Camping It Wiid

Camping It Wiid

4.5 reviewscore • 4 reviews
F

Fijne najaarsvakantie gehad

We vonden het heel fijn om hier te verblijven. We zijn eerder meerdere jaren met de caravan geweest, maar helaas kunnen we dat niet meer. Dit keer hebben we een chalet gehuurd en ook dat was voor ons heel fijn. We hopen volgend jaar weer terug te komen. Wat ons betreft zijn de contacten met de medewerkers van It Wiid enorm plezierig. Veel campings zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. We zijn dankbaar voor deze contacten. Wij wensen Camping It Wiid veel geluk en succes.

Familie Doorn 16 sep 2022
Reageer
L

Top Top Top!!

Er is een prachtig uitzicht op het water vanuit verschillende delen van de camping! De camping is verdeeld in kleine haventjes met afwisseling. Er vaart van alles voorbij, dus neem een stoel en geniet!!! We hadden helaas wel twee avonden last van "killer" muggen, er was echt niets aan te doen, zelfs de sterkste middelen hielpen niet. Er werd veel georganiseerd voor de kinderen, ook speurtochten savonds. Een van de toiletgebouwen was iets minder modern, maar voldeed prima, met een harde warme douchestraal.

Langsma 20 aug 2022
Reageer
B

Prachtig!

Hele mooie camping in Friesland met super schone toiletten en een mooi gebouw en ook heel erg vriendelijk personeel wat wij altijd wel erg belangrijk viden
Mooie receptie en gemakkelijk oom een bootje te huren dusja was echt fantastisch en we hebben echt de vacantie van ons leven gehad geweldig

Bram Smik 27 jul 2022
Reageer
T

Heerlijke camping

We hebben een aantal dagen met een tent gekampeerd op een ruim veld. Er was modern en schoon sanitair. De personeel bij de receptie, winkel en restaurant was vriendelijk. Het huren van fietsen en bootjes was goed geregeld en van goede kwaliteit. Het zwembad was niet groot, vooral als het druk was. Er waren veel kampeerplekken aan het water. We zouden zeker weer terugkomen.

T Papping 12 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Eernewoude.

Over Camping It Wiid