Hip in de regen

Hip in de regen

4.3 reviewscore • 3 reviews
J

Hip in de Regen review

Mijn ervaring met mijn nieuwste aanwinst, een licht zomerregenjasje van Danefae, is niets minder dan fantastisch. Na het toevoegen van deze jas aan mijn collectie, die al twee winterjassen van hetzelfde merk omvat, voel ik me elke keer dat ik het draag opgewekt, zelfs op de meest sombere, regenachtige dagen. De jas valt op door zijn levendige kleur en comfortabele pasvorm, waardoor mijn dagelijkse uitjes veel aangenamer worden. Wat mij bijzonder verraste, was de ongelofelijk snelle levering; ik bestelde het gisteren en vandaag kon ik er al in wandelen, een zeldzaamheid in de online winkelervaring. Dit maakt dat ik niet alleen tevreden ben met het product zelf, maar ook met de efficiëntie van de service.

Jan 11 mei 2023
Reageer
S

Warme bescherming

Ik ben absoluut dol op mijn nieuwe jas, het is alsof je een warm, beschermend deken om je heen hebt dat je beschermt tegen de meest ongure weersomstandigheden. Het lange model is een ware uitkomst voor de dagen dat ik kies voor een rok of jurk, omdat het ervoor zorgt dat ik me, ondanks de koude en wind, toch behaaglijk warm blijf voelen. Deze jas overtreft al mijn verwachtingen en biedt een combinatie van functionaliteit en stijl. Het is een essentiële toevoeging aan mijn garderobe voor de koudere dagen, waarbij het comfort niet ten koste gaat van mijn persoonlijke stijl

Sophie 10 mei 2023
Reageer
L

Leveringsproblemen, maar coole jas

Na het bestellen van een jas ter waarde van bijna €220, keek ik uit naar een snelle levering, zoals beloofd. Echter, de levering liet op zich wachten en na bijna een week zonder jas, begon mijn geduld op te raken. Meerdere pogingen tot contact met het bedrijf via e-mail en WhatsApp bleven initieel onbeantwoord. Pas na het plaatsen van een negatieve recensie kreeg ik eindelijk een reactie. Dit was een teleurstellende ervaring, zeker gezien de prijs van het product. Desondanks moet ik bekennen dat de jas, nu ik hem eindelijk heb, echt cool is. Het heeft een stijlvolle uitstraling en verbetert mijn humeur aanzienlijk tijdens regenachtige wandelingen.

Linda 23 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Hip in de regen

Er zijn 3 reviews geschreven over Hip in de regen op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.hipinderegen.nl
  • info@hipinderegen.nl