Haarimport

Haarimport

3.5 reviewscore • 2 reviews
A

Probleem met bestelwijze opgelost

Ik was onlangs bezig met een online aankoop en had per abuis niet de juiste optie gekozen tussen bezorging en afhalen. Toen ik me dit realiseerde, heb ik onmiddellijk een e-mail naar de klantenservice gestuurd met de vraag of ze mijn bestelling toch konden verzenden. Tot mijn verbazing ontving ik razendsnel een reactie terug, compleet met een track&trace-code. Ik was echt onder de indruk van de snelle en efficiënte manier waarop mijn probleem werd aangepakt en opgelost. Dit soort klantgerichtheid maakt echt het verschil en zorgt ervoor dat ik met vertrouwen weer zal bestellen bij dit bedrijf.

Anneke 5 jul 2023
Reageer
S

Teleurstellende leveringstraject

Mijn verwachtingen waren hooggespannen toen ik mijn bestelling op vrijdag voor de deadline plaatste, in de hoop deze de volgende werkdag te ontvangen, zoals beloofd door de webshop. Een verzendbevestiging kwam zoals verwacht, maar het was teleurstellend om te zien dat het pakket tot dinsdag stagneerde zonder verdere updates. Ik nam 's ochtends vroeg contact op met de klantenservice, in de verwachting dat een snel antwoord of een oplossing geboden zou worden, maar ik wacht nog steeds op dat terugbelletje. Deze ervaring werpt een schaduw over mijn enthousiasme voor online winkelen, vooral als ik reken op snelle en betrouwbare service.

Sanne 17 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Haarimport

Er zijn 2 reviews geschreven over Haarimport op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.haarimport.nl
  • info@haarimport.nl