Harman Kardon

Harman Kardon

3.4 reviewscore • 10 reviews
S

Reparatie van de Charge 5

Het reparatieproces van de Charge 5 van mijn zoon verliep vlot. De luidspreker laadde aanvankelijk niet op, maar nadat we contact hadden opgenomen met de klantenservice van HK, werden de nodige regelingen getroffen. Ze zorgden snel voor de verzending van de luidspreker, de reparatie ervan en de retournering in perfect werkende staat. Dit getuigt van uitstekende klantenservice, en ik wil graag mijn waardering uitspreken voor hun efficiënte aanpak. Een welverdiend compliment voor hun toewijding om ervoor te zorgen dat de Charge 5 weer naar behoren functioneert.

Saskia 9 jul 2023
Reageer
P

Zeker niet slecht

Zeker niet slecht. Ze creëren heldere apparatuur die zorgt voor indrukwekkende bastonen, evenwichtige tonen en een zuivere geluidskwaliteit. Ik ben er tevreden mee. Mijn voorkeur gaat uit naar auto's met een ingebouwd Harman Kardon-geluidssysteem, omdat deze meestal zorgen voor de beste geluidservaring in een gesloten ruimte. Echt een top systeem.

Patrick 17 sep 2023
Reageer
M

Verschrikkelijke technische ondersteuning

Mijn Citation One-luidspreker werkte perfect totdat mijn internetnetwerk veranderde en de luidspreker geen verbinding meer maakte. Ik heb contact opgenomen met de technische dienst voor hulp, maar dat bleek een complete verspilling van tijd te zijn. Ik heb hen alle nodige informatie verstrekt, zoals het model, serienummer en het probleem dat ik ondervond bij het opnieuw verbinden. Bijna elke e-mail van hen negeerde echter mijn antwoorden op hun vorige berichten. Ze bleven me vragen om de eenheid te resetten en deze vervolgens te zoeken in de beschikbare WiFi op mijn telefoon, ondanks herhaalde meldingen dat het apparaat geen internetverbinding had. Nu zit ik nog steeds met een luidspreker die niet werkt en geen enkele reactie meer van hun technische ondersteuning.

Marc 7 sep 2023
Reageer
B

Verschrikkelijke klantenservice

Ik heb een Bluetooth-luidspreker gekocht op hun website met een vermelde levertijd van 3-5 dagen. Na 4 dagen was mijn bestelling nog steeds in behandeling. Toen ik contact opnam via de live chat om de status te controleren, werd ik onfatsoenlijk behandeld en kreeg ik te horen dat ik technische ondersteuning had bereikt, zonder enige oplossing te bieden. Dit is een schandelijke klantenservice.

Bart 7 jun 2023
Reageer
A

Uitstekende service

Ik plaatste een bestelling voor een JBL soundbar en in-ear headset op 12 juli. Na het niet ontvangen van een orderbevestiging nam ik contact op en kreeg ik direct respons. Ze verzonden mijn bestelling op 13 juli en hoewel de levering op 15 juli gepland stond, ontving ik niets. Na contact met Harman kreeg ik excuses voor het ongemak en als ik mijn pakket niet op maandag de 18e zou ontvangen, moest ik opnieuw contact opnemen. Dit was een van de beste service-ervaringen die ik ooit heb gehad.

Anna 18 jul 2022
Reageer
M

Jammer van de klantenservice

Na het plaatsen van een bestelling voor een draagbare luidspreker, realiseerde ik me dat deze groter was dan ik had verwacht. Ik nam contact op met de klantenservice en verzocht om annulering van mijn bestelling. Ik was aangenaam verrast toen ik onmiddellijk een reactie ontving en werd gerustgesteld door hun uiterst beleefde en respectvolle benadering. Ze regelden een volledige terugbetaling zonder enige aarzeling. Dit getuigt van een uitstekende klantenservice en ik waardeer de efficiënte manier waarop ze met mijn verzoek zijn omgegaan.

Max 15 jun 2022
Reageer
D

Ze lijken totaal niet om hun klanten te geven

Ik kocht oordopjes rechtstreeks bij JBL online en ze bleken defect te zijn. Aanvankelijk weigerden ze terugbetaling of omruiling, maar na een beroep op de consumentenwet draaiden ze bij. Ik heb het artikel op 10 januari geretourneerd, maar ze hebben nog steeds niet de juiste stappen ondernomen. Als alles goed gaat, is er geen probleem, maar als er problemen zijn, zul je een gevecht moeten voeren.

Diana 23 jan 2022
Reageer
M

Enkele technische problemen

Ondanks enkele technische problemen in het afgelopen jaar, heeft het klantenserviceteam zich ingespannen om aan mijn behoeften te voldoen en mijn product tweemaal te vervangen. Dit is waarom ik bereid ben om de premie te betalen, omdat ik verwacht dat dit soort service ermee gepaard gaat. Goed gedaan van Harman Kardon.

Marijke 17 jul 2021
Reageer
J

Enkele nadelen naast positieve kanten

Over het algemeen had ik een positieve ervaring, maar er waren enkele nadelen. De verzending duurde langer dan de geadverteerde 1-2 dagen, maar dat was geen groot probleem. De luidsprekers zijn van goede kwaliteit, maar missen een subwoofer. Voor het bedrag dat ik heb uitgegeven, had ik op zijn minst wat bas verwacht. Helaas kon de klantenservice me niet adequaat adviseren over de kleine subwoofer voor mijn appartement.

Johannes 15 jun 2021
Reageer
G

Harman kardon soundbar en subwoofer

Zonder enige vertwijfeling kan ik melden dat Harman Kardon geweldig is! Ik heb een twee jaar een soundbar en subwoofer van Harman Kardon aangesloten op mijn tv. Echt geweldig!
Ik twijfel nog om er 2 luidsprekers bij te bestellen zodat je een surround sound krijgt. Had hiervoor Sonos, wat ook erg goed is. Die soundbar is wat mij betreft mooier maar eerlijk gezegd is het geluid van Harman Kardon beter. Daar gaat het om dus een gemakkelijke keuze. Vroeger ook nog Bose gehad maar dat viel me wat tegen. Is al een paar jaar geleden dus misschien niet een geheel eerlijke vergelijking.

Gerard 28 apr 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Harman Kardon

Harman Kardon is een gerenommeerd merk op het gebied van audio-apparatuur. Met meer dan 65 jaar ervaring in de industrie is Harman Kardon synoniem geworden met hoogwaardige geluidsweergave en innovatief design. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder draadloze speakers, soundbars, hoofdtelefoons en home theater-systemen. Het geluid van Harman Kardon wordt gekenmerkt door een heldere, nauwkeurige weergave van de muziek en de mogelijkheid om de details in de muziek te horen die andere merken missen. Harman Kardon hecht ook veel waarde aan het ontwerp van haar producten, met strakke lijnen en een elegante uitstraling. Als u op zoek bent naar hoogwaardige audio-apparatuur met een onderscheidend design, dan is Harman Kardon zeker het overwegen waard.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.harmankardon.nl
  • customer.support@harman.com