H&M

H&M

3.3 reviewscore • 3 reviews
J

Slechte kwaliteit

Als puber wou ik altijd perse kleding hebben die bij de H&M vandaan kwam omdat mijn vriendinnen hun kleding daar ook allemaal kochten.
Nu kom ik er echt nooit meer, want ondanks dat het er allemaal best leuk en aardig uitziet allemaal vind ik de kwaliteit van de kleding hier vandaan echt waardeloos.
Er zit altijd wel een naad los, er mist een knoop of de broek die je er hebt gekocht heeft een draaipijp (naad van de broek loopt scheef.
Nu besteed ik liever wat meer geld aan mijn kleding en dan weet ik dat het (meestal) van goede kwaliteit is, maar nu heb ik het budget er ook voor dus dat is ook wel weer makkelijk praten.

Julia 25 jun 2020
Reageer
K

Kinderkleding

Ik koop vaak de kleding van mijn kinderen bij winkels als de H&M. Ook wel andere winkels hoor maar deze winkel is toch altijd de favoriet bij die drie kleintjes van mij. Dit komt vaak door de vrolijke kleuren en printjes die de kleding van de h&m hebben, dat spreekt kinderen aan.
Ook voor mijzelf kan ik hier altijd goed slagen! De kwaliteit daarentegen vind ik wel wat minder, broeken van de jongens houden het ook vaak niet heel lang vol. Maar daar is de prijs ook wel naar.

Kirsten 21 jun 2020
Reageer
K

Leuke strandkleding

Naast het feit dat de H&M altijd lekker goedkoop is, hebben ze ook steeds meer leuke dingen te koop.
De laatste jaren vind ik hun strandkleding ook echt heel erg leuk, ze hebben ook hele mooie en sexy badpakken.
Ik vond badpakken altijd voor oma’s, maar nu ik zelf moeder ben vind ik het ook wel fijn om mijn buik iets meer te bedekken.
En dan zo’n suf oma badpak aandoen is ook weer niet wat ik wil, maar hier hebben ze dus echt hele mooie.
En voor de kinderen hebben ze ook hele leuke dingen, maar dat was altijd wel zo.

Kelly 19 jun 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over H&M

H&M Group biedt een wereld aan mogelijkheden voor klanten die hun eigen stijl willen uiten en een duurzamere levensstijl willen omarmen. Met een diverse familie van merken en bedrijven is H&M Group in staat om wereldwijd inspirerende mode en design aan te bieden. Ze streven naar waarde creatie voor zowel individuen als de samenleving, door klanten een uitgebreid aanbod te bieden en zich te richten op duurzame en winstgevende groei. Met H&M Group kunnen klanten hun persoonlijkheid en waarden tot uiting brengen, terwijl ze bijdragen aan een betere toekomst voor mens en planeet.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.hm.com
  • info@hm.com