HardwareWalletOnline

HardwareWalletOnline

4.5 reviewscore • 4 reviews
d

Goede service

Ik kan alleen maar zegen dat het een snelle service is die ze hebben geleverd. Ik had het snel binnen en heb ik ff kort de klantenservice gecontacteerd. Ik was wel benieuwd hoe dat zou gaan, goede antwoorden, nuttig ook. Snelle levering van alles en ik raad het anderen dan ook zeker aan. Ik snap dat ik zoveel goedebeoordelingen zie, want het is ook gewoon top wat ze hier allemaal leveren.

de Boer 17 dec 2023
Reageer
G

Ledger Nano S bestelling

Ze bieden bij Hardwarewalletonline een goede service heb ik bij vrienden gehoord. Ik ben zelf ook tevreden nadat ik de Ledger Nano S hier heb besteld. Ze gaven aan een dag later al te leveren, dat zou mooi meegenomen zijn natuurlijk maar ik ging er niet vanuit. Toch is het de volgende dag gewoon netjes geleverd en dat was een fijne ervaring. Ik heb mn vrienden ook nog gesproken en aangegeven wat mijn ervaring hier is, ook gewoon top dus!

G 12 dec 2023
Reageer
R

Nette service

Ondanks dat er een probleem was, is het toch netjes opgelost en daarom ook 5 sterren als beoordeling voor jullie. Ik heb een ledger met een batterij probleem. Dit was wel vervelend maar dit hebben vele ledgers. De winkel had het wel moeten controleren vind ik eigenlijk. Ik heb dan ook advies gegeven om alles terug te nemen om te kunnen controleren. Dit is gedaan en de winkel heeft snel en netjes antwoord gegeven.

Ron 11 okt 2023
Reageer
M

Ledger voor Bitcoin

Bij HardwareWalletOnline heb ik een Ledger Nano X gekocht om mijn Bitcoin veilig te kunnen opslaan. Ik beveel iedereen die een redelijk bedrag in crypto heeft een Ledger of iets dergelijks aan te schaffen. Hiermee staat je crypto veilig en kan je niet gehackt worden. Als je crypto voor de lange termijn hebt, is dit echt een must. Op de Ledger Nano X kun je meer dan 5500 verschillende cryptocurrencies opslaan. Ik gebruik mijn Ledger zelf voor alleen Bitcoin. Ik heb geen andere cryptocurrencies.

De reden waarom ik mijn Ledger bij HardwareWalletOnline heb gekocht is omdat je 2 jaar lang garantie krijgt. Ook helpen ze je gratis als je vragen hebt over je product. Voor mij was het de eerste keer dat ik zoiets gebruikte en het was best ingewikkeld. Hun hebben mij dan ook heel goed geholpen en nu is alles geregeld. Daarom schrijf ik deze review om HardwareWalletOnline te bedanken voor hun topservice!

Mart 10 aug 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over HardwareWalletOnline

HardwareWalletOnline is een gevestigde e-commerce organisatie gespecialiseerd in crypto-geldbewaring. HardwareWalletOnline is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en biedt zowel consumenten als bedrijven de mogelijkheid om veilige, betrouwbare en betaalbare hardware-portemonnees aan te schaffen. HardwareWalletOnline biedt klanten ook op maat gemaakte oplossingen, waaronder het leveren van advies over de beste opties voor het opslaan van crypto-valuta. HardwareWalletOnline biedt ook een aantal eenvoudig te gebruiken oplossingen die klanten helpen bij het beveiligen van hun crypto-valuta-investeringen. Als extra service biedt HardwareWalletOnline ook een 24/7 technische ondersteuning voor al hun producten. HardwareWalletOnline streeft ernaar hun klanten de beste, meest veilige en betaalbare oplossing voor het beheren van hun cryptocurrency-investeringen te bieden.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Financiele zaken
  • https://www.hardwarewalletonline.nl
  • info@hardwarewalletonline.nl