GeboorteXpress

GeboorteXpress

3.4 reviewscore • 9 reviews
D

Klantenservice frustrerend

Mijn ervaring met de klantenservice was ronduit frustrerend. Een beschadigd cadeau ontvangen is al vervelend genoeg, maar de voorgestelde oplossingen maakten de situatie alleen maar erger. Een vervangend onderdeel sturen in plaats van het hele cadeau, en dan ook nog eens zelf moeten betalen voor retourzending, leek mij onredelijk. Ik verwachtte begrip en een snelle oplossing, maar het proces was langdurig en onbevredigend.

Dennis 1 okt 2023
Reageer
P

Diep teleurgesteld door vertraging van bestelling

Toen ik hoorde dat mijn bestelling vertraagd was, was ik diep teleurgesteld. Ik had speciaal voor een kraamcadeau gekozen en uitgekeken naar het geven ervan. Nu sta ik voor de lastige situatie om zonder cadeau op bezoek te gaan, wat nogal ongemakkelijk aanvoelt. Gezien deze ervaring kan ik helaas niet meer dan 1 ster toekennen, ook al begrijp ik dat er soms onvoorziene omstandigheden zijn.

Petra 15 okt 2023
Reageer
B

Enigszins misleid met kraampakket

Mijn bestelling werd vlot bezorgd, maar bij het openen van het kraampakket voelde ik mij enigszins misleid. De inhoud voldeed niet aan mijn verwachtingen, zeker gezien de prijs die ik betaald had. Artikelen die bedoeld zijn voor kinderen van 12 maanden of ouder horen mijns inziens niet thuis in een kraampakket. Ik had een meer toepasselijke selectie verwacht.

Bram 12 okt 2023
Reageer
F

Leuk idee, slechte uitvoering

Mijn enthousiasme over de snelle levering van de trein werd enigszins getemperd toen ik na een paar dagen merkte dat de letters en cijfers loslieten. Het idee van een persoonlijke touch is geweldig, maar als die binnen zo'n korte tijd verdwijnt, voelt het toch als een teleurstelling. Ondanks het leuke ontwerp zou ik adviseren om niet extra te betalen voor personalisatie.

Femke 4 okt 2023
Reageer
S

Verrast door de snelheid en efficientie

Ik was aangenaam verrast door de snelheid en efficiëntie van de service. Het bestellen van een kraamcadeau op zo'n laat uur en het de volgende dag al kunnen ophalen overtrof mijn verwachtingen. Ik werd warm ontvangen door het personeel en hun professionaliteit en vriendelijkheid waren een welkome aanvulling. Voor toekomstige kraamcadeaus zal ik zeker weer aan dit bedrijf denken.

Stefan 30 sep 2023
Reageer
M

In een woord geweldige service

De service was in één woord geweldig. De mogelijkheid om te kiezen waar mijn factuur naartoe gaat en het pakket wordt afgeleverd, gaf me veel flexibiliteit, vooral met de optie voor internationale levering. Daarnaast waardeerde ik het enorm dat ik mijn pakket op elk moment kon volgen. Het hele proces was transparant en gebruiksvriendelijk.

Miranda 28 sep 2023
Reageer
J

Hoge kwaliteit en zeer persoonlijk

Het product dat ik kocht, was niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook zeer persoonlijk. De houten speelbaan met de gegevens van het kind erop was een uniek en doordacht cadeau. Het persoonlijke tintje van het kunnen ophalen bij GeboorteXpress en de interactie met hun vriendelijke medewerkers maakten deze koopervaring echt speciaal! Heel erg bedankt voor alles.

Johan 1 sep 2023
Reageer
W

Kleine fout in bestelling goed gecommuniceerd

Ondanks dat ik begrijp dat verwerkingstijden kunnen variëren, vond ik het wachten op mijn bestelling langer dan verwacht. Duidelijkere communicatie over verwachte levertijden zou nuttig zijn geweest. Hoewel ik snel op de hoogte werd gebracht van een kleine fout in mijn bestelling, leidde dit tot een verdere vertraging, wat enigszins frustrerend was maar wel fijn dat de communicatie zo goed was.

Willem 31 aug 2023
Reageer
M

Verpakkingkosten waren wel te hoog

Het product en de levering waren beide van goede kwaliteit, maar ik had wat bedenkingen bij de verpakkingskosten. Als klant verwacht ik dat als ik extra betaal voor verpakking, het product klaar is om te geven als cadeau. Het zien van een eenvoudige doos omwikkeld met folie, die ik vervolgens zelf moest verwijderen, was niet wat ik in gedachten had.

Martijn 17 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over GeboorteXpress

Als je op zoek bent naar een geweldige website voor geboorte-uitnodigingen en -decoraties, dan is GeboorteXpress de plek voor jou! Hun website heeft een groot assortiment van stijlvolle en leuke ontwerpen om uit te kiezen, en het personalisatieproces is eenvoudig en intuïtief. Je zult ook onder de indruk zijn van de kwaliteit van de uitnodigingen en decoraties die je zult ontvangen bij GeboorteXpress. Als je vragen hebt over je bestelling, staan de medewerkers van GeboorteXpress altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.geboortexpress.nl
  • info@geboortexpress.nl