GWK Travelex

GWK Travelex

4.0 reviewscore • 2 reviews
F

Creditcard Trevelex

Grappig dat zij het woord Travelers in hun naam hebben opgenomen en dit is ook gelijk de reden waarom ik voor hun heb gekozen en hoe ik bij deze aanbieder terecht kwam.
Want wanneer gebruik ik mijn creditcard het meest? Heel goed, wanneer ik op reis ben of eigenlijk wanneer wij als gezin op reis zijn.
In het buitenland is het ontzettend handig om een creditcard bij de hand te hebben en deze wordt bijna overal geaccepteerd.
Dus voor vakanties en andere buitenlandse trips kan ik een creditcard van Travelex zeker weten aanraden.

Freddy 21 nov 2019
Reageer
V

Geen BKR registratie

Het mooie hier aan is, is dat het een prepaid creditcard is en dat je dus niet te maken krijgt met een BKR registratie want dat wil ik absoluut niet.
Het storten van geld op je debitcard kan je heel eenvoudig doen via bijzonder gebruiksvriendelijke Apps, welke je in no time op je mobiel of tablet hebt geïnstalleerd.
Bij een vooraf oplaadbare debitcard stort je dus van tevoren je eigen geld op de kaart, voordat je er daadwerkelijk een uitgave mee kan gaan doen. Zo geef je alleen maar geld uit wat je werkelijk hebt.
Het is de enige manier om goed met je geld om te gaan. Omdat een debitcard een vooraf oplaadbare betaalkaart is, kom je er altijd voor in aanmerking. Er zal niet om je financiële gegevens gevraagd worden voor acceptatie zoals dat bij de traditionele creditcard wel het geval is. Je gaat geen lening aan, dus je hebt niet met het BKR te maken.
Met andere woorden: je komt altijd in aanmerking voor een prepaid creditcard.

Vincent 4 aug 2019
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over GWK Travelex

GWK Travelex is een internationale financiële dienstverlener met meer dan 100 jaar ervaring in het verstrekken van buitenlandse valuta, betalings- en transferservices. Het bedrijf biedt ook reisverzekeringen, betaaloplossingen en prepaid kaarten. GWK Travelex heeft meer dan 1.000 winkels in twintig landen, waaronder de Verenigde Staten, Nederland, Duitsland, Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is actief in meer dan 25.000 locaties wereldwijd, waaronder luchthavens, hotels en winkelcentra. Het bedrijf heeft de laatste jaren veel investeringen gedaan in innovatieve technologieën om de klantenervaring te verbeteren. GWK Travelex is toegewijd aan het verstrekken van betaaloplossingen die veilig, gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar zijn. Het bedrijf biedt ook klantenondersteuning via e-mail, telefoon en livechat. Het bedrijf biedt ook een online portaal waar klanten hun transacties kunnen beheren en hun rekeningen kunnen bekijken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.gwktravelex.nl
  • gwk101@travelex.com