Superdry

Superdry

4.5 reviewscore • 10 reviews
R

Online bestellen en in-store omruilen

Ik heb een online aankoop gedaan en deze in de winkel opgehaald. Het personeel was fantastisch, maar helaas was de jas te groot. Na het volgen van de retour-/omruilinstructies bracht ik het de volgende dag terug naar dezelfde winkel. De medewerker herkende me en bood direct een omruiling aan. Ik was onder de indruk van de online ervaring en nog meer van de klantenservice in de winkel, die tot de beste behoort die ik heb meegemaakt.

Rubens 8 dec 2023
Reageer
N

Geslaagde aankoop tijdens uitverkoop

Ik heb onlangs een aankoop gedaan tijdens een uitverkoop en was erg blij met de korting van bijna 50% op de oorspronkelijke prijs. De kwaliteit van de jas was uitstekend, en de prijs was een koopje. Hoewel de winkel goed ingedeeld was, merkte ik op dat de verlichting beter kon zijn. Het was enigszins donker in de winkel, wat het moeilijk maakte om de kleuren van de producten goed te zien.

Niels 21 dec 2023
Reageer
S

Behulpzame winkelervaring

Tijdens mijn bezoek aan de winkel was ik op zoek naar een specifieke trui die ik niet kon vinden. Een medewerkster hielp me uitstekend en zocht met behulp van een scanapparaat de hele winkel door. Uiteindelijk vond ze de trui op een mannequin. Ze haalde de trui er voor mij af zonder dat ik me bezwaard voelde. Ik was erg onder de indruk van de klantenservice; het was een geweldige winkelervaring.

Sander 19 dec 2023
Reageer
E

Geweldige service bij superdry

Ik heb altijd een geweldige ervaring met Superdry, zowel online als in de winkel. Voor kerstinkopen ging ik naar de winkel omdat ik bezorgd was dat online bestellingen te laat zouden komen. Hoewel sommige items niet in de winkel waren, bestelde ik ze online. Tot mijn verbazing werden ze twee dagen later bezorgd met de standaardlevering. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de producten en de service.

Emma 18 dec 2023
Reageer
D

Behulpzame ervaring in de winkel

Toen ik de winkel binnenkwam, werd ik meteen vriendelijk begroet door een medewerker die vroeg of hij me kon helpen. Mijn maat van een bepaalde broek was niet op voorraad, dus hij legde uit hoe ik deze online kon bestellen. Uiteindelijk heb ik verschillende broeken gepast en kocht ik een ander paar dat ik nog leuker vond. Bedankt voor de hulp

Daisy 16 dec 2023
Reageer
J

Vehulpzaam personeel, problemen met bezorging

Het winkelpersoneel was zeer behulpzaam bij het vinden van de producten die ik nodig had. Helaas was er een probleem met de bezorgdienst; mijn pakket werd in natte omstandigheden in mijn tuin achtergelaten. Gelukkig was de jas in plastic verpakt en niet beschadigd, maar door het binnendringende water moest ik het product wassen en drogen.

Jasper 10 dec 2023
Reageer
L

Online bestelproces met complicaties

Ik bestelde een product online dat op tijd aankwam, maar helaas was het te groot voor mijn vrouw. Toen ik om een omruiling vroeg, leek dit in eerste instantie geregeld te zijn. Echter, tot mijn verbazing zag ik dat het geld teruggestort was op mijn bankrekening in plaats van een omruiling. Dit liet me met weinig tijd over om een vervangend cadeau voor mijn vrouw te vinden.

Lucas 8 dec 2023
Reageer
A

Teleurstellende online ervaring

Ik bestelde een jas online die defect bleek te zijn. De klantenservice reageerde direct op mijn melding. Mijn opties waren een korting of een omruiling. Ik koos voor een omruiling, maar wilde dit niet online doen vanwege het risico op meer vertraging of een ander defect exemplaar. In de winkel hadden ze mijn maat niet, dus koos ik een andere kleur. Mijn man vond deze kleur echter niet mooi, dus moesten we naar een andere winkel om een andere kleur te kiezen. De medewerkers waren behulpzaam en de omruiling verliep vlot en snel.

Anna 6 dec 2023
Reageer
L

Uitstekende online aankoopervaring

Ik vond het online winkelen bij dit bedrijf erg prettig. De website was gebruiksvriendelijk en de foto's van de producten lieten me de materialen goed beoordelen. Als iemand van 1,52m was het handig om te zien hoe de jassen stonden bij de modellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. De levering was snel, en ik ben dol op mijn nieuwe jas. Hij houdt me warm en ik krijg veel complimenten.

Lieke 3 dec 2023
Reageer
T

Tevreden met kleurrijke aankoop

Ik ben altijd fan geweest van Superdry-producten. Na een eerdere teleurstelling met de kleur bij een andere retailer, was ik blij dat de kleur van deze jas precies overeenkwam met de afbeelding. Het is als man soms moeilijk om kleding te vinden die niet saai zwart of marineblauw is, dus Superdry is altijd een overweging waard. Ik ben tevreden met de jas; hij past zoals verwacht.

Tom 30 nov 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Superdry

Superdry is een opwindend en modern merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten, die vintage Americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Met stoffen van uitstekende kwaliteit, authentieke vintage wassingen en unieke details, bieden ze een unieke collectie met handgetekende graphics en aansluitende pasvormen in diverse stijlen. Het merk heeft een exclusieve aantrekkingskracht en heeft internationale beroemdheden als volgers. Met een groeiende aanwezigheid over de hele wereld, opereren ze op 515 locaties in 46 landen. Ze hebben 139 zelfstandige winkels in het Verenigd Koninkrijk en Europa, 208 franchise- en geautoriseerde winkels buiten het Verenigd Koninkrijk en 168 Superdry-afdelingen. Superdry biedt een onderscheidende en trendsettende stijl voor modebewuste individuen over de hele wereld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.superdry.nl
  • care@superdry.nl