GSMSALE

GSMSALE

2.8 reviewscore • 5 reviews
P

Geweldige service

Wat een geweldige service heb ik ontvangen! Het was een hele klus om mijn bestelling te verwerken vanwege problemen bij T-Mobile, maar het team heeft er alles aan gedaan om me te helpen. Ik heb vaak met dezelfde persoon aan de telefoon gezeten, hoewel ik zijn naam jammer genoeg niet weet. Uiteindelijk werd mijn Note 20 Ultra opgestuurd toen de problemen bij T-Mobile waren opgelost, en ik ontving netjes een mail en ontving de telefoon de volgende dag al. Helaas bleek de telefoon defect te zijn, maar ik kon hem zonder problemen terugsturen en kreeg een nieuwe geleverd. De geweldige service heeft me zelfs doen besluiten om ook de abonnementen van mijn kinderen daar te verlengen, wat ook heel soepel verliep. Ik had alles pas rond 16.45 uur ingevoerd en met een suf hoofd een verkeerd telefoonnummer ingevuld, maar werd direct gebeld op het nummer van mijn eerdere bestelling om dit te corrigeren. Ik ontving beide telefoons (2x iPhone 11) de volgende dag al en de wachttijden aan de telefoon waren echt maar een paar minuten.

Pol van Kleef 3 jun 2022
Reageer
B

Niet te spreken over GSMsale

De telefoon werd snel geleverd en ik was aanvankelijk tevreden. Echter, na slechts 8 dagen ondervond ik een softwareprobleem en moest de telefoon worden teruggestuurd. Helaas zijn we nu ruim 3 maanden verder en heb ik al vele uren in de wacht gestaan (momenteel zit ik alweer 1,5 uur te wachten).
Hoop dat er ooit een moment komt dat dit probleem eindelijk opgelost gaat worden!

Bryan Peeters 15 mei 2022
Reageer
F

Snelle afhandeling

Ik heb onlangs de Samsung S21 Ultra besteld en ik was blij met hoe het hele proces is verlopen. Hoewel het product op dat moment niet op voorraad was, was de afhandeling van mijn bestelling snel en professioneel. Ik heb de bestelling binnen 5 dagen ontvangen en tijdens het hele proces was de communicatie met de klantenservice uitstekend. Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn bestelling is afgehandeld.

Ferdinand Jokers 13 feb 2022
Reageer
V

Dramatisch gewoon

Ik heb zowel de iPhone 12 Pro als de 12 Pro Max besteld bij dit bedrijf. Ondanks de bekende schaarste, had ik verwacht dat ik een normale levertijd zou hebben als ik als een van de eersten zou bestellen. Ik was zelfs de eerste die de 12 Pro Max bestelde, maar toch duurde het erg lang voordat ik mijn bestelling ontving. Het bedrijf beweert dat ze nieuwe voorraad binnenkrijgen, maar ze staan blijkbaar achteraan in de rij. Als je wilt dat je bestelling op tijd arriveert, kun je beter wat meer geld uitgeven aan een ander bedrijf. Het is geen probleem als dit hun businessmodel is, maar het is misleidend om te suggereren dat je op tijd ontvangt als je snel bestelt. De levertijden lijken nergens op gebaseerd en veranderen voortdurend. Het lijkt erop dat het bedrijf het zelf ook niet weet. Als je het bedrijf wijst op fouten op de website, negeren ze dit eerst, maar corrigeren het uiteindelijk wel na twee weken. Ik ben niet de enige, als je het Tweakers-forum leest, vind je veel verhalen van geannuleerde orders.

Van der Laan 19 dec 2021
Reageer
W

Gsmsale slecht

Als je een provider zoekt waarbij je internet prut is en je amper bereik hebt en dus nooit mobiel bereikbaar bent voor anderen, dan is Gsmsale de provider die je zoekt. Maar als je een goedwerkende telefoon wilt hebben, dan raad ik je aan hier ver van vandaan te blijven, want gsmsale is heel erg slecht. Ik heb ontzettend veel spijt van het feit dat ik hier een jaar abonnement heb afgesloten en dat jaar is helaas nog lang niet voorbij. Van mij mag de tijd in dat geval wel een stuk sneller gaan, want ik kan niet wachten tot ik mijn abonnement hier stop kan zetten.

Wilma 31 jan 2020
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van oktober 2023.

Over GSMSALE

Bij GSMSALE vind je alles op het gebied van smartphones, tablets en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe smartphone of een refurbished model, bij GSMSALE vind je het allemaal. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft sindsdien een uitgebreide selectie van producten en diensten aangeboden aan klanten in Nederland. Het assortiment omvat merken zoals Apple, Samsung, Huawei, Sony en LG, zodat er voor ieder wat wils is. Bij GSMSALE staat klantenservice hoog in het vaandel, en daarom bieden zij een eigen klantenservice die telefonisch, via e-mail of chat bereikbaar is voor al jouw vragen en opmerkingen. Daarnaast biedt GSMSALE gratis verzending aan voor bestellingen boven een bepaald bedrag en zijn er verschillende betaalmethoden beschikbaar, zoals iDeal, creditcard of PayPal.