Harman Kardon

Harman Kardon

3.4 reviewscore • 5 reviews
S

Reparatie van de Charge 5

Het reparatieproces van de Charge 5 van mijn zoon verliep vlot. De luidspreker laadde aanvankelijk niet op, maar nadat we contact hadden opgenomen met de klantenservice van HK, werden de nodige regelingen getroffen. Ze zorgden snel voor de verzending van de luidspreker, de reparatie ervan en de retournering in perfect werkende staat. Dit getuigt van uitstekende klantenservice, en ik wil graag mijn waardering uitspreken voor hun efficiënte aanpak. Een welverdiend compliment voor hun toewijding om ervoor te zorgen dat de Charge 5 weer naar behoren functioneert.

Saskia 9 jul 2023
Reageer
P

Zeker niet slecht

Zeker niet slecht. Ze creëren heldere apparatuur die zorgt voor indrukwekkende bastonen, evenwichtige tonen en een zuivere geluidskwaliteit. Ik ben er tevreden mee. Mijn voorkeur gaat uit naar auto's met een ingebouwd Harman Kardon-geluidssysteem, omdat deze meestal zorgen voor de beste geluidservaring in een gesloten ruimte. Echt een top systeem.

Patrick 17 sep 2023
Reageer
M

Verschrikkelijke technische ondersteuning

Mijn Citation One-luidspreker werkte perfect totdat mijn internetnetwerk veranderde en de luidspreker geen verbinding meer maakte. Ik heb contact opgenomen met de technische dienst voor hulp, maar dat bleek een complete verspilling van tijd te zijn. Ik heb hen alle nodige informatie verstrekt, zoals het model, serienummer en het probleem dat ik ondervond bij het opnieuw verbinden. Bijna elke e-mail van hen negeerde echter mijn antwoorden op hun vorige berichten. Ze bleven me vragen om de eenheid te resetten en deze vervolgens te zoeken in de beschikbare WiFi op mijn telefoon, ondanks herhaalde meldingen dat het apparaat geen internetverbinding had. Nu zit ik nog steeds met een luidspreker die niet werkt en geen enkele reactie meer van hun technische ondersteuning.

Marc 7 sep 2023
Reageer
B

Verschrikkelijke klantenservice

Ik heb een Bluetooth-luidspreker gekocht op hun website met een vermelde levertijd van 3-5 dagen. Na 4 dagen was mijn bestelling nog steeds in behandeling. Toen ik contact opnam via de live chat om de status te controleren, werd ik onfatsoenlijk behandeld en kreeg ik te horen dat ik technische ondersteuning had bereikt, zonder enige oplossing te bieden. Dit is een schandelijke klantenservice.

Bart 7 jun 2023
Reageer
G

Harman kardon soundbar en subwoofer

Zonder enige vertwijfeling kan ik melden dat Harman Kardon geweldig is! Ik heb een twee jaar een soundbar en subwoofer van Harman Kardon aangesloten op mijn tv. Echt geweldig!
Ik twijfel nog om er 2 luidsprekers bij te bestellen zodat je een surround sound krijgt. Had hiervoor Sonos, wat ook erg goed is. Die soundbar is wat mij betreft mooier maar eerlijk gezegd is het geluid van Harman Kardon beter. Daar gaat het om dus een gemakkelijke keuze. Vroeger ook nog Bose gehad maar dat viel me wat tegen. Is al een paar jaar geleden dus misschien niet een geheel eerlijke vergelijking.

Gerard 28 apr 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Harman Kardon

Er zijn 5 reviews geschreven over Harman Kardon op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.harmankardon.nl
  • customer.support@harman.com