Grote Kadoshop

Grote Kadoshop

4.1 reviewscore • 10 reviews
B

Snelle oplossing voor defecte afvalbak met sensor

In juni 2022 kocht ik een afvalbak met sensor van 60 liter. Helaas bleek deze in maart 2023 defect te zijn. Na het sturen van een e-mail kreeg ik binnen een uur al een reactie. Dit vond ik buitengewoon snel en vriendelijk. Ze stuurden onmiddellijk een nieuw deksel met sensor op, en nog geen dag later had ik het al in huis. Dit getuigt van een keurige en nette klantenservice. Gewoon top!

Bart 10 mrt 2023
Reageer
A

Uitstekende klantenservice

Onlangs kocht ik een afvalbak via bol.com, en bij ontvangst merkte ik een ongebruikelijke waas op de bak. Ik nam contact op om dit aan te geven, niet wetende wat te verwachten. Tot mijn verbazing bood de verkoper aan om een geheel nieuwe afvalbak te sturen. Dit niveau van klantvriendelijkheid en service heeft me aangenaam verrast en is echt top!

Anna 28 jun 2023
Reageer
C

Positieve ervaring en snelle verzending

Ondanks talloze negatieve beoordelingen en mijn eigen twijfels besloot ik uiteindelijk om een bestelling te plaatsen en dit bedrijf het voordeel van de twijfel te geven. Tot op heden heb ik geen spijt van deze keuze! Ik had een krik nodig voor mijn auto en vond deze bij Grote Kadoshop. Op woensdag 24/2/2021 plaatste ik de bestelling, en op 25/2/2021 om 13:00 uur werd deze al afgeleverd. Met andere woorden, laat je niet altijd leiden door negatieve recensies! Ik ben zeer te spreken over de snelle verzending en geef ze dan ook van harte 5 sterren!

Charlotte 25 feb 2023
Reageer
D

Tevreden met snelle levering

Mijn ervaring met deze winkel is ronduit positief. Op donderdag 6 augustus heb ik via bol.com een zwembad besteld, dat aanzienlijk goedkoper was dan elders. Aanvankelijk was de leverdatum gepland voor 13 augustus, maar tot mijn aangename verrassing werd het zwembad keurig afgeleverd op 10 augustus en staat het nu al opgezet! Ik ben enorm tevreden over de snelle levering.

David 11 aug 2022
Reageer
D

Onduidelijke productbeoordeling

Ik heb hier vier in hoogte verstelbare stalen steiger schragen aangeschaft. In mijn productbeoordeling heb ik op een beleefde manier aangegeven dat de kwaliteit van het product te wensen overliet en dat ik achteraf gezien te veel heb betaald. Het frustreert me dat mijn kritische productbeoordeling wellicht niet wordt gepubliceerd op hun website, dus ik schrijf hem hier maar ook nog een keer.

Daan 26 feb 2022
Reageer
E

Beschadigde kapstok

De kapstok die ik ontving, bleek een beschadigde zwarte marmeren voet te hebben, wat ik pas opmerkte nadat ik deze volledig in elkaar had gezet. Na een telefoontje met het bedrijf boden ze aan om een nieuwe voet te sturen, maar dan moesten we de kapstok weer uit elkaar halen. Misschien is het raadzaam om de verpakking en het transport wat voorzichtiger te behandelen.

Eva 14 jan 2022
Reageer
F

Vlotte bestelling maar onduidelijke leveringstijd

De website is overzichtelijk en ik ontving snel een bevestiging van mijn bestelling. Na de bevestiging van verzending (met track&tracecode) duurde het echter even voordat de zending bij de vervoerder bekend was. Het minpuntje was dat ik geen bericht van de vervoerder ontving over de verwachte leverdatum, dus ik moest regelmatig zelf controleren. Als dat het enige puntje van frustratie is krijg je van mij alsnog 5 sterren.

Fred 22 dec 2021
Reageer
G

Betrouwbare service

Dit is een betrouwbare winkel. Mijn eerste bestelling was niet op voorraad, en ze hebben binnen een dag mijn geld teruggeboekt. Ik heb vervolgens een ander artikel besteld, dat snel en goed verpakt werd geleverd. De kattenstaarten zaten zelfs in een tas met ritssluiting, wat er netjes uitzag. Het enige minpuntje was dat ze onderaan niet allemaal gelijk waren (misschien wordt dat nog beter na enig gebruik). Over het algemeen ben ik echter zeer tevreden.

Gerard 9 jun 2021
Reageer
H

Strandstoelen kunnen niet plat worden gevouwen

Mijn bestelling en levering verliepen zonder problemen, maar het product voldeed niet aan mijn verwachtingen. De strandstoelen die ik bestelde, konden niet plat worden gevouwen, zoals je zou verwachten van een normale strandstoel. Dit had wel in de beschrijving gemogen maar ik heb dat niet gezien. Helaas dat je dan iets niet in het echt kunt bekijken..

Hannah 15 mei 2020
Reageer
H

Eerlijke communicatie over levertijd

Toen ik het bedrijf belde om te vragen of mijn bestelling snel kon worden geleverd, vertelde de verkoper eerlijk dat het speelgoed uit het buitenland moest komen en daarom mogelijk wat langer onderweg zou zijn. Ik waardeerde zijn eerlijkheid en besloot de bestelling te plaatsen. Uiteindelijk kwam de levering slechts één dag later dan verwacht, wat voor mij geen probleem was, gezien het voorziene risico. Helaas hanteren niet alle bedrijven zo'n eerlijke benadering.

Hanneke 30 apr 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Grote Kadoshop

Grote Kadoshop is een online warenhuis dat levert aan zowel consumenten als winkeliers. Met meer dan 75.000 producten is het een van de grootste cadeau-webwarenhuizen van Nederland. De artikelen van Grote Kadoshop zijn te vinden op diverse platforms zoals Beslist, Bol.com, Amazon, Fruugo, VidaXL, Shopmania en Marktplaats. Het bedrijf streeft er altijd naar om het beste productaanbod voor haar klanten te bieden en staat open voor samenwerkingen met leveranciers. Bovendien verzorgt Grote Kadoshop zelf de verzending van een groot aantal bestellingen naar klanten, wat zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van orders.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.grotekadoshop.nl
  • info@grotekadoshop.nl