Havenresort Terherne

Havenresort Terherne

4.7 reviewscore • 3 reviews
K

Prachtig in Friesland

Het dorp Terherne is een prachtige plek, met een charmant haventje waar het Roompotpark gevestigd is. De nabijheid van het park maakt het mogelijk om eenvoudig te wandelen naar de verschillende restaurants en winkels in het dorp. De huisjes op het park zijn schoon en verzorgd, en bieden een comfortabele plek om te verblijven. Friesland is een prachtige streek, met veel mooie dorpen en landschappen. Een verblijf op het Roompotpark in Terherne is zeker de moeite waard en een geweldige manier om deze prachtige regio te verkennen.

K.A. 2 jun 2022
Reageer
D

Fantastische ligging!

Het Roompotpark in Terherne is een prachtige locatie met mooie huisjes die zeer schoon zijn. De ligging is uitstekend, met boten direct voor de deur en de mogelijkheid om een boot te huren dichtbij. Alles was netjes en schoon en gelegen midden in het centrum van het dorp. 's Avonds was het super rustig, wat heerlijk was. Wij zullen zeker terugkomen en hebben al aan vrienden aanbevolen om hier te verblijven.

Dammers 28 aug 2022
Reageer
K

Voor herhaling

We hebben een geweldige tijd gehad op het vakantiepark, met veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes op het water of in de omgeving. We hebben volop genoten van de sfeer op het park, er is altijd wat te beleven en dat trekt ons aan. Bovendien zijn de plaatsen Leeuwarden, Sneek en Heerenveen gemakkelijk te bereiken vanaf het park, wat het nog leuker maakt om hier te verblijven.

K. Tegelaars 18 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Terherne.

Over Havenresort Terherne
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terherne, Friesland
  • https://www.terhernehaven.nl