Grote Kadoshop

Grote Kadoshop

4.7 reviewscore • 3 reviews
A

Uitstekende klantenservice

Onlangs kocht ik een afvalbak via bol.com, en bij ontvangst merkte ik een ongebruikelijke waas op de bak. Ik nam contact op om dit aan te geven, niet wetende wat te verwachten. Tot mijn verbazing bood de verkoper aan om een geheel nieuwe afvalbak te sturen. Dit niveau van klantvriendelijkheid en service heeft me aangenaam verrast en is echt top!

Anna 28 jun 2023
Reageer
B

Snelle oplossing voor defecte afvalbak met sensor

In juni 2022 kocht ik een afvalbak met sensor van 60 liter. Helaas bleek deze in maart 2023 defect te zijn. Na het sturen van een e-mail kreeg ik binnen een uur al een reactie. Dit vond ik buitengewoon snel en vriendelijk. Ze stuurden onmiddellijk een nieuw deksel met sensor op, en nog geen dag later had ik het al in huis. Dit getuigt van een keurige en nette klantenservice. Gewoon top!

Bart 10 mrt 2023
Reageer
C

Positieve ervaring en snelle verzending

Ondanks talloze negatieve beoordelingen en mijn eigen twijfels besloot ik uiteindelijk om een bestelling te plaatsen en dit bedrijf het voordeel van de twijfel te geven. Tot op heden heb ik geen spijt van deze keuze! Ik had een krik nodig voor mijn auto en vond deze bij Grote Kadoshop. Op woensdag 24/2/2021 plaatste ik de bestelling, en op 25/2/2021 om 13:00 uur werd deze al afgeleverd. Met andere woorden, laat je niet altijd leiden door negatieve recensies! Ik ben zeer te spreken over de snelle verzending en geef ze dan ook van harte 5 sterren!

Charlotte 25 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Grote Kadoshop

Er zijn 3 reviews geschreven over Grote Kadoshop op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.grotekadoshop.nl
  • info@grotekadoshop.nl