GoudseKaasShop

GoudseKaasShop

4.5 reviewscore • 11 reviews
S

Professioneel verzorgd en kwaliteitskaas

Mijn ervaring met deze kaaswinkel was uitzonderlijk positief. Vanaf het moment van bestellen tot de levering verliep alles professioneel en soepel. De website was overzichtelijk, wat het kiezen en bestellen van de kaas gemakkelijk maakte. De afhandeling van mijn bestelling was snel, en de communicatie gedurende het proces was helder en behulpzaam. Bij het proeven van de kaas werd ik aangenaam verrast door de uitstekende kwaliteit. De smaken waren authentiek en vol, wat duidelijk de expertise en zorg van de kaasmakers weerspiegelt. Elke kaassoort die ik tot nu toe heb geprobeerd, van de milde tot de pittige, was absoluut voortreffelijk.

Suzanne 30 aug 2023
Reageer
J

Teleurstelling met postnl en dhl leveringen

Mijn recente ervaring met de bezorgdiensten PostNL en DHL was verre van positief. Hoewel de artikelen zelf goed verpakt waren, liet de bezorging veel te wensen over. De bezorgers leken geen respect te hebben voor mijn pakketten, ze werden gewoon neergegooid in plaats van persoonlijk afgeleverd. Ze namen niet eens de moeite om aan te bellen en weigerden om de pakketten naar de deur te dragen. Voor een betrouwbaardere service zou ik aanraden om te overwegen gebruik te maken van UPS.

Jeroen 5 nov 2023
Reageer
S

Lof voor handelaar na snelle terugbetaling

Ik ben buitengewoon tevreden over deze handelaar, vooral vanwege hun efficiënte en probleemloze service. Ze hebben zonder enige vertraging mijn geld terugbetaald. Bovendien was de verzending van de producten snel. Ik waardeer hun betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken ten zeerste en zou deze handelaar zonder twijfel aan anderen aanbevelen. Fijn zaken doen op deze manier.

Saskia 24 okt 2023
Reageer
P

Vertraging bij verzenden producten

Mijn verwachtingen werden teleurgesteld toen het product dat ik besteld had niet dezelfde dag werd verzonden, zoals beloofd. In plaats daarvan moest ik meerdere dagen wachten, wat ik erg frustrerend vond. Deze onverwachte vertraging zorgde voor aanzienlijke ongemakken, aangezien ik op een snelle service had gerekend. Het niet nakomen van de belofte voor snelle verzending vond ik niet alleen teleurstellend maar ook onprofessioneel.

Peter 21 okt 2023
Reageer
E

Snelle levering van uitstekende terschelling kaas

De levering was verrassend snel en ik was erg blij met de heerlijke Terschelling kaas die ik nergens anders kon vinden. De bestelling was altijd zorgvuldig samengesteld en de kaas werd mooi in stukken gesneden geleverd, samen met gratis bewaarpapier. Hun uitstekende service en kwaliteitsproducten hebben me zeer tevreden gesteld. Ik zal hier zeker regelmatig meer kaas bestellen.

Evelien 18 okt 2023
Reageer
F

Uitmuntende levering en verpakking

De snelheid van de levering en de kwaliteit van de verpakking maakten een grote indruk op mij. De aandacht voor detail, zoals het gebruik van koelelementen en speciaal kaasbewaarpapier, toonden een toewijding aan klanttevredenheid. Deze zorgvuldige benadering wekt grote verwachtingen voor de kwaliteit van de producten die ik besteld heb. Ik kijk vol enthousiasme uit naar het uitproberen van mijn bestelling.

Frank 12 okt 2023
Reageer
I

Zorgvuldig verpakte en verse kaaslevering

Mijn ervaring met de zorgvuldigheid waarmee mijn kaasbestelling werd verpakt en verzonden was uiterst positief. Ik was bijzonder onder de indruk van de versheid van de kaas, mede dankzij de vacuümverpakking, wat een significant detail is dat ik zeer op prijs stel. De kwaliteit van de kaas voldeed volledig aan mijn verwachtingen en heeft me enthousiast gemaakt om in de toekomst opnieuw een bestelling te plaatsen.

Iris 30 sep 2023
Reageer
M

Goede levering maar problemen met website

Hoewel de levering van de kaas stipt en naar tevredenheid was en de kaas zelf uitstekend smaakte, ondervond ik problemen met hun website. Ik probeerde me in te schrijven voor hun nieuwsbrief om aanspraak te maken op de promotie voor gratis smeerkaas, maar dit mislukte. Deze frustrerende ervaring met hun website deed afbreuk aan mijn algehele positieve beoordeling van hun product en levering.

Maarten 30 sep 2023
Reageer
B

Eenvoudige website en betrouwbare levering

Mijn ervaring met de website was zeer positief, vooral vanwege de gebruiksvriendelijkheid, wat het bestellen van de producten aanzienlijk vergemakkelijkte. De diversiteit in betaalopties droeg bij aan het gemak, iets wat ik zeer waardeerde. Bovendien verliep de levering naadloos en volgens de belofte, wat mijn vertrouwen in deze dienst significant heeft versterkt. Deze leverancier is vanaf nu mijn vaste leverancier.

Brigitte 24 sep 2023
Reageer
M

Goede service, maar vacuum verpakking te duur

Ik was over het algemeen tevreden met de service; mijn bestelling was snel en efficiënt afgehandeld, en de verpakking was keurig. Echter, ik merkte dat de kosten voor het vacuüm verpakken van een hele kaas aan de hoge kant lagen. Ik zou het waarderen als deze kosten verlaagd zouden worden bij de aankoop van een hele kaas, om de algehele winkelervaring nog aangenamer te maken.

Mariska 5 sep 2023
Reageer
K

Snel, nauwkeurig en keurig ingepakt

De snelheid en nauwkeurigheid waarmee mijn bestelling werd ingepakt en bezorgd was indrukwekkend. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Het assortiment op de website is divers en overzichtelijk georganiseerd per categorie. Ik heb geen enkele negatieve opmerking over jullie diensten; blijf vooral zo doorgaan en er komen nog veel meer tevreden klanten bij in de nabije toekomst.

Kees 31 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over GoudseKaasShop

GoudseKaasShop biedt een geweldige online winkelervaring voor iedereen die van kaas houdt. Het bijzondere van deze shop is dat je typisch Nederlandse producten zoals Goudse kaas, verse stroopwafels, gedroogde worst, kaasschaven en fonduepannen gemakkelijk online kunt bestellen en kopen. De kaas is vers van het mes gesneden en zorgvuldig vacuüm verpakt voor verzending. De harde structuur van kaas maakt het ideaal voor verzending per post. Het assortiment is uitgebreid en er zijn verschillende soorten kazen beschikbaar, van jong tot oud en zelfs met smaakjes. Daarnaast zijn er ook relatiegeschenken beschikbaar voor bedrijven die hun klanten of medewerkers willen verrassen met een heerlijk Hollands cadeau. Kortom, GoudseKaasShop is dé plek om online je favoriete kaas en Hollandse producten te bestellen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.goudsekaasshop.nl
  • info@goudsekaasshop.nl