Freo

Freo

3.7 reviewscore • 3 reviews
W

Auto financieren

Ik heb mijn nieuwe auto kunnen financieren dankzij Freo. Hier heb ik eerst een gratis en vrijblijvende offerte voor aangevraagd. Deze offerte heb ik geaccepteerd en ik had direct beschikking over het geld. De rente viel ook erg mee en ik kan kosteloos extra aflossen. Allemaal voordelen dus en ik ben blij dat ik het zo heb kunnen regelen. Inmiddels al in het bezit van mijn auto dankzij Freo. Ik kan dan ook iedereen aanraden een lening bij Freo te nemen om je auto, verbouwing o.i.d. te financieren.

Wout 25 aug 2022
Reageer
B

Maximaal bedrag te lenen

Wat ik jammer vind is dat je hier maar een maximaal bedrag kunt lenen en dat is niet eens een heel hoog bedrag.
Voor als je een hele grote investering wilt gaan doen, wat bij mij het geval was, dan kun je hier niet terecht.
Ik had veel geld nodig tijdelijk, meer geld dan ik hier mag lenen, dus ik heb er uiteindelijk voor gekozen om naar een andere bank te gaan voor mijn lening.
Een bank waar ik het noodzakelijke bedrag wel kon lenen.

Bob 27 jul 2020
Reageer
B

Goede rente

De huizen zijn op dit moment bespottelijk duur, maar de rente daarentegen is juist spot goedkoop, dus dat is dan de afweging die je moet maken.
Volgens mij betaal je op dit moment maar iets van 1,7% rente als ik het goed heb en dat is echt heel erg weinig!
Dus ook al zijn de huizen duur, het is zeker wel de moeite waard om je hier even in te gaan verdiepen.

Bas 1 jun 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Freo

Freo.nl is onderdeel van de Rabobank en richt zich op het verstrekken van hypotheken, leningen en andere financiële producten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder hypotheken, leningen, verzekeringen, spaarpoten, kredietkaarten, investeringen en beleggingsadvies. Freo.nl staat voor eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden ze een persoonlijke begeleiding, die aansluit bij de individuele financiële situatie en behoeften van de klant. Freo.nl biedt ook een online omgeving waar klanten hun producten en diensten kunnen bekijken en beheren. Freo.nl heeft een grote, ervaren en gecertificeerde financiële afdeling, die klanten helpt bij het vergelijken en kiezen van producten. Ook bieden ze een klantenservice die klanten 24 uur per dag helpt met hun vragen. Freo.nl staat bekend om hun klantgerichte benadering en biedt voortdurend nieuwe producten en diensten aan klanten om hun financiële behoeften te vervullen. Door hun uitgebreide productportfolio en betrouwbare service is Freo.nl een gewaardeerde partner voor veel klanten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.freo.nl
  • klantenservice@freo.nl