Freo

Freo

4.0 reviewscore • 11 reviews
M

Zeker aan te raden

Ik kan deze dienst ten zeerste aanbevelen! Hoewel ik meestal wat terughoudend ben om met een onbekend kantoor in zee te gaan, was mijn ervaring met deze organisatie perfect! Ze waren zeer professioneel en vroegen, zoals ik als incasso-medewerker gewend ben, om bankafschriften ter onderbouwing van de transactie om te voldoen aan het toezicht van de AFM. Alles werd zorgvuldig gecontroleerd, en de uitleg was zeer duidelijk en eenvoudig te begrijpen. Ik ontving eerlijk advies en het hele proces werd binnen enkele dagen afgerond en uitbetaald.

Mevr Hoving 15 okt 2022
Reageer
W

Auto financieren

Ik heb mijn nieuwe auto kunnen financieren dankzij Freo. Hier heb ik eerst een gratis en vrijblijvende offerte voor aangevraagd. Deze offerte heb ik geaccepteerd en ik had direct beschikking over het geld. De rente viel ook erg mee en ik kan kosteloos extra aflossen. Allemaal voordelen dus en ik ben blij dat ik het zo heb kunnen regelen. Inmiddels al in het bezit van mijn auto dankzij Freo. Ik kan dan ook iedereen aanraden een lening bij Freo te nemen om je auto, verbouwing o.i.d. te financieren.

Wout 25 aug 2022
Reageer
V

Slechte ervaring nu

Ik heb eerder zonder problemen leningen afgesloten bij Freo. Onlangs heb ik een aanvraag gedaan waarbij mij telefonisch werd verteld dat de doorlooptijd doorgaans twee werkdagen is. Dit was belangrijk omdat ik een voorbehoud voor financiering moest maken voor mijn aankoop en de verkopende partij hiermee akkoord was gegaan. Na het indienen van de aanvraag kregen we echter een e-mail waarin stond dat de doorlooptijd 5 tot 6 werkdagen zou zijn! Dit vond de verkopende partij te lang, omdat er genoeg interesse was in het product. Toen ik contact zocht via de app en telefoon, was er geen bereidheid of hulp om de doorlooptijd te versnellen, hoewel alles al netjes was aangeleverd en ondertekend.

Veldthuijs 8 aug 2022
Reageer
M

Soepel proces

De aanvraag voor de lening verliep op zich soepel en zonder problemen. Wel is het belangrijk om rekening te houden met een eventuele vertraging in de goedkeuring van de lening, nadat je de benodigde documenten hebt aangeleverd. Het kan even duren voordat je de definitieve goedkeuring ontvangt, maar gelukkig houden ze bij deze kredietverstrekker hun afspraken en werd het geld dezelfde dag nog op mijn rekening gestort zodra de goedkeuring binnen was. Het is dus belangrijk om hier geduld voor te hebben, maar uiteindelijk wordt alles netjes afgehandeld en is het geld snel beschikbaar.

Maria Surhout 4 jul 2022
Reageer
O

Naar tevredenheid

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de dienstverlening van Freo. Echter, ik moet wel eerlijk zeggen dat ik vind dat de aanvraag van een lening wat persoonlijker mag zijn, vooral gezien het feit dat het vaak om aanzienlijke bedragen gaat. Ook zou er wat zorgvuldiger omgegaan mogen worden met het aanleveren van documenten, omdat het lijkt alsof sommige medewerkers niet goed weten wat ze doen. Ik begrijp dat alles dubbel gecontroleerd moet worden om te beoordelen of iemand kredietwaardig is, maar als je net een grote lening hebt afbetaald en dan een kleinere aanvraagt, zou het systeem moeten aangeven dat dit is gebeurd en zou je niet keer op keer dezelfde documenten moeten aanleveren. Ik denk dat dit beter geregeld kan worden binnen de organisatie.

O. Klok 17 jun 2022
Reageer
M

Erg tevreden

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening bij het oversluiten van mijn lening, het verliep snel en soepel. Het resultaat was dat ik een lagere rente kon krijgen met betere voorwaarden, waaronder de mogelijkheid om boetevrij af te lossen. Tijdens het proces ontstond er echter een probleem, maar toen ik enkele voorstellen deed, werd hier zeer goed op gereageerd. We werkten goed samen en het hele proces was binnen 30 uur geregeld vanaf het moment van de aanvraag. Al met al ben ik zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen en de snelheid waarmee alles is afgehandeld. Top!

Marijn 26 mei 2022
Reageer
P

Prima dienstverlener

Het was voor mij de eerste keer dat ik alles online kon regelen en over het algemeen was het een prettige ervaring. Het grootste deel van het proces was erg eenvoudig, maar er waren momenten waarop ik wat meer werk moest doen om bepaalde informatie aan te leveren. Ondanks dit waren wij als klant zeer tevreden over de service die we ontvingen. Het enige nadeel was dat de wachttijd wat lang was, maar dit was voor ons geen probleem.

Pasman 11 mei 2022
Reageer
V

Duurt wel lang

In principe is deze geldverstrekker een goede optie, maar het kan een aanzienlijke periode duren voordat de lening is verwerkt. Momenteel kan dit proces meer dan 18 werkdagen in beslag nemen, wat voor sommige klanten onacceptabel kan zijn. Het lijkt erop dat er behoefte is aan het stellen van prioriteiten, bijvoorbeeld door snellere afhandeling van aanvragen voor de aankoop van een auto, terwijl aanvragen voor verbouwingen of andere doeleinden mogelijk wat langer kunnen duren. Als de verwerkingstijd te lang is, kan het onredelijk zijn om van een autodealer te verwachten dat hij een auto 3 weken lang vasthoudt zonder enige garantie op verkoop. Over het algemeen is deze geldverstrekker echter wel een goede optie voor wie de tijd heeft om te wachten.

Van der Reuring 29 apr 2022
Reageer
M

Ze snappen het zelf niet volgensmij

Mijn ervaring met het aanvragen van een persoonlijke lening was niet prettig. Hoewel de aangegeven doorlooptijd om het geld op mijn rekening te ontvangen vijf werkdagen was, bleek dit niet het geval te zijn. Hoewel ik alle vereiste documenten had opgestuurd, was dit nog niet voldoende. Ik heb een meer dan voldoende inkomen om deze lening te kunnen betalen, maar ondanks alle informatie die ik had verstrekt, heeft iemand bij Freo zijn werk niet goed gedaan. Deze persoon trok de conclusie dat mijn verhouding tussen inkomsten en uitgaven niet klopte om in aanmerking te komen voor de lening, terwijl mijn inkomen ruim voldoende was. De persoon ging ervan uit dat het bedrag op mijn loonstrook bruto was en trok de belasting er zelf vanaf, waardoor mijn inkomen werd gehalveerd.

Mark Koppers 2 apr 2022
Reageer
B

Maximaal bedrag te lenen

Wat ik jammer vind is dat je hier maar een maximaal bedrag kunt lenen en dat is niet eens een heel hoog bedrag.
Voor als je een hele grote investering wilt gaan doen, wat bij mij het geval was, dan kun je hier niet terecht.
Ik had veel geld nodig tijdelijk, meer geld dan ik hier mag lenen, dus ik heb er uiteindelijk voor gekozen om naar een andere bank te gaan voor mijn lening.
Een bank waar ik het noodzakelijke bedrag wel kon lenen.

Bob 27 jul 2020
Reageer
B

Goede rente

De huizen zijn op dit moment bespottelijk duur, maar de rente daarentegen is juist spot goedkoop, dus dat is dan de afweging die je moet maken.
Volgens mij betaal je op dit moment maar iets van 1,7% rente als ik het goed heb en dat is echt heel erg weinig!
Dus ook al zijn de huizen duur, het is zeker wel de moeite waard om je hier even in te gaan verdiepen.

Bas 1 jun 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over Freo

Freo.nl is onderdeel van de Rabobank en richt zich op het verstrekken van hypotheken, leningen en andere financiële producten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder hypotheken, leningen, verzekeringen, spaarpoten, kredietkaarten, investeringen en beleggingsadvies. Freo.nl staat voor eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden ze een persoonlijke begeleiding, die aansluit bij de individuele financiële situatie en behoeften van de klant. Freo.nl biedt ook een online omgeving waar klanten hun producten en diensten kunnen bekijken en beheren. Freo.nl heeft een grote, ervaren en gecertificeerde financiële afdeling, die klanten helpt bij het vergelijken en kiezen van producten. Ook bieden ze een klantenservice die klanten 24 uur per dag helpt met hun vragen. Freo.nl staat bekend om hun klantgerichte benadering en biedt voortdurend nieuwe producten en diensten aan klanten om hun financiële behoeften te vervullen. Door hun uitgebreide productportfolio en betrouwbare service is Freo.nl een gewaardeerde partner voor veel klanten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.freo.nl
  • klantenservice@freo.nl