GadgetFreakzz

GadgetFreakzz

1.0 reviewscore • 36 reviews
M

Proces Balwantsingh Amarsingh

Apple aipords PRO besteld. Geen levering en geen geld terug.
Er is nauwelijks contact te leggen en zoals ik het lees op andere platforms kan je fluiten naar je geld.
Meneer Balwantsingh, je hebt hierbij de verkeerde, want wij laten dit niet zomaar gaan. Bestelling 6765.
Pas op met deze duivelse man allemaal. Hij is een oplichter die via meerdere websites mensen oplicht. Balwantsingh Amarsingh, 21-05-1986. KvK nr 61022888, websites eerder bekend: gadgetfreakzz.nl, 2dehandsstudieboek.nl, grwinkel.nl, thatsvogue.nl, goedkoopstesmartphones.nl en cosmeticessentials.nl.

Handelt nu onder:
cosmeticessentials.nl
gadgetfreakzz.nl
absoluutdegoedkoopste.nl
Discountbenelux
Prijzenknaller

Wij zullen aangifte tegen deze man doen en tevens een melding maken van deze man bij de Kamer van Koophandel.
Daarnaast zullen wij deze man juridisch aanvechten.

Dit moet stoppen. Ik kan me niet voorstellen dat men dit kan doen en zichzelf in de spiegel kan aankijken.

Maeghan 9 jul 2024
Reageer
J

Bedriegers

Ik bestelde op 29 mei 15 pro max (1155 euro). Op 10 juni werd het geannuleerd, ze vroegen om terugbetaling, omdat ze begrepen dat ze heel lang zouden moeten wachten. Vanaf die dag tot vandaag heb ik gewacht op een terugbetaling. Ze blijven me beloven en er is geen geld. Maandag ga ik naar de politie. Als je wilt, kun je mij schrijven op WhatsApp, dan kunnen we gezamenlijk een aanvraag indienen. +380685866228 of we zullen samen over iets nadenken, Yulia.

Julia 5 jul 2024
Reageer
S

Geld niet terug

Het was de slechtste aankoopervaring. Ik heb de Iphone 15 gekocht, nooit ontvangen. Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd, na de wettelijke termijn van 14 dagen is de terugbetaling niet overgemaakt. Ik heb de waarschuwingsbrief met een redelijke termijn verzonden. Het werkte niet. Ik heb overleg gehad met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en de komende dagen zal het politie proces-verbaal worden opgemaakt. Houd er rekening mee dat u de producten daar niet koopt.

Factuur 6109

Stefan 4 jul 2024
Reageer
A

Oplichters

Heb spullen besteld nog steeds niet binnen iedere keer smoes vanavond krijg je track en tracé code maar noppes. Weer gemaild geappt toevallig zijn 06 nummer gekregen wil ik nog niet openbaar maken maar als ik mijn geld niet binnen een week terug krijg dan maak ik deze bekend en dit is serieus is voor Alberto stegeman

Anja 30 jun 2024
A

Er is een hulpgroep op Facebook en via e-legal kunt u kosteloos deelnemen aan een faillissement procedure.
De man is niet te goeder trouw en heeft geen intentie u uw geld terug te geven.

Alain van der Heiden 1 jul 2024
A

Dank je wel Alain voor je feedback. Ik ga daar zeker naar kijken. Ik hoop voor hem dat hij wel geld stort want eens kom ik erachter waar hij zit

Anja 1 jul 2024
L

Facebookgroep heet "Ti-84shop en Gadgetfreakzz hulp". Zijn 1300 leden op het moment dus dat zegt wel hoe groot het is.

Lammers 1 jul 2024
A

Hoi lammers
Bedankt voor je reactie ik ga dit zeker doen

Anja 4 jul 2024
D

Gadgetfreakzz licht mensen op

Eerste keer en laatste keer dat ik hier bestel. Lang wachten op de bestelling. De bestelling werd aangepast van Iphone 15 Pro max naar een goedkoper model maar je geld dat je ervoor betaalde zie je niet meer terug. Sindsdien geen contact meer met de eigenaar. Neemt geen telefoon op beantwoord geen e-mails.

Mensen bestel hier niet want de verkoper is een oplichter. Er zullen verdere stappen ondernomen worden tegen deze verkoper.

Nogmaals niet bestellen bij Gadgetfreakzz

Dylan 28 jun 2024
Reageer
d

oplichters

ben sinds 13 mei al bezig om mijn bestelling Roundup geleverd te krijgen. Beloven elke keer begin volgende week. Heb nu gesommeerd om mijn geld terug te storten. Stelletjes oplichters laten nu niets meer weten via mail of telefonisch.

dingenen 27 jun 2024
Reageer
P

Dit is duidelijk een oplichterswebsite

Ik heb een PS5 op deze website gekocht, maar mijn bestelling werd zonder reden geannuleerd. Ik ontving geen enkele e-mail en heb geen restitutie ontvangen. Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen en e-mails te sturen, maar ik kon ze niet bereiken via de telefoon en ze reageren ook niet op e-mails. Ik heb veel andere slachtoffers zoals ik gezien. Dit is duidelijk een oplichterswebsite!!! Het enige wat ik kan doen is aangifte doen bij de politie!

Pengfei 20 jun 2024
Reageer
W

PlayStation niet gekregen

Mijn zoon in december een PlayStation besteld en uiteraard niet gekregen en ook nog steeds niet het geld terug,,,,ik heb via kvk n uitreksel van zijn ondernemingen opgevraagd en die ga ik hier morgen plaatsen,,,,hij moet zich schamen

Willem 14 jun 2024
Reageer
M

Vreselijke winkel

Wees voorzichtig met deze winkel. Ik heb de iPhone 14 besteld als verjaardagscadeau, na twee weken wachten, toen ik ze porde, zeiden ze: oh het zal nog een week/weken duren. Ik heb ze uitgelegd dat ze op het punt staan ​​de verjaardag te vernietigen, maar het heeft geen effect op hen. Ze stelden terugbetaling voor. Ik kreeg na een week mijn geld terug door ze te bedreigen door consumentenbond en politie.

Beste plek als je wilt:

- laat je feest vernietigen
-Je tijd verloren en nerveus

U wordt sterk aangeraden deze zoveel mogelijk te vermijden. het is absoluut een vreselijke plek.
Ik vind dat zulke winkels in Nederland geen recht hebben om te werken. Het is jammer.

Mike 11 jun 2024
Reageer
A

Oplichterij

Het is nu al 5 maanden geleden sinds ik mijn bestelling heb geplaatst bij deze persoon. Geen product noch geld mogen ontvangen. Ook wordt er helemaal geen gehoord gegeven aan talloze whatsapp berichten en emails. De loze beloftes ‘vandaag nog antwoord’ of ‘binnen 24 uur antwoord’ komen hier direct naar boven. Dit is dezelfde persoon achter de TI84-shop scam. Ik zou iedereen afraden om hier producten te bestellen. 1/10 kans dat je je product zal ontvangen zo blijkt..

Arno 6 jun 2024
Reageer
B

bestelling AirPods

Bestelling geplaatst op 18 mei (+/- 1 week levertijd)
na ruim een week contact opgenomen via telefoon, reactie dat airpods nog niet leverbaar zijn.
Daarop de bestelling (27 mei) laten annuleren en verzoek tot terugbetaling.
Na herhaaldelijk mail contact (IBAN verstrekt) en het beloven dat e.e.a. wordt overgemaakt op rekening blijkt op 06-06-2024 nog altijd niet te zijn terugbetaald.
Pas na telefonisch contact bleek het in 1 minuut te zijn overgemaakt.
Contact blijven zoek helpt dus!

e.e.a. voor verbetering vatbaar

Berreal 6 jun 2024
C

Hoe heeft u telefonisch contact gekregen?
Waar kan ik dit vinden?

Corinna 14 jun 2024
B

Corinna, Ik heb contact kunnen krijgen via telefoon. Dit bedrijf is te bereiken op tel. 085-401 4902

Berreal 14 jun 2024
F

NIET KOPEN OP GADGETFREAKZZ

Na het bestellen van een sporthorloge begon ik argwaan te krijgen. Pas erna las ik alle berichten op internet over de site. Ik annuleerde mijn bestelling, maar kreeg nooit mijn geld terug.
Ik word enkel aan het lijntje gehouden per mail.

Frederik Martens 6 jun 2024
F

Inmiddels het bedrag wél teruggestort gekregen na het posten van reviews

Frederik Martens 6 jun 2024
C

Aankoop PS5

Bestelling PS5 geplaatst op 20/05/2024 - volgens website 1 week levertermijn.
Op 02/06/2024 nog geen levering ontvangen.
Brian antwoordt op elke mail mbt levertermijn, hij vraagt om de order te annuleren op 2/6/24, dit lukt niet op de website - wat ik hem ook meld op 3/6/24 in de vroege ochtend.
Afspraak was om geld terug te storten bij geen levering voor 2/6/2024, nu vraag ik reeds in 2 mails voor de terugbetaling en geen enkele reactie meer op mijn mails.
Ik pas mijn review aan van zodra ik mijn terugbetaling ontvang en hierover duidelijke afspraken en communicatie bestaat.

Caroline 5 jun 2024
A

Zijn naam is Amarsingh en hij wil niet dat mensen de link leggen met Ti84shop (het bedrijf achter deze webshop).
Hij levert zeer zelden en betaalt niet terug tenzij je hem dwingt.
Sluit u aan bij de FB groep en/of de faillissement aanvraag van e-legal.

Alain van der Heiden 12 jun 2024
P

Oplichter! Wegblijven hier!

iPhone besteld op zijn webshop maar nooit ontvangen
terugbetaling aangevraagd; maar deze is /zogezegd/ al maanden onderweg!

Dikke oplichter deze! Wegblijven!
Voor andere slachtoffers: bezoek de facebook-groep; daar vind je tips om met hem om te gaan

Pieter Nijs 5 jun 2024
Reageer
H

Betaling

Ik heb vanaf vorige jaar mijn bestaling geannuleerd en tot nu toe geen geld terug ontvangen elke keer afspreken en niet na komen en ik heb mijn geld graag nodig

Hassan Elaraby 5 jun 2024
Reageer
v

1 ster is 1 ster te veel

GadgetFreakzz = TI-84SHOP = dezelfde eigenaar.

TI-84SHOP bestaat niet meer. Waarom?

https://www.acm.nl/nl/publicaties/acm-laat-meerdere-sites-van-webwinkel-ti-84shop-uit-de-lucht-halen

"Dit is de eerste keer dat de ACM deze bevoegdheid toepast."


In mijn geval, ben ik een van de gedupeerden van de TI-84SHOP.
Ik heb tot nu toe mijn geld (€549,00) nog steeds niet terugbetaald, ondanks dat hij dit wettelijk, uiterlijk 13 maart 2024 moest doen. Ik schrijf dit op 4 juni 2024.

Amarsingh, als je dit en andere reviews leest...
Schaam je je echt niet?

van Velzen 4 jun 2024
Reageer
K

Oplichter !!! Geen ps5 en geen geld terug gekregen

Zeker niets bestellen in deze webwinkel, persoon komt zijn beloftes niet na. Ps5 besteld in nevember 2023 niet geleverd, credit nota opgesteld maar geen geld teruggekregen.
Pure oplichting !!!!!

Kris Michiels 4 jun 2024
Reageer
D

Nog steeds mijn geld niet terug!!

Afgelopen 9 april airpods 3 besteld. Na 2 weken nogal niet binnen dus contact opgenomen via mail (want telefonisch zijn ze niet bereikbaar). Meerdere mailtjes gehad met ‘Brian’, hij vertelde mij dat de airpods momenteel niet op voorraad waren en dan het nog een week zou duren. Weer 2 weken later nog steeds niet binnen. Brian vroeg of ik de bestelling wilde annuleren, dus ik zei ja. Meerder mailtjes over factuurnummers etc, maar nog steeds mijn geld niet terug!!! Zijn nu 2 maanden verder. Bestel hier aub niets!!! 😡 - 4 juni 24

Danice T 4 jun 2024
F

Bezoek de Facebook groep, daarin staan tips om je geld terug te krijgen. Had het mijne via die weg binnen 2 weken terug.

FDK 6 jun 2024
R

Wat is de naam van die Facebook groep groet Rob

Rob v Oorschot 29 jun 2024
M

Niets bestellen

Valt onder de webshop Ti 84 shop die al uit de lucht is gehaald. Als je besteld krijg je niets en ook je geld niet terug. Niets bestellen dus!

M. Groothoff 4 jun 2024
Reageer
B

Oplichter

Niet bij deze site bestellen. Het is scam. Hij levert niet en stort je geld niet terug. Deze man is een charlatan. Wees gewaarschuwd. Google zijn bedrijf of zijn naam: amarsingh Balwantsingh, grote oplichter die al jaren mensen oplicht

Babakos 4 jun 2024
Reageer
D

Gadgetfreakzz OPLICHTER

Vorige week iPhone 15 besteld bij Gadgetfreakzz.nl. BESTEL HIER NIET! HET IS EEN OPLICHTER! Vorige week €1155 betaald sindsdien geen enkele reactie meer gekregen. Neemt geen telefoon op, beantwoord geen mails, antwoord niet via de chat! Hier laat ik het niet bij. Komende week aangifte doen bij politie en klacht indienen tegen deze persoon en zijn frauduleuze website!

Dylan 3 jun 2024
Reageer
I

Gadgetfreakzz is a scam

Ordered a ps5, never arrived after false promises, then finally they offered a refund but money isn’t coming in. Plenty of lies, unreliable and have to chase them every single day! I am in touch with the guy every day and he always says ‘in house today’ and never happens!! Do not use , I hope they shut down their business, scam bags!!!

Ilaria 26 apr 2024
A

Your wish is being granted. All his webshops gave been shut down on court order. Bankruptcy proceedings have been started. Search for 'Ti-84shop en Gadgetfreakzz hulp' to join the bankruptcy case, without costs.

Alain van der Heiden 29 apr 2024
D

Oplichters niets bestellen!

iPhone bestelt nooit gekregen , houden je aan het lijntje tot ze waarschijnlijk weer een nieuwe shop openen.
Inmiddels aangifte gedaan.
Allemaal beloftes maar niks nakomen, vragen of ik de aangifte wil intrekken als ze het geld overmaken maar vervolgens weer stil .
Zou zogenaamd in nieuwerkerk ad IJssel zitten, op dat adres zit een veevoederbedrijf.

Danny 19 apr 2024
A

De webshop valt onder Ti84shop. Dexe shop is door de rechter al offline gehaald. Gadgetfreakzz nog niet.
Eind vorig jaar zette hij het adres over naar Nieuwerkerk, voorheen op de Barbizonlaan in Capelle waar ook de andere nepshops zitten.

Het faillissement is inmiddels aangevraagd door de gedupeerden.

Alain van der Heiden 21 apr 2024
E

Chaotische webshop. Hebben hun zaken niet op orde.

In eerste instantie kwam produkt niet. Na enige tijd toch ontvangen, maar na terugsturen werd niet binnen de wettelijke termijn geld terugbetaald. Na heel veel mailverkeer, met vaak vreemde antwoorden op mijn vraag of vragen vanuit de webshop hoe het pakje eruit zag, wat mij rekeningnummer is, hoeveel geld er teruggestort moet worden en loze beloftes, wordt na heel veel gedoe het geld teruggestort. Pas op: verschillende webshops; gadgetfreakzz, cosmeticessentials en ti84shop.nl, alles zelfde bedrijf!

Ekermans 15 apr 2024
I

Hello, I am experiencing the same, can you please tell me how you got your money back? Thank you! I have been promised a refund that never arrived and the guy even blocked me! I am fuming and lost money!

Ilaria 26 apr 2024
E

Hello, I continued to email and fill out the contact form of the company. I also advise you to file a report with the police and report it to the ACM (Consumer and Markets Authority)

Ekermans 27 apr 2024
I

It worked! The guy I was in touch with returned my money, just very disappointed about the whole experience! Thank you so much!

Ilaria 27 apr 2024
T

Niets bestellen!!!

Amarsingh levert niets en betaalt je geld ook niet terug. Bestel uw spullen aub ergens anders! Bespaar jezelf de frustratie. Zelfde eigenaar als Ti84. Vreselijke ervaring! Wegblijven is het advies.

Tom Verheyen 6 apr 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over GadgetFreakzz

Er zijn 36 reviews geschreven over GadgetFreakzz op Reviews.nl. Met een 1.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Slecht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gadgetfreakzz.nl
  • info@gadgetfreakzz.nl