Haagplanten Heijnen

Haagplanten Heijnen

2.75/5.00 • 10 reviews
J

Mooi meer teweing geleverd en te klein

Slechte leverancier! Slechte service

Wij hebben hier 50 boompjes besteld van 125-150 a €2,50 per stuk
Geleverd 48 stuks van 70-110 a €1,65 per stuk
De 2 boompjes worden niet ma geleverd
En omdat een deel al in de grond staat worden deze ook niet vervangen door de juiste grote

Dus nee service 0,0 en bedankt

Juliska 24 okt 2022
Reageer
F

Koop hier niet

Zeer slechte kwaliteit Portugese laurier. We hebben ze op eigen kosten moeten vervangen want de service afdeling deed niets.
De planten zijn 120cm hoog maar de stammen nog geen centimeter. Bovendien nog groen. Lijken wel waaibomen. Bestel hier niet.

Service afdeling gaf aan dat de planten “moeten aansterken omdat ze uit de kas komen en nooit n hebben gezien”. De planten zijn echter zo zwak dat ze zelfs zonder wind niet overeind blijven staan.

Frank 22 sep 2022
Reageer
P

Slechte kwaliteit en zeer slechte service

We hebben 10 haagplanten besteld. Bij levering waren de boompjes al aan onderzijde bruin. Toch de kans gegeven en direct gepland en water gegeven en verzorgd. Na 4,5 week is meer dan de helft dood. Uiteraard contact opgenomen maar helaas lag het overal aan maar volgens hen niet aan de kwaliteit. Moest maar tot eind september laten staan. Kortom geen geld terug en geen vervanging. Absotuut GEEN aanrader!!!

Pvd Meer 26 aug 2021
Reageer
S

Hoe staan de heggen er nu bij dan als ik vragen mag? Heeft wel een goede zomer gehad om op kracht te komen. Haagplanten Heijnen heeft wel veel verschillende soorten hagen en heb verder geen idee waar ik ze moet kopen, ben dan ook erg benieuwd of ze het nu wel goed hebben opgelost.

Sander 1 okt 2021
P

Ze zijn inmiddels overleden. Ondanks goede zorg. Inmiddels hebben we ze vervangen door andere bomen bij de concurent. Deze doen het prima

Pvd Meer 14 okt 2021
T

Zeer goede kwaliteit

We hebben door haagplanten Heijnen topkwaliteit planten geleverd gekregen. Ze staan nu mooi 2 maanden in de tuin en zijn heel mooi aan het groeien. Tevens zijn we met de afhandeling en bezorging zeer tevreden. Het is echt een prachtige haag. Als we nog een keer planten nodig hebben bestellen we ze 100% zeker weer bij deze leverancier.

Thomas 10 jul 2021
Reageer
J

Haagplanten Heijnen is een mooi bedrijf die goed werk levert. Communicatie is erg goed en als er iets is regelen ze het meteen voor je. Levering duurt enkele dagen maar wordt altijd goed geleverd. Na 3 grote bestellingen kan ik deze positieve ervaring wel jullie delen denk ik. Ook fijn dat je een expert kan bellen of mailen alvorens je iets aankoopt. Zijn zoveel verschillende heggen, bomen en planten dat je er zelf amper uit komt. Ben het dan ook helemaal eens met bovenstaande review die 5 sterren geeft.

Jan 25 jul 2021
P

helaas bestelling geannuleerd

Helaas onze Portugese laurier, 23 meter haag bestelt bij Haagplanten Heijnen, na nogmaals een telefonische bevestiging, geannuleerd (vanwege vorstschade). Zou op zich kunnen gebeuren, maar dat er een week na telefonische bevestiging toch geannuleerd wordt, is behoorlijk zuur. Beetje erg jammer zeg maar...

Plien 23 mrt 2021
Reageer
D

Tja beter dat dan dat je planten met vorstschade krijgt toch? Prima opgelost in mijn ogen al kan dat wellicht wat sneller ja. Om daarvoor een review te gaan schrijven is ook weer zo wat.

Dennis 23 mrt 2021
M

Annuleert de complete order 2 dagen voor levering omdat er "vorst schade" zou zijn, in juni... Het is overmacht, punt uit.
Is niet bereid om te kijken naar alternatieven zodat er alsnog op de afgesproken datum geleverd kan worden. Dat de tuin al leeg is en de gaten al zijn gegraven is niet hun probleem.

Marco van der Laak 2 jun 2021
D

nooit iets geleverd.

Zeer slecht. Bestelling geplaatst en betaald. De levering zou donderdag of vrijdag plaatsvinden. Vrijdag gebeld, wisten ze van niks, omdat de transporteur niks verteld, maar ze wisten ook niet zeker of het al opgehaald was door de transporteur. Hier gaat iemand anders over en die heeft geen telefoon. Maandag gebeld, niemand aan de telefoon gekregen. (na 30 minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken). Dinsdag gebeld, ze zouden het gaan nakijken, maar het beste kon ik nog een weekje wachten of ze dan kwamen, antwoord over het uitzoeken zou minimaal een week duren. Vrijdag gebeld, We hebben je order geannuleerd. Weten niet waarom maar je krijgt je geld terug, en je kunt beter geen nieuwe order plaatsen. Mensen kijk uit met ze! bestel liever ergens anders.

Daniel 22 jun 2020
Reageer
F

Photinia Fraseri

Pas op! Je besteld planten, geeft een bezorgmoment aan (door hun aangegeven). Wacht 4 weken, hoort niets en neemt zelf maar is contact op. 5 de week, reactie: "Wij hebben bij de transporteur navraag gedaan naar uw bestelling en helaas is uw bestelling vermist geraakt tijdens het transport. Wij betreuren dit natuurlijk ten zeerste. Omdat de bestelde planten momenteel niet meer leverbaar zijn hebben wij het volledige aankoopbedrag terug overgemaakt."

Nog maar eens gevraagd naar een andere oplossing. Wederom deur dicht gegooid. "Wij hebben de terugbetaling al verwerkt waardoor dit helaas geen optie (meer) is. Momenteel loopt ons assortiment ook tegen het einde omdat het plantseizoen bijna voor bij is, in september hebben wij weer alle soorten op voorraad."

Wat mij betreft erg amateuristisch . Wij zijn door deze fijne actie redelijk op kosten gejaagd en mogelijkheden zijn er niet meer.

F Solleveld 6 jun 2020
Reageer
E

Leveringsproblemen Haagplanten Heijnen

2 weken geleden onze coniferen besteld en betaald. Levering zou 2 weken later op donderdag of vrijdag plaatsvinden. Op welke dag kon niet gezegd worden. Dus afwachten. Op vrijdag vanaf 13 uur ‘s middags maar gaan bellen of de coniferen nog kwamen. Na 4 telefoontjes niks wijzer. Ze krijgen van hun transporteur geen informatie over de bezorgdag.
Voor de zekerheid nogmaals de vraag per mail gestuurd en zojuist het antwoord gekregen dat ze geen informatie krijgen van de transporteur. Omdat de coniferen niet bezorgd zijn, hoe ze dat weten is dus een raadsel, hebben ze de order maar, zonder dat wij hier opdracht voor gegeven hebben.
Maar het blijft knap dat ze niet weten wat de bezorgdag wordt omdat hun transporteur geen informatie aan hun verstrekt, maar ze weten wel dat het niet bezorgd wordt.
Tijdverspilling dus!!

Edward 17 apr 2020
Reageer
M

Een heg in verschillende hoogtes

Wisten jullie dat je een het of een boom in verschillende groottes/hoogtes kunt kopen?
Nee, ik dus ook niet!
Ik dacht altijd dat je een klein plantje moest kopen, dit moest planten en dr tijd zijn werk moes laten doen zodat het kon groeien.
Maar je kunt dus ook een het of boom kopen die al een aantal jaren groeit en dus al heel groot is, wat handig hè!

Mick 21 mrt 2020
Reageer
B

Wij hebben onze heg hier vandaan en het is een hele mooie heg, dat was het al toen we hem kregen en hij is mooi verder gegroeid. Wel vond ik het heel erg duur voor iets wat seizoensgebonden in de bloei staat. Mochten we nog een keer een heg nodig hebben, dan zou ik hier niet nog een keer voor kiezen. Dan neem ik wel een heg die dan nog moet groeien, maar een stuk goedkoper is.

Bianca 3 apr 2020
D

Haagplanten Heijnen review erg positief

Mooie beukenhaag besteld bij Haagplanten Heijnen, doen al jaren leuke aankopen bij dit bedrijf. We hebben een zeer grote tuin dus wat afscheiding naar de buren en dergelijke is wel nodig, een goede haag is dan ook belangrijk. Je kan alles wel dicht gaan timmeren met schuttingen maar vind dit een stuk mooier ogen. Ik ben er zelf niet bij geweest maar ze graven de haagplanten altijd vers uit de grond en binden de wortel goed en luchtvrij vast, waardoor je ze zo in de grond kan plaatsen waar je het wenst in je eigen tuin. Prima service, redelijk aan de prijs maar daarentegen een perfecte service. Zie vaak ook bij de buren heggen en hagen die half door zijn enzovoort, dat gebeurd hier toch een stuk minder snel.
Wij planten het altijd zelf omdat we veel bezig zijn met de tuin maar ik kan me voorstellen dat veel mensen dit ook liever laten doen, weet niet zeker of Haagplanten Heijnen dit ook doet, volgens mij alleen leveren maar met goede communicatie lijkt me alles mogelijk.

Dennis ter Velde 19 feb 2020
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van december 2022.

Over Haagplanten Heijnen
  • Nog niet geverifieerd