Camping It Wiid

Camping It Wiid

4.1 reviewscore • 10 reviews
B

Enkele teleurstellingen, mnaar vooral positief

We hebben genoten van ons verblijf in het ruime huisje voor 8 personen. De ligging aan het water bood tal van leuke activiteiten, vooral voor de watersportliefhebbers. Helaas waren er enkele kleine minpunten die onze ervaring iets hebben beïnvloed.

Het vooraf bestelde linnengoed en handdoeken pakket was niet aanwezig bij aankomst, waardoor we 's avonds naar de receptie moesten om ze op te halen. Daarnaast waren er problemen met de riolering, waarvoor de technische dienst moest worden ingeschakeld. Gelukkig hebben ze dit uiteindelijk op een goede manier opgelost.

Het gebrek aan voldoende verlichting langs de paden zorgde voor wat ongemak tijdens de avonduren, vooral voor spelende kinderen. Ondanks deze kleine tegenvallers was ons verblijf over het algemeen prima.

Beatrice van Doorn 3 jul 2023
Reageer
J

Grote groep? Geen probleem!

Met een grote groep verbleven we op deze veelzijdige locatie, verdeeld over bungalows, vakantiehuisjes en enkele camperplaatsen. Het restaurant diende als onze 'Honk', waar we gezamenlijk konden genieten van heerlijke maaltijden. Wat me het meest is bijgebleven, is de oprechte vriendelijkheid van het personeel in het restaurant, de winkel en de receptie. Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we ons echt welkom. Als camperaar vond ik de plek erg aangenaam en we hebben er een hele week doorgebracht, genietend van alle faciliteiten en de mooie omgeving.

JP 3 jul 2023
Reageer
R

Douches en bedden suboptimaal

De locatie van de accommodatie was werkelijk fantastisch, en de huisjes waren mooi naast elkaar gelegen. Beneden was de inrichting prima en ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een boot was een leuke toevoeging.

Helaas waren de douches niet optimaal. Het gebruik van twee aparte draaiknoppen voor warm en koud water zorgde ervoor dat je eerst een paar minuten bezig was om de juiste watertemperatuur te vinden. Bovendien ontbrak er een glazen wand of muur tussen de douche en de rest van de ruimte, waardoor de badkamer vaak nat werd na het douchen.

Ook waren de bedden niet bijzonder comfortabel. Ik kreeg de volgende dag redelijk last van mijn schouders, wat waarschijnlijk te wijten was aan de dunne kussens die weinig ondersteuning boden. Al met al waren er dus enkele punten die het verblijf minder aangenaam maakten, maar de prachtige locatie en de huisjes maakten toch veel goed.

Ricciardo W. 2 jul 2023
Reageer
S

Absoluut geweldig

Deze camping was absoluut geweldig - alles was netjes en het personeel was zeer vriendelijk. We hadden het geluk van mooi weer en de locatie was prachtig. Het chalet waarin we verbleven was mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Het was echt een genot om daar te verblijven. We hebben een hele week kunnen genieten van fietsen en varen, wat wil je nog meer? Het was de perfecte combinatie van ontspanning en activiteiten. We kijken er met veel plezier op terug.

Stijn Leukens 28 jun 2023
Reageer
H

Zelfs bijboeken ging vlekkeloos

De ligging van deze camping is uitstekend. Ons verblijf in de bungalow was zeer aangenaam, de ruimte was netjes en voorzien van alle basisgemakken. Het enige wat we misten was een vriesvak in de koelkast, maar dat was dan ook het enige minpuntje. Omdat we in een koudere periode verbleven, waren helaas alle faciliteiten gesloten, maar we kunnen ons voorstellen dat dit in de zomer een nog mooiere plek zal zijn! De service was prima en het personeel was vriendelijk. We moesten twee keer een paar dagen bijboeken, maar dit verliep vlot en was geen enkel probleem. Een aanrader dus!

Heurts 6 mrt 2023
Reageer
H

Slecht

Bij aankomst merkten we helaas dat de vloer van het huisje gedurende drie dagen vochtig bleef. Dit veroorzaakte gevaarlijke situaties, vooral met kleine kinderen in ons gezelschap. De vochtige vloer zorgde ook voor een onaangename geur.

Het was teleurstellend dat dit probleem niet vooraf bekend was, vooral omdat de omliggende huisjes waren uitgerust met vloerverwarming, terwijl ons huisje alleen een cv had. Dit verschil in voorzieningen was jammer. We hadden graag van tevoren op de hoogte gesteld willen worden, zodat we een weloverwogen beslissing hadden kunnen nemen bij het boeken van het huisje.

Henk-Jan 4 jan 2023
Reageer
F

Fijne najaarsvakantie gehad

We vonden het heel fijn om hier te verblijven. We zijn eerder meerdere jaren met de caravan geweest, maar helaas kunnen we dat niet meer. Dit keer hebben we een chalet gehuurd en ook dat was voor ons heel fijn. We hopen volgend jaar weer terug te komen. Wat ons betreft zijn de contacten met de medewerkers van It Wiid enorm plezierig. Veel campings zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. We zijn dankbaar voor deze contacten. Wij wensen Camping It Wiid veel geluk en succes.

Familie Doorn 16 sep 2022
Reageer
L

Top Top Top!!

Er is een prachtig uitzicht op het water vanuit verschillende delen van de camping! De camping is verdeeld in kleine haventjes met afwisseling. Er vaart van alles voorbij, dus neem een stoel en geniet!!! We hadden helaas wel twee avonden last van "killer" muggen, er was echt niets aan te doen, zelfs de sterkste middelen hielpen niet. Er werd veel georganiseerd voor de kinderen, ook speurtochten savonds. Een van de toiletgebouwen was iets minder modern, maar voldeed prima, met een harde warme douchestraal.

Langsma 20 aug 2022
Reageer
B

Prachtig!

Hele mooie camping in Friesland met super schone toiletten en een mooi gebouw en ook heel erg vriendelijk personeel wat wij altijd wel erg belangrijk viden
Mooie receptie en gemakkelijk oom een bootje te huren dusja was echt fantastisch en we hebben echt de vacantie van ons leven gehad geweldig

Bram Smik 27 jul 2022
Reageer
T

Heerlijke camping

We hebben een aantal dagen met een tent gekampeerd op een ruim veld. Er was modern en schoon sanitair. De personeel bij de receptie, winkel en restaurant was vriendelijk. Het huren van fietsen en bootjes was goed geregeld en van goede kwaliteit. Het zwembad was niet groot, vooral als het druk was. Er waren veel kampeerplekken aan het water. We zouden zeker weer terugkomen.

T Papping 12 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Eernewoude.

Over Camping It Wiid

Camping It Wiid is een prachtige camping gelegen te Koaidyk 10 in Earnewâld in het hart van Friesland. Deze camping biedt een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van watersport en natuurliefhebbers. Gasten kunnen verblijven op ruime kampeerplaatsen of in comfortabele accommodaties, omgeven door groen en met uitzicht op het prachtige natuurgebied. De camping beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een zwembad, bootverhuur, cursussen, reacreatie en een jachthaven. Gasten kunnen genieten van de schitterende omgeving door te varen, te zeilen, te kanoën of te suppen op het uitgestrekte meer. Daarnaast biedt de omgeving ook mogelijkheden voor fietsen, wandelen en het verkennen van de omliggende natuurgebieden, zoals Nationaal Park De Alde Feanen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Eernewoude, Friesland
  • https://www.wiid.nl
  • info@wiid.nl