Gecko Covers

Gecko Covers

4.3 reviewscore • 9 reviews
L

Uitstekende klantenservice!

Enige tijd geleden kocht ik twee iPad-hoezen. Na enkele maanden begonnen de flappen echter los te laten en boden ze geen goede bescherming meer voor mijn iPads. Helaas kon ik de bon niet meer vinden, maar tot mijn verbazing stuurde Gecko Covers me toch zonder problemen twee nieuwe iPad-hoezen. Mijn dank gaat uit naar Thomas voor de uitstekende service!

Lisa 16 jul 2021
Reageer
S

Uitstekende kwaliteit, snelle levering

Mijn eerste Gecko-hoes kocht ik in maart 2012 voor mijn Kobo Touch. Toen ik onlangs een nieuwe hoes nodig had voor mijn Kobo Clara HD, was de keuze snel gemaakt: opnieuw een Gecko. Gelukkig maken ze nog steeds gebruik van hetzelfde handige bevestigingssysteem, gewoon schuiven, geen gedoe met elastieken zoals bij sommige goedkopere hoezen. Het is opvallend dat mijn oude Kobo Touch-hoes er na al die jaren nog steeds goed uitziet, met slechts een paar kleine gebruikssporen op het stoffen gedeelte van de "rug".

Soof 16 jul 2021
Reageer
J

Een teleurstellend ontwerp

De hoes past perfect bij mijn tablet en heeft een goede afwerking. Het design ziet er ook mooi uit, maar er is een probleem: wanneer ik het gedeelte dat het scherm beschermt naar achteren vouw, gaat de tablet soms onregelmatig aan en uit. Dit lijkt te worden veroorzaakt door de magneet in de hoes. Het beïnvloedt het gebruiksgemak van de tablet en is een teleurstellende ontwerpfout voor een merkartikel.

Jaap 31 mei 2021
Reageer
E

Vakkundig het probleem opgelost

De geleverde hoes paste niet helemaal goed. Ik heb geprobeerd dit zelf aan te passen, maar dat verliep niet soepel. Na contact met Gecko Covers ontving ik onmiddellijk een nieuw exemplaar. De oude hoes mocht ik weggooien. Dit is klantenservice zoals het hoort en ik ben erg tevreden over hoe dit is opgelost.

Eva 18 mei 2021
Reageer
M

Uitstekende kwaliteit en design

Als ik een nieuwe tablet koop, is mijn eerste aanschaf meestal een hoes of cover, en van alle opties die ik eerder heb geprobeerd, is Gecko Covers mijn favoriete keuze. Ik heb al eerder producten van hen gekocht en ben altijd onder de indruk van de kwaliteit van het ontwerp, de materialen en de bescherming die ze bieden. Gewoon briljant!

Marijke 14 mei 2021
Reageer
B

Perfecete pasvorm en stijlvol ontwerp

De levering van mijn hoes verliep snel, zoals beloofd. De hoes past perfect en ziet er stijlvol uit. De styluspen past goed en blijft stevig zitten, en het opzetten van de tablet gaat gemakkelijk volgens de instructies. Als ik in de toekomst weer een hoes nodig heb, zal ik zeker eerst bij Gecko Covers kijken, want ik ben erg onder de indruk van hun producten.

Brandon 14 mei 2021
Reageer
D

Prijzig en beperkte beschikbaarheid

Ik had een hoes besteld voor mijn wat oudere e-reader. Op de website was het niet duidelijk welk type ik moest hebben. Toen ik de hoes ontving, bleek deze te groot te zijn. Na overleg bleek dat de juiste hoes die ik elders bestelde veel goedkoper was, wat wel echt een teleurstelling was. Ook was het zo dat heel veel van hun assortiment niet beschikbaar was.

Daan 16 feb 2021
Reageer
S

Snelle levering met verbeterpunt

Ik ben over het algemeen tevreden met de hoes voor mijn iPad, maar ik heb één opmerking ter verbetering. Wanneer ik mijn iPad in een schuine positie plaats om te typen of te lezen, glijdt de tablet soms weg als deze in de meest schuine stand staat. Het zou handig zijn als er een kleine antislip-laag werd toegevoegd om dit probleem op te lossen.

Sanne 9 feb 2021
Reageer
J

Goede kwaliteit met kleine minpunten

De uitsparing voor de aan/uit-knop en vingerafdruklezer is een beetje te krap. De rand van de (nagemaakte) leren hoes steekt hier iets uit, wat het registreren van de vingerafdruk en ontgrendelen een beetje lastig maakt. Als de tablet in een liggende positie wordt geplaatst, glijdt de gladde rand van de tablet (Galaxy Tab S5e) soms over de stoplijn heen, wat vervelend is. Ondanks deze kleine minpunten ben ik over het algemeen tevreden met de hoes.

Joris 5 feb 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Gecko Covers

Gecko Covers is een geweldige winkel voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige beschermhoezen voor hun elektronische apparaten. De winkel biedt een breed scala aan hoezen voor verschillende merken en modellen, waaronder smartphones, tablets en e-readers. De kwaliteit van de hoezen is uitstekend en biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en andere schade. Bovendien hebben de hoezen een stijlvol design en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Hoewel de prijzen van de hoezen aan de hogere kant kunnen zijn, is de kwaliteit van de producten zeker de moeite waard. Al met al biedt Gecko Covers uitstekende beschermhoezen en een goede klantenservice voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige bescherming voor hun elektronische apparaten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.geckocovers.nl
  • info@geckocovers.com