Greenchoice

Greenchoice

3.6 reviewscore • 8 reviews
J

Green choice slechte keus

Wat een spijt kun je hebben hè als je gaat overstappen naar een andere energie leverancier. Dat hebben wij in levende lijve ondervonden! Wij zijn vorig jaar over gestapt naar Green choice voor een langdurig contract. Hier zitten we nu dus tot onze spijt aan vast. Hier zat ik echt niet op te wachten en ik ben alsnog overgestapt naar weer een nieuwe en beter leverancier waar ik veel gelukkiger van wordt gezien de prijzenlijst. Wat flikt Green Choice nou, die sturen ons een hele dikke overstapboete per post. Natuurlijk had ik verwacht dat dit niet geheel kosteloos zou gaan en dat was ook geen probleem, maar het bedrag dat wij moeten betalen vind ik echt niet normaal.

Ik heb al contact opgenomen met de klantenservice van Green Choice maar daar wordt ik ook niet veel wijzer en gelukkiger van. Als je mensen in een klantenservice zet die vragen dienen te beantwoorden, zorg er dan a.u.b. ook even voor dat ze in ieder geval wat van het product afweten zodat je er wat aan hebt. En dat ook nog eens na ruim een half uur in de wacht te hebben gestaan. Echt een afrader dus als je het mij vraagt. Ik vind het ten eerste niet netjes hoe ze met hun klanten omgaan en ten tweede ben je hier allemaal hartstikke duur af. En ik ken niemand die daar op zit te wachten.

Jack 27 okt 2020
L

Ik heb een klacht over green choice want ik wilde overstappen en heb informatie opgevraagd. Hierin kreeg ik zo’n onduidelijk antwoord en bijna geen nieuwe info, dus ik heb er weinig aan gehad. Er dus ook voor gekozen om niet over te stappen naar deze leverancier. Gemiste kans voor hun, zelf zit ik er niet zo erg mee maar ik vind dit soort acties wel heel irritant.

Leon 4 dec 2020
E

Green choice energie voor het gezin

In een gezien zoals dat van ons, waar de verwarming het grootste gedeelte van het jaar aan staat omdat we allemaal van die koukleumen zijn, moet je wel heel goed kijken naar de juiste energie leverancier.
Doe je dit niet, dan betaal je al heel snel veel geld voor dit grapje en dat is iets waar niemand op zit te wachten.
Bij Green choice heb je vele voordelen, want het is een vrij goedkope aanbieder en daarbij is het een groene keus en dat is in ons huis ook heel belangrijk.
Voor ons gezin was Green choice de beste keus en we staan nog steeds volledig achter deze keus.

Ernst jan 24 okt 2020
Reageer
L

Green Choice klantenservice

Laatst had ik een aantal vragen over Green Choice en daarvan kon ik de antwoorden niet meteen vinden op de website en dergelijke.
Ik heb er toen voor gekozen om contact op te nemen met de klantenservice hiervan om te kijken of zij voor opheldering konden zorgen.
Dit was absoluut het geval en ze hebben me erg goed geholpen.
Op deze manier werden mijn laatste twijfels om over te stappen naar Green Choice weggenomen en heb ik het aangedurfd om over te stappen naar deze energie leverancier.
Sindsdien ben ik nog steeds erg blij met de keus die ik destijds gemaakt heb, het bevalt erg goed en ik ben blij dat we over zijn gestapt naar een meer bewuste en gezondere keuze voor het milieu en de aarde in zijn algemeen.

Lars 19 okt 2020
Reageer
S

Greenchoice snel en makkelijk overstappen

Wat voor mij altijd erg belangrijk is als ik wil overstappen met wat dan ook, is dat het niet al te veel gedoe moet zijn.
Is dat wel zo, dan haak ik persoonlijk al snel af.
Dat heb ik er dan allemaal niet voor over en daarbij gaat het mij dan ook de pet te boven.
Gelukkig ging dit bij Greenchoice ook allemaal erg snel en gemakkelijk, dat is een groot pluspunt hier aan!
Maar dat wist ik vooraf al want dat had ik vooraf al van vrienden gehoord, erg aantrekkelijk dus aan deze energie leverancier.

Sebastian 11 okt 2020
Reageer
L

Groene stroom duur

Ik vind het idee van groene stroom en zonne energie heel erg mooi, maar daarvoor is het wel nodig om hier eenmalig heel veel geld in te investeren en dat geld hebben wij gewoon niet op dit moment.
Dus dan kan er wel gezegd worden dat nog veel te veel mensen nog steeds gebruik maken van grijze stroom, maar dat is veel goedkoper en het geld groeit ons nu eenmaal niet op de rug.
Ik zou graag over willen stappen, maar dan moeten de prijzen hier omlaag.

Lex 25 jan 2020
T

Ik ben een voorstander voor alles wat ons milieu verbeterd. Er zijn tegenwoordig zoveel dingen slecht voor het milieu en het gaat alleen maar achteruit met de wereld. Ik vind dat de bevolking hier veel te weinig aan doet, dus als je kan helpen door energie te verkrijgen bij green choice waarom zou je dat dan niet doen vraag ik mij af? Het is een kleine moeite met een groot effect.

Thea 3 mrt 2020
J

Green choice goede keuze

Green choice voor groene energie vind ik heel goed en ook helemaal van deze tijd. Zo krijgen ook steeds meer mensen zonnepanelen op hun dak omdat dit beter is voor het milieu. Groene stroom is in alle opzichten altijd beter dan de ouderwetse grijze stroom. En daarbij vind ik de naam Green choice ook heel passend, want steeds meer gezinnen kiezen er heel bewust voor om milieu bewuster te gaan leven en hier drastische maatregelen voor te gaan nemen. Ik kan iedereen adviseren zich eens te verdiepen in Green choice en dan zul je allemaal zien dat dit een hele goede keuze is op het gebied van groene energie, maar ook op financieel gebied is dit een verstandige keuze en zul je geen spijt krijgen.

Jans 20 jan 2020
Reageer
G

Groene stroom met kerst

Wij maken al jaren gebruik van groene stroom en ik vind het belangrijk dat mensen zich bewust zijn van de stroom die ze verbruiken.
Groene stroom is veel duurzamer en beter voor de aardig dan gewone stroom.
En al helemaal nu, met kerst, wanneer iedereen het huis versierd heeft met allerlei lampjes en ook de kerstboom de hele dag aan heeft staan wordt er extra energie verbruikt.
Dus nog weer een extra reden om ons bewust te zijn van de mate van energie die we ieder jaar verbruiken.

Gerwin 27 dec 2019
M

Kerst komt er nu ook weer aan, alleen hebben we dit jaar een flinke verhoging in de energiekosten. Ben benieuwd waar dit naar toe gaat want het loopt de spuigaten uit.

Maurice 6 okt 2021
T

Groene stroom duurder

Ik ben een grot voorstander van groene stroom en alles wat beter voor het klimaat is en voor de wereld.
Maar wat ik mij dan wel afvraag is waarom groene stroom dan gelijk zo’n stuk duurder moet zijn dan de normale stroom?!
Dit maakt het voor veel mensen een stuk minder aantrekkelijk om hier voor te kiezen, terwijl ik zeker weet dat wanneer het even duur is of zelfs maar een klein prijsverschil dat heel veel mensen al snel voor de groene stroom zouden gaan.
Ook voor mij is het prijsverschil te groot om hier voor te kiezen en dat vind ik jammer om het principe maar zoveel extra geld heb ik er niet voor over en dat geld heb ik ook simpelweg niet hiervoor.
Ik denk echt dat het goed is om de prijzen te verlagen en dan weet ik zeker dat ze ook veel meer klanten zullen krijgen, wat toch goed voor de zaken is lijkt me dus ik denk dat het dan wel uit kan.
Maar wie ben ik, ik heb hier verder geen verstand van dus dat weet ik ook niet zeker.

Tycho 8 jun 2019
P

Ik vind Greenchoice een hele goede energie leverancier. Het is zo belangrijk dat de mensen zich goed realiseren hoe belangrijk het gebruik van groene stroom is en ook bijvoorbeeld zelf proberen zonne-energie voor (delen van) je huis te verzorgen. Als we allemaal ons best doen dan kunnen we de wereld verbeteren en minder ‘toxic’ maken dan wat het op dit moment is. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dit en gaan ook steeds meer mensen voor leveranciers als Greenchoice kiezen. Dat is de reden waarom ik hier zo’n grote voorstander van ben.

Paul 28 aug 2019
h

U heeft gelijk Greenchoice kijkt niet zo nauw als het om voorschot verhoging gaat
het boeit hun niet of je 3 modaal bent of een alleen staande AOW,er.Ze schatten je zomaar voor een dubbele of meer een afdracht te betalen. Ze komen overal mee weg.

hans 31 dec 2022
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van april 2024.

Over Greenchoice

Greenchoice is een Nederlandse energieleverancier dat richt zich op het leveren van groene energie, zoals wind-, zonne- en waterenergie, aan particuliere en zakelijke klanten. Greenchoice onderscheidt zich van andere energieleveranciers door actief te investeren in duurzame energieprojecten. Zo heeft het bedrijf geïnvesteerd in windparken en zonnepanelen in Nederland en daarbuiten. Ook ondersteunt Greenchoice lokale initiatieven voor duurzame energieopwekking, zoals coöperatieve wind- en zonneparken. Naast groene energie biedt Greenchoice ook diverse andere producten en diensten aan, zoals isolatieadvies en zonnepanelen. Greenchoice is meerdere malen uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland en heeft diverse certificaten en keurmerken op het gebied van duurzaamheid.