Reviews (2)

 • Tim

  Handdoeken van Hema goede kwaliteit

  Weer even een heleboel handdoeken ingekocht! 20 stuks 50x100cm handdoeken voor ongeveer 50 euro. Was een aanbieding 3 + 1 gratis dus maak hier graag gebruik van, zelfs zonder aanbieding is het een goede prijs. We doen vaak enkele jaren met deze handdoeken dus zijn ook nog eens goed van kwaliteit. Kon gewoon online omdat ik met corona de deur niet uit durf dus kan niet beter. Volgende dag werd het bezorgd.

  Tim 29 jan 2022

 • chantal

  Zeer slecht

  in maart gordijnen bij de Hema gekocht en ze zouden na 3 tot 4 weken geleverd worden. Toen ik na een maand nog niets had vernomen heb ik gebeld naar de winkel. Iemand nam geïrriteerd op en zei direct; ''wanneer heb je ze besteld? ooooh, ja het duurt minstens 6 weken''. Nu 2 maanden verder heb ik de gordijnen nog steeds niet ontvangen.

  Dan heeft de hema ook nog fotoservice .. ik verwacht geen top kwaliteit zoals in de fotowinkel. Toch zijn producten niet echt goed en niet zoals ik heb aangegeven in de online editor. Sturen meerdere mails of ik een klanttevreden review wil schrijven.. nou dit gaat niet gebeuren want ben niet tevreden !!

  chantal 30 jun 2020