Hema

Hema

3.7 reviewscore • 10 reviews
M

Problemen met cadeaubonnen bij hema

Mijn poging om via de Hema app te betalen met cadeaubonnen liep uit op een frustrerende ervaring. Elke keer kreeg ik de melding dat mijn betaling niet verwerkt kon worden en dat ik contact moest opnemen met mijn bank, wat vreemd is gezien het gebruik van cadeaukaarten. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik een slecht verstaanbare medewerker aan de lijn die leek alsof hij nog in bed lag. Hij adviseerde me om het na een uur opnieuw te proberen, maar helaas zonder succes. Deze teleurstellende ervaring heeft mij als klant verloren doen gaan. Het lijkt erop dat Hema met dergelijke service moeite zal hebben om klanten te behouden.

Martijn 24 okt 2023
Reageer
S

Uitstekende online winkelervaring

Ik had een geweldige ervaring met mijn online bestelling bij Hema. De levering was vlot en de kwaliteit van de producten overtrof mijn verwachtingen. Wat vooral indruk op me maakte, was dat de verzending gratis was vanaf 15 euro, wat een aanzienlijk voordeel is gezien de betaalbare prijzen van de meeste producten. Het assortiment is divers en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Ik ben van plan om in de toekomst vaker bij Hema te bestellen vanwege deze positieve ervaring.

Sanne 3 jun 2022
Reageer
J

Klantenservice bij hema kan beter

Mijn ervaring met de klantenservice van Hema was teleurstellend, vooral vanwege een medewerker die onvriendelijk overkwam. Tijdens het winkelen voor een bedrag van 107 euro ondervond ik problemen met het gebruik van een digitale voucher. De medewerker hielp mij met zichtbare tegenzin en maakte mij zelfs belachelijk toen ik moeite had met het proces. De interactie eindigde met neerbuigende opmerkingen die mij het gevoel gaven onkundig te zijn. Het lijkt me essentieel dat medewerkers van de klantenservice getraind worden in gastvrijheid en klantvriendelijkheid, vooral in een winkel als Hema.

Jasper 2 nov 2021
Reageer
I

Tevreden met hema service en levering

Ik ben uitermate tevreden met de service van Hema. Ze hebben altijd hun beloftes nagekomen en ik heb nog nooit problemen ondervonden met mijn bestellingen. Zelfs tijdens de uitdagende periode van de coronacrisis bleef Hema punctueel en betrouwbaar in het leveren van producten. Recentelijk bestelde ik wijn, die tot mijn opluchting onbeschadigd en veilig aankwam. Ik waardeer de consistentie en betrouwbaarheid van Hema en ben van plan om in de toekomst vaker bij hen te bestellen.

Iris 13 mrt 2021
Reageer
B

Zo zo bij HEMA bestellen

Mijn bestelling bij Hema was een beetje een achtbaanrit. Ze verdeelden de levering over twee pakketten, maar informeerden me hier niet over. Ik was behoorlijk boos omdat ik dacht dat het grootste deel van mijn bestelling vergeten was. Gelukkig arriveerde het tweede pakket een paar dagen later. De klantenservice reageerde overdreven door me herhaaldelijk te mailen en te vragen om hun service te beoordelen, wat ik als nogal opdringerig ervoer. Hoewel de producten goed waren, liet de algemene ervaring met de levering en klantenservice veel te wensen over.

Bas 25 feb 2021
Reageer
J

HEMA is een aanrader voor online shoppen

Ik raad iedereen aan om bij Hema online te winkelen. De online ervaring in Duitsland is net zo positief. De verzending is gratis vanaf 15 euro en wordt snel uitgevoerd. De producten zijn niet alleen betaalbaar maar ook van goede kwaliteit. Ik was onder de indruk van de zorgvuldige verpakking, wat aantoont dat Hema waarde hecht aan de tevredenheid van de klant. Dit alles maakt Hema een betrouwbare en voordelige keuze voor online winkelen.

Jesse 16 feb 2021
Reageer
T

Verbeterpunten voor hema app

Ik gebruik de Hema app al een tijdje en stuit op enkele beperkingen, vooral bij het browsen door aanbiedingen. Als ik kies voor 'Alle aanbiedingen', word ik toch naar specifieke categorieën geleid zoals 'Eten en drinken' en 'Wonen', wat mijn zoektocht beperkt. Ik wil graag in één oogopslag alle aanbiedingen kunnen zien zonder vooraf te moeten beslissen welke categorie mij interesseert. Dit zou de gebruikerservaring van de app aanzienlijk verbeteren en het winkelen efficiënter maken. Ik hoop dat Hema deze feedback ter harte neemt en de app verder optimaliseert.

Tom 7 jan 2021
Reageer
M

Kwaliteitswinkelervaring

Hema is altijd een van mijn favoriete winkels geweest voor thuisartikelen en accessoires, vooral voor het vinden van geschenken. De klantenservice is altijd top geweest en ik heb altijd goede ervaringen gehad met het personeel. Het was teleurstellend om te horen dat de winkel in Kingston permanent gesloten is, maar desondanks blijf ik Hema aanbevelen. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en hun service is betrouwbaar. Ik heb altijd gewaardeerd hoe Hema een breed scala aan producten aanbiedt die zowel praktisch als stijlvol zijn, en ik hoop dat ze zullen blijven groeien en succesvol zijn.

Marjanne 10 dec 2020
Reageer
B

Geweldige producten, verpakking kan beter

Ik ben erg tevreden over de producten die ik onlangs online bij Hema heb gekocht. Ze boden unieke items die ik niet op andere websites zag, en de service was snel. Echter, de verpakking was een teleurstelling. De doos was veel te groot voor de items die ik had besteld en er waren geen opvulmaterialen gebruikt, waardoor alles in de doos heen en weer schoof. Gelukkig waren er geen breekbare items in mijn bestelling. Een beetje opvulmateriaal, zoals wat papier, zou al een groot verschil hebben gemaakt. Ondanks dit minpuntje, was ik tevreden met mijn aankopen en de snelheid van de levering.

Bas 22 nov 2020
Reageer
c

Zeer slecht

in maart gordijnen bij de Hema gekocht en ze zouden na 3 tot 4 weken geleverd worden. Toen ik na een maand nog niets had vernomen heb ik gebeld naar de winkel. Iemand nam geïrriteerd op en zei direct; ''wanneer heb je ze besteld? ooooh, ja het duurt minstens 6 weken''. Nu 2 maanden verder heb ik de gordijnen nog steeds niet ontvangen.

Dan heeft de hema ook nog fotoservice .. ik verwacht geen top kwaliteit zoals in de fotowinkel. Toch zijn producten niet echt goed en niet zoals ik heb aangegeven in de online editor. Sturen meerdere mails of ik een klanttevreden review wil schrijven.. nou dit gaat niet gebeuren want ben niet tevreden !!

chantal 30 jun 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Hema

Bij HEMA vind je producten die essentieel zijn voor elk moment in je dagelijks leven. Het zijn vertrouwde producten die je telkens weer gebruikt en waar je aan gehecht raakt. Ze maken deel uit van oude en nieuwe tradities. Met een typisch Nederlandse kijk op het leven biedt HEMA een uniek assortiment en streeft ernaar waardevol te zijn voor elke klant. Onze ontwerpers creëren eigen, herkenbare producten met een onverslaanbaar ontwerp dat praktischer, mooier en beter is. Producten waar je blij van wordt. We ontwerpen ze met liefde, zodat onze klanten er hopelijk ook met liefde van kunnen genieten. We focussen op producten die lang meegaan en kiezen daarom bewust voor kwaliteit, terwijl we steeds verder afstand nemen van de wegwerpmaatschappij. Op deze manier helpen we onze klanten bij een duurzamer dagelijks leven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.hema.nl
  • hemaklantenservice@hema.nl