de kinderen. Het restaurant had heerlijk eten en ook daar was het personeel altijd bereid te helpen. Wij boeken nog een paar nachtjes binnenkort. Iedereen heel erg bedankt voor de service!

Robin 25 aug 2021
Reageer
M

Niet ideaal voor gezinnen met kinderen

We hadden gekozen voor deze camping vanwege de kindvriendelijke reputatie. We kregen een plek toegewezen op veld C, maar er was geen speeltoestel in de buurt te vinden. Tot overmaat van ramp vond de kinderdisco plaats op een open veld terwijl het regende. Telkens weer begonnen de activiteiten tien minuten te laat en er leek totaal geen enthousiasme te zijn. Hoewel we geen buitensporige eisen stellen, was deze trieste situatie tijdens een regenachtige week echt teleurstellend. We zouden graag wat meer faciliteiten zien en een animatieteam dat wat meer creativiteit toont. Een stoelendans kan altijd leuk zijn, maar waarom niet in een gezellige tent in plaats van in de regen? Hier is een gratis tip voor de organisatie!

Marijn 24 aug 2021
Reageer
E

No go voor zomervakantie

We hadden een midweek doorgebracht in een appartement. Op het eerste gezicht leek het appartement in orde, maar het bleek niet kindvriendelijk te zijn, zonder zelfs maar een traphekje. Het complex was extreem gehorig en er was geen enkele controle op het lawaai dat 's avonds plaatsvond. De faciliteiten en animatie vielen ook wat tegen, vooral midden in de zomervakantie (gelukkig waren er wel net nieuwe voetbaldoeltjes geplaatst). Het personeel in de snackbar was niet altijd behulpzaam of bereid om mee te denken wanneer we voedsel voor onze baby wilden opwarmen. Al met al was het een redelijke ervaring voor een midweek, maar we zullen hier niet opnieuw naartoe gaan.

Else 28 jul 2021
Reageer
R

Ietwat teleurstellend

De camping bevindt zich te midden van een prachtig bos, wat werkelijk schitterend is. We verbleven er met kinderen van 7 en 8 jaar oud, maar helaas was er weinig te doen voor hen. De speeltuin was erg ver weg en bood niet veel speelmogelijkheden, slechts een simpel springkussen en klimrek. Het animatieteam begon pas om 10 uur 's ochtends, maar de activiteiten waren teleurstellend en we hadden geen idee waar ze precies plaatsvonden. Een ander minpunt was dat het sanitairgebouw veel te ver weg was van veld C, waardoor de kinderen bijna in hun broek plasten voordat ze er eindelijk waren. Desalniettemin moet worden gezegd dat het sanitairgebouw wel super schoon was en het verrassend rustig, ondanks het grote aantal kampeerplekken. Als tip voor anderen: neem een karretje mee voor het chemisch toilet, want het is behoorlijk zwaar en ver om het naar het loospunt te tillen, net als het afval. De camping leek meer op een bungalowpark waar later een camping bij werd aangevoegd. Onze plek was krap en het zwembad was helaas buiten gebruik vanwege een defecte pomp. Het was begrijpelijk dat dit niet voorkomen kon worden, maar het zou prettig zijn geweest als ze dit bij onze aankomst hadden gemeld.

Richard 18 mei 2021
Reageer
C

Paasweekend gevierd bij Bonte Vlucht

Ons kampeeravontuur is bijna ten einde, met nog slechts één nacht te gaan, maar we kijken met veel plezier terug op een gezellig en heerlijk paasweekend. Het sanitairgebouw was voortreffelijk schoon en de omgeving was werkelijk prachtig. Een hoogtepunt was het smullen van het heerlijke eten dat we lieten bezorgen, vooral de spareribs van het restaurant waren absoluut een aanrader. Daarnaast waren onze medekampeerders ontzettend gezellig, waardoor ons paasweekend extra bijzonder werd.

Caroline 4 apr 2021
Reageer
E

Genoten van ons verblijf

Wat hebben we een fantastische week gehad in onze splinternieuwe tent! Zowel het personeel als de andere gasten waren buitengewoon vriendelijk en de sfeer was heerlijk ontspannen. Het park is prachtig gelegen in een bosrijk gebied. Het sanitair was onberispelijk schoon en werd dagelijks meerdere keren gepoetst door een vriendelijke meneer genaamd Henny. Elke ochtend bracht hij ook met een glimlach onze bestelde broodjes bij ons langs. Daarnaast was er een boeiend animatieprogramma voor zowel jong als oud. Kortom: Geweldig! Ga vooral op deze manier door, Bonte Vlucht!

Eline 28 aug 2020
Reageer
F

Verrrrrrrrrukkelijk

Dit jaar hebben we vanwege Corona besloten om onze vakantie in Nederland door te brengen. Tot onze verrassing hebben we echter zo'n prachtig weer gehad en zo'n geweldige tijd beleefd dat we meteen hebben besloten om voor volgend jaar weer te boeken. De kinderen hebben echt genoten van hun tijd bij de kinderopvang, terwijl wij heerlijk konden ontspannen op het terras, waar we werden verwelkomd door super gezellige dames. Bij de receptie werden we uitstekend geholpen en we kunnen wel zeggen dat het een mooie en sfeervolle camping is. Een speciaal bedankje voor de heerlijke broodservice die elke ochtend onze broodjes bij ons verblijf bezorgde. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan ons geweldige verblijf en we kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te zien!

Fred 19 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Doorn.

Over Vakantiepark Bonte Vlucht

Vakantiepark Bonte Vlucht is gelegen te Leersumsestraatweg 23 in Doorn. Op het park vind je een ruime keuze aan accommodaties, variërend van comfortabele appartementen tot luxe chalets en kampeerplaatsen. Vakantiepark Bonte Vlucht heeft ook een breed scala aan faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een verwarmd buitenzwembad, een restaurant, terras en snackbar, fietsverhuur en een kidsclub. Ook zijn er verschillende speeltuinen en een sportveld. Daarnaast zijn er fiets- en wandelroutes in de omgeving, waardoor je kunt genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. In de directe omgeving van het park vind je diverse bezienswaardigheden en attracties, zoals Kasteel Amerongen, de Utrechtse Heuvelrug, de gezellige stad Utrecht en nog veel meer. Ook zijn er volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten in de nabijgelegen bossen en natuurgebieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Doorn, Utrecht
  • https://www.bontevlucht.nl
  • bontevlucht@succesholidayparcs.nl