GWK Travelex

Reviews (2)

 • F

  Creditcard Trevelex

  Grappig dat zij het woord Travelers in hun naam hebben opgenomen en dit is ook gelijk de reden waarom ik voor hun heb gekozen en hoe ik bij deze aanbieder terecht kwam.
  Want wanneer gebruik ik mijn creditcard het meest? Heel goed, wanneer ik op reis ben of eigenlijk wanneer wij als gezin op reis zijn.
  In het buitenland is het ontzettend handig om een creditcard bij de hand te hebben en deze wordt bijna overal geaccepteerd.
  Dus voor vakanties en andere buitenlandse trips kan ik een creditcard van Travelex zeker weten aanraden.

  Freddy 21 nov 2019

 • V

  Geen BKR registratie

  Het mooie hier aan is, is dat het een prepaid creditcard is en dat je dus niet te maken krijgt met een BKR registratie want dat wil ik absoluut niet.
  Het storten van geld op je debitcard kan je heel eenvoudig doen via bijzonder gebruiksvriendelijke Apps, welke je in no time op je mobiel of tablet hebt geïnstalleerd.
  Bij een vooraf oplaadbare debitcard stort je dus van tevoren je eigen geld op de kaart, voordat je er daadwerkelijk een uitgave mee kan gaan doen. Zo geef je alleen maar geld uit wat je werkelijk hebt.
  Het is de enige manier om goed met je geld om te gaan. Omdat een debitcard een vooraf oplaadbare betaalkaart is, kom je er altijd voor in aanmerking. Er zal niet om je financiële gegevens gevraagd worden voor acceptatie zoals dat bij de traditionele creditcard wel het geval is. Je gaat geen lening aan, dus je hebt niet met het BKR te maken.
  Met andere woorden: je komt altijd in aanmerking voor een prepaid creditcard.

  Vincent 4 aug 2019