Gall & Gall

Gall & Gall

2.5 reviewscore • 2 reviews
D

DUUR DUUR DUUR

DUUR DUUR DUUR!!!

Ik wist dat Gal en Gal beslist niet goedkoop waren, maar ik had me niet gerealiseerd hoe duur ze eigenlijk zijn.
Ik wilde vandaag mijn twee favoriete whisky's kopen en Gal en Gal waren maar liefst 84% en 89% duurder dan andere leveranciers... echt belachelijk.
Ik weet zeker dat ik nooit meer bij Gal en Gal zal kopen.

David 24 mrt 2024
Reageer
J

Gall en Gall belangrijke winkel

Voor mij is de Gall en Gall best een belangrijke winkel en dan niet in de zin van dat ik alcoholist of iets dergelijks ben.
Maar wel in de zon van dat wanneer ik een keer alcohol drink, ik dit graag van goede kwaliteit doe.
En dan haal ik liever even iets lekkers bij de Gall en Gall op, dit mag voor die enkele keer dan ook best een par centen kosten, dan dat ik iets goedkoops ophaal bij de buurt super wat je amper door je strot krijgt omdat het zo vies is.

Jordy 23 jul 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Gall & Gall

Gall & Gall is een populaire slijterijketen in Nederland met een uitgebreid assortiment aan wijnen, sterke dranken en bieren. De winkels hebben een moderne uitstraling en zijn over het hele land verspreid. Naast het brede assortiment biedt Gall & Gall ook deskundig advies en een goede service. Het personeel is goed opgeleid en kan klanten helpen bij het kiezen van de juiste wijn of sterke drank, afhankelijk van hun smaak en budget. Ook biedt Gall & Gall regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen op verschillende producten. Het bestellen via de webshop is gemakkelijk en snel, en de bezorging is betrouwbaar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gall.nl
  • info@gall.nl