Grand Hotel Amrath Kurhaus

Grand Hotel Amrath Kurhaus

3.1 reviewscore • 11 reviews
B

Hoogwaardig verblijf

Bij onze aankomst in het hotel werden we direct begroet met een warme en efficiënte service. We waren blij verrast toen we ontdekten dat onze twee gereserveerde kamers niet alleen klaar waren, maar ook brandschoon. Als kers op de taart vonden we in elke kamer aangename verrassingen, zoals handgemaakte lekkernijen en een persoonlijk kaartje dat ons welkom heette. Tijdens ons verblijf namen we elke kans waar om te genieten van de hoogwaardige wellnessfaciliteiten. Vooral het terras viel bij ons in de smaak, vanwaar we een prachtig uitzicht hadden over de omgeving, waaronder de boulevard en de zee. Een bijzondere vermelding verdient het ontbijt: van versgebakken broodjes tot 'live' bereide gerechten, het was duidelijk dat aan elk detail was gedacht. We hebben al besloten dat we hier in de nabije toekomst weer een weekendje willen doorbrengen.

Bram 15 sep 2023
Reageer
V

Drama

Wat een teleurstelling. Komen om !4.10 aan. Kamer nog niet klaar. Naar restaurant. Zitten 20 min te wachten tot er eindelijk iemand vraagt of we wat wilden drinken. Bestelling gedaan. Na 20 min nog niets. naar de bar gelopen. Stonden al klagende mensen. We gingen naar de receptie. 15.10 uur. Stonden wel 30 mensen te wachten om in te checken. Waren pas om 17 uur in t luidruchtige welness. Schreewende kinderen. Springen..duiken... te zot voor woorden dit. NOOOOOOOIT weer.

Vos 27 dec 2023
Reageer
J

kamers prima, restaurant en personeel slecht

Allereerst het positieve: er is niks mis met het hotel, of de kamers. Zien er keurig uit, goede bedden, prima welness, niets dan lof.

Maar dan kom ik op het personeel en hetgeen was beloofd. We hadden een strandarrangement voor 8 personen afgesproken. Ik had van te voren ingechecked, en er was beloofd dat het dan snel zou gaan. Dus niet, tijdens het inchecken liep de hostess weg en kwam na ruim een kwartier terug. Geen idee wat ze ging doen, ze mompelde iets van een verrassing om 18.00 uur op de kamer. Inderdaad om 18.00 uur stonden er op 3 van de 4 kamers een paar chocolaatjes. Waarom op de 4e kamer niks stond is niet helder geworden.

We hadden inclusief diner geboekt. Van het beloofd welkomstdrankje is niks gebleken: we moesten de drank gewoon betalen. Was niet erg, als het dan ook maar geleverd wordt. Na drie keer (!) vragen werd het op tafel gezet. Mijn zwangere dochter mag geen alkohol, dus ze vroeg of de alkoholvrije wijn echt 100% alkoholvrij was. Dat was zo, maar ze moest wel een hele fles nemen. Toen ze die kreeg bleek dat er toch een kleine hoeveelheid alkohol in zat. Met een chagrijnig gezicht werd het weer weggehaald en kreeg ze niks. Om dezelfde reden (zwangerschap) vroeg ze het voorgerecht goed doorbakken. Toen ze het kreeg was het rood van binnen. Weer terug. De hele handel werd weer in de pan gegooid en ze kreeg het hele zwikkie zo weer terug.
De beloofde broodjes kwamen niet, de bestelde drank ook pas na een paar keer vragen. En als het nou vreselijk druk was zaterdag was het nog te snappen, maar ze liepen gewoon niks te doen.

Zondag morgen het ontbijt. Zelfde verhaal. Mijn dochter was als eerste in de eetzaal en gaf aan dat we in totaal met 7 man waren (er was er 1 ziek). Geen punt, ga maar ergens zitten. Er waren geen tafels voor 7, dus we vroegen of we een tafel mochten aanschuiven. “Hadden jullie dat niet eerder kunnen zeggen?” was de vraag. Dat hadden we gedaan, nota bene tegen dezelfde ober.

Terug naar de kamer om 10.00 uur. De pasjes om de etages open te doen werkten al niet meer. Bij de receptie kregen we nieuwe kaartjes zodat we onze kamer konden leeghalen. Weer chagrijn bij de medewerker.

En dit hele verhaal binnen 24 uur. Jullie snappen: je ziet ons nooit meer terug.

Jos de Blauw 6 dec 2023
Reageer
D

Stay away

The Hotel is outdated, nice location but hardly any service. Absolutely no 5 star. Hardly 3. No room service. Hardly 1 bottle of water in a 2 person room. Restaurant ordering not okay (min 1 guest wont eat…). Facilities minimal. And… ze spreken niet eens de landstaal. Absoluut ondermaats. Geen parking. Gewoon kabeltv. Wifi met code. Klein zwembad, zwakke wellness service. Geen twee gelijktijdig. Zelf bagagerek sleuren. Taal barrière bij registratie. Laten plateaus vallen. Fawlty did better. He was funny.

Degreef 23 sep 2023
Reageer
J

Verbluffende locatie, maar ook problemen

De locatie van het hotel is werkelijk onovertroffen, met zijn prachtige ligging. Elke ochtend werden we wakker op comfortabele bedden en keken we uit naar het ontbijt, dat elke dag weer een traktatie was. Desondanks waren er enkele aspecten die ons verblijf minder aangenaam maakten. Zo voelde douchen in het bad onveilig aan, en het constante lawaai van de nabijgelegen 'crazy piano's' was storend, vooral 's nachts. Hoewel de ambiance en faciliteiten wel wat weg hadden van een luxe hotel, misten we dat gevoel van een vijfsterrenervaring. Gezien het bedrag dat we betaalden, hadden we eerlijk gezegd meer verwacht. Desondanks zijn we dankbaar voor dit cadeau van onze kinderen.

Jolanda 10 aug 2023
Reageer
M

Rumoer bij het zwemgedeelte

Ik had gekozen voor dit hotel vanwege de veelbelovende wellnessfaciliteiten, maar mijn ervaring was verre van ontspannend. De serene rust die ik associeer met een wellnessruimte was ver te zoeken in het overbevolkte en lawaaierige zwembad, waar kinderen vrij spel leken te hebben. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen kinderen en hun energie, maar er moet een balans zijn, zeker in een omgeving die rust en ontspanning belooft. Daarnaast voelde ik dat het hotel niet waarde bood voor de hoge prijs die we betaalden. Hoewel we onze zorgen uitten bij het personeel, leek het erop dat onze feedback niet serieus werd genomen, wat teleurstellend was.

Maarten 22 jul 2023
Reageer
E

Comfort en service gecombineerd

Vanaf het moment dat we het hotel binnenstapten, werden we overweldigd door de combinatie van comfort en service. De bedden in onze kamer boden de perfecte balans tussen zachtheid en stevigheid, wat elke nacht garant stond voor een goede nachtrust. Het personeel, altijd glimlachend en klaar om te helpen, droeg bij aan onze positieve ervaring. Een hoogtepunt van ons verblijf was ongetwijfeld het prachtige zeezicht, wat elke ochtend een serene start van de dag bood. Echter, gezien de prijs die we betaalden voor de kamer, hadden we verwacht dat het ontbijt inbegrepen zou zijn. Desondanks hebben we genoten van elk moment en overwegen we zeker om nog eens terug te keren.

Esther 5 jul 2023
Reageer
T

Een van onze favorieten

Het was een tijdje geleden sinds ons laatste bezoek aan het 'Kurhaus', maar deze ervaring heeft onze herinneringen vernieuwd en verbeterd. Bij onze aankomst werden we hartelijk verwelkomd en begeleid naar onze kamer, die niet alleen schoon was, maar ook getuigde van een oog voor detail. Wat betreft het ontbijt, dat was simpelweg subliem; van de variëteit tot de versheid, het was duidelijk dat er veel zorg aan was besteed. De toevoeging van een zwembad, wat er voorheen niet was, verhoogde onze tevredenheid verder. Dit hotel blijft een van onze favorieten en we kijken uit naar ons volgende verblijf.

Tom 18 jun 2023
Reageer
R

Teleurstellende bruiloftservaring

Onze keuze voor het Kurhaus als locatie voor onze bruiloft was voornamelijk gebaseerd op de indrukwekkende zaal. Echter, ondanks de esthetische charme, liet de service en organisatie veel te wensen over. Van slechte communicatie tot onnauwkeurigheden in het nakomen van afspraken, we voelden ons vaak gefrustreerd en in de steek gelaten. Zo waren we een dag voor onze grote dag niet in staat om direct contact op te nemen met de evenementenmanager, wat voor veel onnodige stress zorgde. Hoewel het gebouw zelf een luxueuze uitstraling heeft, kwam de daadwerkelijke service niet in de buurt van wat we verwachtten. Voor toekomstige bruidsparen zou ik aanraden om duidelijke afspraken te maken en wellicht een externe evenementenplanner in te schakelen.

Rosalie 12 mei 2023
Reageer
S

Charmant maar kan moderner

Het hotel straalt nog steeds een zekere charme uit, ook al laat het hier en daar wat tekenen van ouderdom zien. De receptie, hoewel vriendelijk, leek vaak onderbezet, wat leidde tot onnodig lange wachttijden. Een hoogtepunt was het ontbijt, dat een breed scala aan vers bereide opties bood. De locatie van het hotel, direct aan de boulevard, zorgde ervoor dat we makkelijk konden uitstappen en de omgeving konden verkennen. Over het algemeen was het een aangenaam verblijf, maar er zijn zeker enkele gebieden die verbetering behoeven.

Suzanne 3 mei 2023
Reageer
J

Fraaie architectuur, maar prijskwaliteit niet oke

Bij binnenkomst in het hotel werden we onmiddellijk getroffen door het prachtige architectonische design. De kamers waren stijlvol ingericht en het zwembad, hoewel aan de kleinere kant, was goed onderhouden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en de locatie van het hotel was ideaal. Echter, gezien de hogere prijsklasse van het hotel, hadden we wat meer verwacht qua waarde. Gelukkig vonden we een betere deal online, anders zou ik de prijs-kwaliteitverhouding als onevenwichtig hebben beschouwd. Al met al was het een ervaring die het waard was om te beleven, maar ik zou aanraden om naar speciale aanbiedingen of kortingen te zoeken alvorens te boeken.

Jolanda 27 apr 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Den Haag.

Over Grand Hotel Amrath Kurhaus

Hotel te Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), Zuid-Holland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • https://www.amrathkurhaus.com
  • info@amrathkurhaus.com