Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin

3.6 reviewscore • 12 reviews
Y

Aangename zithoek en prachtig panorama

De kamer oogde keurig. Een aangename zithoek en prachtig panorama vanaf de vijfde etage. Het was prettig dat er kosteloos drankjes naar de kamer werden gebracht. Spijtig genoeg was de vrouw belast met het verdelen van de tafels in de avond in de brasserie behoorlijk humeurig. Ze raakte in de war en bewoog zich als een kip zonder richting. Maar als ik op een rijtje zet, dan kom ik wel tot de conclusie dat ik graag weer terug wil komen.

York 22 okt 2023
Reageer
M

Tevreden over de reisorganisatie

Zeer tevreden over de reisorganisatie. Alles was picobello geregeld. Het hotel was een schot in de roos: ruime kamer met een knap uitzicht. Het personeel was superklantvriendelijk en de sfeer was top. Het ontbijt was een feest, voor ieder wat wils. Kortom, een vlekkeloze trip. Volgende keer zeker weer boeken bij deze kanjers. Ik kijk er echt naar uit!

Mike 2 nov 2023
Reageer
N

Meer inzet van personeel gewenst

Vroeg om een telefoonkabel, conciërge snauwde snel nee. Regel dat soort mini-dingen als je zoveel sterren hebt. Boek het desnoods als kosten, toch? Gratis parkeren was wel top, moet ik zeggen. Kleine stekkergedoe terzijde, de auto kon in ieder geval gratis chillen. Ik denk dat dit hotel onterecht wordt beschouwd als minder. Als het personeel wat meer erin zet, dan denk ik dat dit hotel wel gerekend tot een van de beste in Nederland.

Norman 24 okt 2023
Reageer
G

Leuke plek

Hotel aan zee met veel parkeerruimte, supermakkelijk te bereiken. Het personeel is mega aardig en helpt goed, maar 21.00 uur 's avonds nog een reclamebrief op de kamer, echt? De kamer is clean maar voelt ouderwets door de kleuren en meubels. De badkamer kan wel een upgrade gebruiken, wel netjes en hygiënisch. Leuke plek, maar die late avondpost is een beetje vreemd.

Gerry 18 okt 2023
Reageer
J

Poetsproblemen blijven

Gelezen dat de hoteldirecteur de topper van het jaar is. Hotel is prima en zelfs een van de mooiere van NL heb ik het idee, maar ik zal er niet heen gaan met de feestdagen. Het poetsploegje kan dat niet aan. Kamers krijgen dan een soort van halfbakken schoonmaak of helemaal niks. Dagelijkse struggle voor die arme housekeeping. Dus, vermijd de feestdagen hier als je een goede ervaring wilt hebben. Manager van het jaar of niet, poetsproblemen blijven.

Jimmy 4 okt 2023
Reageer
U

Uiterst aangenaam

De aangename en knusse ambiance geeft een gevoel van comfort, vergelijkbaar met een behaaglijke deken. Op dit moment zijn zowel het volledige hotel als de aanverwante eetgelegenheden doordrenkt van de feestelijke atmosfeer van Kerstmis, wat het uiterst aangenaam maakt om hier te vertoeven. Anticipeer niet op een hedendaags gestroomlijnd hotel, maar eerder op een elegante en toch huiselijke setting. Het betreft een authentiek familiebedrijf.

Unette 8 sep 2023
Reageer
M

Viel enigszins tegen

Al jarenlang bezoeken we Huis ter Duin, steevast in het midden van maart, en ervaren telkens een overweldigend gevoel van verwend worden en luxueuze verzorging. Dit jaar viel het enigszins tegen. Het ontbijt werd op beide dagen slechts mondjesmaat bijgevuld, en er ontbrak van alles met nog 1,5 uur te gaan. Het personeel vroeg simpelweg: koffie? Er kwam geen "meneer" of "mevrouw" en geen begroeting zoals "goedemorgen." Bij vertrek zei een andere medewerker: "doei, fijne dag."

Marta 15 jun 2023
Reageer
D

Goed gemaakt

Onze eerdere beleving was een aanzienlijke bron van een 'minder prettige' ervaring. Niettemin heeft Huis ter Duin ons telefonisch gecontacteerd na onze terugkeer. Ze erkenden dat de kamer niet overeenkwam met onze oorspronkelijke boeking en dat de situatie niet adequaat was opgelost. Daarom kregen we de gelegenheid om kosteloos een extra nacht te verblijven, wat we afgelopen weekend ook hebben gedaan.

Devnon 13 apr 2023
H

Dat regelen ze daar toch altijd wel goed he. Wij hebben ook zeer goede verhalen over Huis ter Duin, personeel denkt goed mee en je kan er van op aan dat alles in orde is als je daar verblijft.

Hans 11 nov 2023
K

Overvloed aan goudkleurige/koperen elementen

Het was een prachtige locatie, de kamer voldeed goed! Het uitzicht was schitterend (kamer met uitzicht op zee en balkon), maar het zou wenselijk zijn als de kamer wat aandacht kreeg voor eventuele losse scharnieren in de kastjes. De badkamer vertoont tekenen van veroudering en behoeft vernieuwing (de vloer van de douchecabine heeft brandvlekken en het toilet is oud en niet al te fris). De badkamer heeft een ietwat gedateerde uitstraling uit de jaren 80, met een overvloed aan goudkleurige/koperen elementen, wat het een hoog dynastiek gehalte geeft.

Katy 18 aug 2017
Reageer
O

Niet acceptabel voor een hotel met een vijfsterren

Het buitenverblijf op het terras was enorm aangenaam, met een schitterend beeld dat zich uitstrekte over de oceaan. Indien je genoodzaakt was om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen buiten, was de conditie van het gebouw nogal verontrustend. Dit is beslist niet acceptabel voor een hotel met een vijfsterren-status. Deze gasten moet dit wel eens goed aanpakken daar.

Oliver 21 jun 2017
Reageer
K

Dit hotel te vermijden

Echt vreemd, als je een flinke smak geld uitgeeft aan de lunch, verwacht je niet dat je ook nog eens 6 euro moet aftikken voor parkeren. Kom op zeg, dit is echt geen klantvriendelijkheid. Dan heb ik het niet eens over de kamer die ook niet in orde bleek te zijn. Een ieder die van plan is om op vakantie te gaan, zou ik zeggen om dit hotel te vermijden.

Karla 13 jun 2017
Reageer
J

Veel te duur

In het benedenvertrek bevond zich een kamer met uitzicht op de zee, wat buitengewoon fraai was. De kamer straalde een sfeer uit van lang vervlogen pracht. Er stonden twee bedden met boxspringmatrassen, elk van bescheiden omvang, maar ze lagen verrassend comfortabel. De badkamer heeft een wat gedateerde uitstraling. De douche is in een bad geïntegreerd en de watertemperatuur fluctueert aanzienlijk. Er is wel een föhn aanwezig, maar deze is behoorlijk verouderd.

Janik 27 mrt 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Noordwijk aan Zee.

Over Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin is een 5-sterren hotel gelgen te Koningin Astrid Boulevard 5 in Noordwijk. Het hotel verwelkomt gasten in 254 elegante kamers en suites, elk voorzien van moderne faciliteiten zoals een flatscreen-tv, airconditioning en gratis Wi-Fi. Het gastronomische aanbod is uitmuntend, met diverse restaurants die een scala aan culinaire ervaringen bieden, van verfijnde gerechten tot informele diners. Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de Noordzee vanaf het terras of ontspannen in de sfeervolle bar. Voor zakelijke en sociale evenementen zijn er indrukwekkende vergader- en feestzalen beschikbaar. Het hotel beschikt ook over een wellnesscentrum met een binnenzwembad, sauna en fitnessruimte, evenals directe toegang tot het strand. Grand Hotel Huis ter Duin biedt een luxueuze en idyllische bestemming aan de Nederlandse kust, waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland
  • https://huisterduin.com
  • info@huisterduin.com