Frits

Frits

4.8 reviewscore • 9 reviews
J

Openheid en helderheid in hypotheekproces

Mijn ervaring met Frits was onderscheidend vergeleken met eerdere adviseurs. Frits biedt klanten de tools om zelf het hypotheeklandschap te verkennen. Ik waardeerde de transparantie en het inzicht dat ik kreeg door de tool te gebruiken, waarmee ik verschillende hypotheekscenario's kon berekenen. Mijn adviseur, Bertrick, was buitengewoon behulpzaam, objectief, en zorgde voor helderheid in het hele proces. Hoewel direct contact met mijn adviseur soms beperkt was, was de klantenservice over het algemeen snel bereikbaar. Een aanbeveling waard voor starters die zoeken naar duidelijkheid en transparantie in hun hypotheekkeuze.

Jeanine 10 dec 2023
Reageer
A

Doorzettingsvermogen complexe hypotheekaanvraag

Het hypotheektraject voor mijn man, een ZZP'er zonder drie jaar aan cijfers, was uitdagend. Het team van Frits, met name Mieke en Zillah, werkte hard om onze hypotheekaanvraag te verwerken. Hun dagelijkse inspanningen om met ons en de bank te communiceren waren indrukwekkend. Hun vastberadenheid en geduld hebben uiteindelijk geleid tot een geslaagde hypotheek. Ik ben hen enorm dankbaar voor hun hulp en steun tijdens dit proces.

Angelique 13 nov 2023
Reageer
J

Heldere en toegankelijke hypotheekervaring

Onze eerste hypotheekervaring met Frits, met name door de hulp van Marco, was positief en verhelderend. Alles werd duidelijk uitgelegd en we konden onze vragen altijd per e-mail stellen, met snelle en duidelijke antwoorden. De mogelijkheid om in het Engels te communiceren was een pluspunt. Frits' flexibiliteit en toegankelijkheid maakten het hele proces voor ons als starters gemakkelijk en begrijpelijk.

Jessica 10 nov 2023
Reageer
L

Vertrouwen en tevredenheid in hypotheekadvies

Mijn interactie met Judie Liu van Frits was vanaf het begin veelbelovend. Haar vermogen om ingewikkelde hypotheekzaken helder uit te leggen en mee te denken was opmerkelijk. De tool die Frits aanbiedt, hielp ons om verschillende scenario's te verkennen en droeg bij aan ons gevoel van zekerheid. We kijken uit naar onze verhuizing met een goed passende hypotheek.

Laura 7 nov 2023
Reageer
N

Van beginner tot geinformeerde huizenkoper

Als startende huizenkopers vonden we de wereld van hypotheken aanvankelijk een labyrint. Frits bracht hier verandering in door ons stap voor stap te begeleiden en alles online inzichtelijk te maken. Deze aanpak zorgde voor een heldere en overzichtelijke ervaring, waardoor we met vertrouwen onze eerste hypotheek konden afsluiten. Wij hebben hier een hele fijne ervaring aan over gehouden.

Nick 3 nov 2023
Reageer
S

Efficiente en klantgerichte hypotheekdienst

Mijn ervaring met Frits was bijzonder goed. De reactiesnelheid van de adviseur en de backoffice was indrukwekkend. Het proces van het aanleveren van documenten was gestroomlijnd en eenvoudig. Het persoonlijke en op maat gemaakte advies, gecombineerd met de concurrentiepositie van Frits op de markt, maakte de hele ervaring zeer positief. Wij raden dit bedrijf aan.

Sanne 1 nov 2023
Reageer
J

Onafhankelijk advies en zelf keuzes kunnen maken

Mijn keuze voor Frits was gebaseerd op positieve beoordelingen en hun handige vergelijkingstool. Deze tool maakte het mogelijk om verschillende hypotheekmogelijkheden te verkennen. De adviseurs namen uitgebreid de tijd voor advies en reageerden altijd snel op vragen. Van begin tot eind duurde het slechts drie weken om de definitieve hypotheekofferte te krijgen. Ik beveel Frits zeker aan voor hun efficiënte en klantgerichte service.

Johan 16 okt 2023
Reageer
M

Ikbenfrits.nl review

Er zijn wel meer van dit soort bedrijven echter is de website van Ikbenfrits.nl zo ingericht dat je alles al online kan inzien. Er is ook een rekentool beschikbaar op de website. Als je een goede bank + hypotheekrente ziet kan je een afspraak maken om te bellen of te videobellen. Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen, de man in kwestie dacht ook heel goed met me mee. Ben helaas de naam even kwijt maar het was in ieder geval een man.

Menzo 17 jan 2023
Reageer
D

Bedankt Frits hypotheekadviseurs

Ideaal zo'n hulp om een hypotheek te krijgen. Met name als je een eigen bedrijf hebt is het zo moeizaam want de banken gaan je om 3 jaarrekeningen vragen, loonstroken en ga zo maar door. Als je ook nog eens een holding hebt ben je helemaal het haasje. Bij Frits kan je alle documenten aanleveren, waarbij ze dus ook goed uitleggen wat je moet opsturen en ze regelen het verder onderling met de bank naar keuze. Zeker nu de hypotheekrentes zo hoog zijn kan je het sowieso het beste alles even vergelijken voordat je een keuze maakt. Kan je zo een beste slok op een borrel schelen!

De Kev 12 jan 2023
S

Precies wat ik had ondervonden. Heb een holding met wat bedrijfjes daaronder. Toen ik aanklopte bij notabene mijn eigen bank (ABN AMRO) kregen ze gelijk de bibbers en riepen ze: Als je wilt dat we het voor je berekenen kost het wel geld! Ze hadden er dus helemaal geen zin in. Belachelijke situatie. Frits kon me ook niet helpen trouwens want hun doen geen holdings en dergelijke, alleen kleine bedrijfjes of gewoon in loondienst.

Sander 17 jan 2023
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over Frits

Frits is een bedrijf die je helpt om de juiste hypotheek te krijgen. Bij een hypotheekaanvraag vergelijken ze alle banken, rentes en voorwaarden om zo de juiste keuze te maken. Het mooie is dat Frits 100% onafhankelijk is en je hierdoor niet een gedwongen besluit hoeft te maken. In principe kan je dus bij iedere bank terecht. Vooraf wordt een vaste prijs afgesproken voor het advies en de bemiddeling tussen Frits en de hypotheekverstrekker. Je mag een gedegen advies verwachten omdat de hypotheekadviseurs allemaal gecertificeerd zijn. De voortgang van de bemiddeling en alle berekeningen kan door de klant bekeken worden in een persoonlijk dashboard.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Financiele zaken
  • https://www.ikbenfrits.nl
  • hallo@ikbenfrits.nl