Haarimport

Haarimport

3.8 reviewscore • 10 reviews
A

Probleem met bestelwijze opgelost

Ik was onlangs bezig met een online aankoop en had per abuis niet de juiste optie gekozen tussen bezorging en afhalen. Toen ik me dit realiseerde, heb ik onmiddellijk een e-mail naar de klantenservice gestuurd met de vraag of ze mijn bestelling toch konden verzenden. Tot mijn verbazing ontving ik razendsnel een reactie terug, compleet met een track&trace-code. Ik was echt onder de indruk van de snelle en efficiënte manier waarop mijn probleem werd aangepakt en opgelost. Dit soort klantgerichtheid maakt echt het verschil en zorgt ervoor dat ik met vertrouwen weer zal bestellen bij dit bedrijf.

Anneke 5 jul 2023
Reageer
S

Teleurstellende leveringstraject

Mijn verwachtingen waren hooggespannen toen ik mijn bestelling op vrijdag voor de deadline plaatste, in de hoop deze de volgende werkdag te ontvangen, zoals beloofd door de webshop. Een verzendbevestiging kwam zoals verwacht, maar het was teleurstellend om te zien dat het pakket tot dinsdag stagneerde zonder verdere updates. Ik nam 's ochtends vroeg contact op met de klantenservice, in de verwachting dat een snel antwoord of een oplossing geboden zou worden, maar ik wacht nog steeds op dat terugbelletje. Deze ervaring werpt een schaduw over mijn enthousiasme voor online winkelen, vooral als ik reken op snelle en betrouwbare service.

Sanne 17 jan 2023
Reageer
I

Nog steeds wachtende

Het is nu al enige tijd geleden sinds ik mijn bestelling heb geplaatst en ik zit nog steeds te wachten op een vorm van bevestiging, laat staan de levering zelf. Ondanks de claim op de website dat bestellingen die voor middernacht zijn gedaan, de volgende dag zullen arriveren, blijkt uit mijn ervaring en de ervaringen van anderen die ik heb gelezen, dat dit zelden het geval is. Het ontbreken van communicatie en de schijnbare desinteresse in het nakomen van beloftes frustreert me en laat me twijfelen aan de betrouwbaarheid van de webshop.

Iris 13 mei 2022
Reageer
B

Traag verzendproces

Als langdurige klant heb ik altijd genoten van de kwaliteit van de producten die deze webshop levert. Echter, de verzendtijden zijn een toenemend probleem geworden. Mijn pakketten worden vaak wel aangemeld, maar vervolgens gebeurt er dagen niets. Deze vertragingen geven me het gevoel alsof er een gebrek aan inzet is om de verzendprocessen efficiënt te beheren. Ik zou willen adviseren om op de website duidelijke richtlijnen te geven over de benodigde hoeveelheden voor verschillende haarlengtes, wat zou bijdragen aan een betere klantenervaring. Ik hoop dat er aandacht aan deze kwestie wordt besteed, want als trouwe klant begin ik te overwegen om elders te winkelen.

Barbara 27 mrt 2022
Reageer
K

Vlot en voordelig

Recent had ik een haarkleurspoeling nodig en besloot ik de prijzen online te vergelijken. Mijn zoektocht naar de beste deal leidde mij naar Haarimport, waar ik verbaasd was over de competitieve prijzen. Het bestellen was zo simpel en snel dat het voelde alsof het geen enkele moeite kostte. Ik heb genoeg producten gekocht voor de komende tijd, maar deze positieve ervaring heeft mij ervan overtuigd dat ik hier zeker vaker zal bestellen. De snelle bezorging en de algehele gemakkelijke ervaring maken deze winkel tot een van mijn favorieten.

Karin 13 jan 2022
Reageer
E

Klantenservice overstijgt verwachtingen

Al jaren plaats ik bestellingen bij deze webshop en keer op keer ben ik tevreden met de service. Onlangs maakte ik een fout door de verkeerde haarkleur te bestellen. Toen ik contact opnam met de klantenservice, was ik aangenaam verrast door hun snelle en behulpzame reactie. Zonder enige kosten werd de juiste kleur direct naar mij opgestuurd. Dit niveau van klantenservice is uitzonderlijk en zorgt ervoor dat ik me gewaardeerd voel als klant. Het is een schoolvoorbeeld van hoe webshops zouden moeten opereren.

Emma 28 jan 2021
Reageer
L

Uitstekende klantenservice

Mijn ervaring met deze webshop, zowel online als in de fysieke winkel, is altijd uitzonderlijk geweest. De klantenservice is toegankelijk en reageert snel op vragen. Recent ondervond ik een probleem met een product dat tijdens de verzending beschadigd was geraakt. Toen ik dit meldde, werd het zonder gedoe en op een professionele manier opgelost. Deze positieve ervaring bevestigt waarom ik steeds weer terugkeer naar deze winkel voor mijn aankopen.

Lotte 10 apr 2020
Reageer
N

Verwarring rond voorraadstatus

Ongeveer vier weken geleden bestelde ik een product dat achteraf niet op voorraad bleek te zijn. Ik werd via e-mail geïnformeerd dat het verzonden zou worden zodra het weer beschikbaar was. Echter, toen ik later ontdekte dat het product als beschikbaar werd aangegeven op de website, was ik in verwarring. Na opnieuw contact opgenomen te hebben, werd mij verteld dat het product definitief uit de handel was genomen. Ik was ontstemd over deze tegenstrijdige informatie en vroeg me af waar mijn geld bleef. Gelukkig werd mijn geld enkele dagen later teruggestort, maar de situatie had beter beheerd kunnen worden.

Nina 14 mei 2019
Reageer
J

Correct geleverd, maar slordige afhandeling

Mijn product arriveerde op tijd en voldeed aan de verwachtingen, maar tot mijn teleurstelling was de verpakking niet goed gesloten. Dit resulteerde in lekkage en mogelijke schade aan het product. Ik heb geprobeerd dit te communiceren en heb zelfs voorgesteld om de schade te verrekenen, maar ik heb nooit een reactie ontvangen. Dit gebrek aan communicatie is teleurstellend en ondermijnt mijn vertrouwen in het bedrijf, ondanks dat het product zelf van goede kwaliteit was.

Jasper 26 jul 2018
Reageer
R

Betrouwbare en economische aankoop

Ik heb onlangs een tondeuse gekocht bij deze webwinkel en was blij verrast door de concurrerende prijs en de snelle levering binnen twee dagen. Een directe bevestiging van mijn bestelling gaf me een gevoel van zekerheid, al zou een verzendbevestiging nog beter zijn geweest. Desondanks hebben ze bewezen betrouwbaar te zijn door snel te leveren, zoals beloofd op hun website. Deze positieve ervaring maakt dat ik hen zeker zal aanbevelen bij anderen.

Rick 18 dec 2017
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Haarimport

Haarimport.nl is dé online winkel voor haarverlenging en haaraccessoires. Met een breed assortiment aan pruiken, hair extensions en andere haarproducten bieden ze alles wat je nodig hebt om je kapsel een boost te geven. Of je nu op zoek bent naar extra volume, lengte of een compleet nieuwe look, Haarimport.nl heeft de juiste oplossing. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd. Bovendien biedt Haarimport.nl uitstekende klantenservice, waardoor je altijd kunt rekenen op deskundig advies en ondersteuning. Kortom, Haarimport.nl is dé plek voor prachtig haar!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.haarimport.nl
  • info@haarimport.nl